Menu
Your Cart

Промоции

Medel Ecotemp Екологичен аналогов термометър с галистан
-20 %
Brand: Medel Model: Medel Ecotemp Ecological analog thermometer with galistan
Medel Ecotemp Екологичен аналогов термометър с галистанMedel Ecotemp Ecological analog thermometer with galistanMedel ECOTEMP е екологичен стъклен термометър, при който живакът е заменен с галистан. Галистанът е течна сплав от галий, индий и калай, к оито са нетоксични и безопасни за околната среда. Medel ECOTEMP служи за измерване на температурата под мишницата (аксиларно) или под езика (орално). Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба:Колоната с течност трябва да падне под най-ниската номерирана скала преди употреба, след което клиничният термометър да се почисти и дезинфекцира в медицински алкохол или да се постави върху дезинфекцирана пластмасова тръба.При орален клиничен термометър внимавайте при поставянето му под езика на пациентите, като им кажете да затворят плътно устата си. Върху клиничен термометър за ректална употреба преди да се постави в ануса се нанася лубрикатор.При клиничен термометър под мишницит внимавайте при поставянето под мишниците на пациентите, като..
8.31лв. 10.39лв.
без ДДС:8.31лв.
Medel Family Plus Инхалатор с компресор Medel Family Plus Инхалатор с компресор
-20 %
Brand: Medel Model: Medel Family Plus Compressor inhaler
Medel Family Plus Инхалатор с компресор с небулизираща, тиха и лесна за употреба системаMedel Family Plus Compressor inhaler with nebulizing, quiet and easy to use systemMedel FAMILY PLUS аерозолна терапевтична система с бутален компресор, с ултра компактна структура, много тиха и лесна за използване, идеална за домашна употреба. Иновативният небулизатор Medeljet Plus с двойна клапанна система гарантира по-голяма ефикасност на лечението и минимален разход на лекарството. Medel FAMILY PLUS е оборудван с практична чанта, която ви позволява да съхранявате устройството и всички аксесоари след употреба. Medel FAMILY PLUS се предлага с пълен комплект аксесоари, включващ меки профилни маски за максимален комфорт по време на лечението.Начин на употреба:Устройството трябва да се проверява преди всяка употреба, за да се открият възможни аномалии на функциониране и/или повреди, дължащи се на транспорт и/или съхранение. По време на вдишване седнете изправени и отпуснати на маса, а не в кресло, за ..
103.99лв. 129.99лв.
без ДДС:103.99лв.
Medel Flexo Цифров дигитален термометър с мек накрайник Medel Flexo Цифров дигитален термометър с мек накрайник
-20 %
Brand: Medel Model: Medel Flexo Digital thermometer with soft tip
Medel Flexo Цифров дигитален термометър с мек накрайникMedel Flexo Digital thermometer with soft tipMedel FLEXO е дигитален термометър с мек и гъвкав накрайник за максимален комфорт, идеален за бебета. Medel FLEXO е в състояние да измери телесната температура за 10 секунди. Когато измерването приключи, прозвучава звуков сигнал. Запаметява последната измерена стойност. За орално, ректално и аксиларно измерване. Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба:По време на измерване температурата се показва непрекъснато на дисплея и символът "C" (или "F") мига. Температурата се счита за постоянна, когато увеличението на температурата е по-малко от 0,1°C за 4 секунди. Веднага щом температурата бъде достигната, звуковият сигнал ще прозвучи 4 пъти, символът “C" (или F) ще спре да мига и температурата ще се появи на монитора.За да издържи батерията по-дълго, изключете термометъра след употреба, като натиснете за кратко бутона ON/OFF. Термометърът се изключва автоматично след около 10 минути..
9.59лв. 11.99лв.
без ДДС:9.59лв.
Medel No Contact Plus Безконтактен термометър Medel No Contact Plus Безконтактен термометър
-20 %
Brand: Medel Model: Medel No Contact Plus Non-contact thermometer
Medel No Contact Plus Безконтактен термометърMedel No Contact Plus Non-contact thermometerMedel NO CONTACT PLUS е инфрачервен термометър, който е в състояние да измери телесната температура без контакт. Автоматично открива правилното разстояние за измерване и измерва точно, както телесната температура, така и температурата на предмети и течности. Оборудван е с голям осветен дисплей, така че стойностите да могат лесно да се разчитат през деня и нощта. Измерва температурата за 1 секунда, а светлинният индикатор на бутона за включване показва нивото на температурата. Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба на челото:Поставете термометъра във Вашата ръка с Вашия палец върху бутона [за измерване]. Все още не натискайте бутона. Уверете се, че детектора е чист преди измерване. Натиснете на бутона [за измерване] и задръжте термометъра хоризонтално, докато чуете звук DIDI, и след това фоновото осветление ще светне според температурата. Измерването е завършено (прибл. 1 секунда) и тер..
73.03лв. 91.29лв.
без ДДС:73.03лв.
Medel Professional Система за аерозолна терапия Medel Professional Система за аерозолна терапия
-20 %
Brand: Medel Model: Medel Professional aerosol therapy system for continuous use
Medel Professional Професионална система за аерозолна терапия за непрекъсната употребаMedel Professional aerosol therapy system for continuous useMedel PROFESSIONAL е професионална аерозолна терапевтична система, снабдена с иновативен компресор, който я прави подходяща за продължителна употреба. Иновативният небулизатор Medeljet Plus с двойна клапа гарантира по-голяма ефективност на лечението и минимална загуба на медикаменти. Medel PROFESSIONAL позволява да избирате между две функции: по-ефективна инхалационна терапия (режим А) или по-бърза инхалационна терапия (режим В). Оборудван с практична кутия с капак, хигиенично отделена от компресора, която служи освен за съхранение на всички аксесоари и за тяхното стерилизиране след употреба. Medel PROFESSIONAL е бърз, тих, оборудван с вградена дръжка и отделение за кабел на гърба на устройството; с меки профилни маски, които гарантират максимален комфорт. Оборудван също с назален душ Medeljet Rhino, идеален за дълбоко овлажняване на носната ..
127.99лв. 159.99лв.
без ДДС:127.99лв.
Medel Thermo Цифров дигитален термометър Medel Thermo Цифров дигитален термометър
-20 %
Brand: Medel Model: Medel Thermo Digital thermometer
Medel Thermo Цифров дигитален термометърMedel Thermo Digital thermometerMedel THERMO е дигитален термометър, способен да измерва телесната температура за 60 секунди. Когато измерването приключи, прозвучава звуков сигнал. Включен е защитен калъф за съхранение. Памет на последната измерена стойност. Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба:Включете термометъра, като натиснете бутона за включване/изключване, разположен до дисплея; кратък звуков сигнал ще покаже, че инструментът е включен. Ако околната температура е по-ниска от 32°C, на дисплея ще се появи символът “Lo”; когато околната температура е по-висока от 42°C, на дисплея ще се появи символът “Hi”. Когато символът "C" мига горе вдясно, термометърът е готов за употреба.По време на измерването температурата се показва непрекъснато на дисплея, докато символът “C” мига. В края на измерването уредът ще издава поредица от звукови сигнали и символът „C“ ще спре да мига, показвайки, че е възможно да се отчете стойността на телесната т..
7.99лв. 9.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Sebomax Control шампоан против пърхот х 200 ml
-20 %
Brand: Biotrade Model: Sebomax Control Anti-Dandruff Shampoo х 200 ml
Sebomax Control шампоан против пърхот х 200 mlSebomax ControlШампоанът Себомакс контрол е дерматологична формула със силно изразен противопърхотен ефект. Нежно отстранява пърхота и замърсяванията и възстановява бариерната функция на кожата на главата. Редовната му употреба способства за дълготраен контрол на пърхота, сърбежа и излющването на скалпа.Подходящ при:пърхот;раздразнена и сърбяща кожа на главата;чувствителен скалп;всеки тип коса.Действие:Премахва пърхота;Успокоява кожата на главата;Облекчава сърбежа;Не предизвиква алергии.Активни съставки: Octopirox / октопирокс – антимикотично действие, ограничаващо деленето на епителните клетки на кожата на скалпа, елиминира пърхота и предпазва от повторната му поява.Undecylenic acid / ундециленова киселина – противогъбично средство.Coco glycoside / Lauryl glucoside / био гликозид – биоразградим измивен комплекс.Съдържание: Aqua, cocamidopropyl betaine, lauryl glucoside, coco glucoside, sucrose cocoate, sorbitan sesquicaprylate, piroctone o..
16.79лв. 20.99лв.
без ДДС:16.79лв.
Sebomax HR гел за възстановяване растежа на косата 8.5 ml х 3 броя
-20 %
Brand: Biotrade Model: Sebomax HR Hair Regrowth Gel 8.5 ml х 3 pieces
Sebomax HR гел за възстановяване растежа на косата 8.5 ml х 3 брояSebomax HR Hair RegrowthГел за стимулиране растежа на косъма при оредяване на косата и оплешивяване на малки зони по скалпа и брадата. Капсаицинът – екстракт от люта чушка, активира естествения жизнен цикъл на косъма, подобрява микроциркулацията на скалпа и укрепва космения фоликул.Подходящ при:оредяване на косата;оплешивяване на малки зони;брада и скалп.Действие:Активира естествения жизнен цикъл на косъма;Подобрява микроциркулацията на скалпа;Укрепва космения фоликул.Активни съставки: Capsaicin / капсаицин (екстракт от люта чушка) – има неутрализиращо стреса действие и е най-мощният стимулант на космения фоликул.Menthol / ментол – успокояващо и охлаждащо действие.Съдържание: Aqua, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, polyquaternium-37, phenoxyethanol, menthol, capsaicin.Забележка: При миене на косата пазете очите и лигавиците!Начин на употреба: Леко притиснете между пръстите си меката част на апликатора, до..
47.51лв. 59.39лв.
без ДДС:47.51лв.
Sebomax HR Тоник против косопад х 75 ml
-20 %
Brand: Biotrade Model: Sebomax HR Anti-hair loss tonic х 75 ml
Sebomax HR Тоник против косопад х 75 mlSebomax HR Anti-hair loss tonic х 75 mlНамалява процеса на окапване и разреждане на косата; Подобрява плътността, здравината и блясика; Забавя клетъчното стареене в скалпа и космения фоликул Подсилва устойчивостта на космения фоликул Стимулира стволовите клетки чрез активация на TERT Клинично доказано удължава анаген фазата на космения булбус; Повишава митохондриалната активност на фибробластите в скалпа; Стимулира стволовите клетки чрез активация на TERТ.Активни съставки: Baicapil™ (Scutellaria baicalensis + соеви и пшенични зародиши), Кофеин, Глицеринов екстракт от розмарин, Биотин, Аргинин, Инозитол, Витамин В6.Съставки: Aqua, Alcohol, Propanediol, Caffeine, Inositol, Arginine, Pyridoxine Hcl, Niacinamide, Phenoxyethanol, Glycerin, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Glycine, Tetrasodium Edta, Biotin, Rosmarinus Officinalis Extract, Lactic Acid, Menthol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Gluconolactone,..
24.39лв. 30.49лв.
без ДДС:24.39лв.
Sebomax HR Хранителна добавка за коса х 75 ml
-20 %
Brand: Biotrade Model: Sebomax HR Food supplement for hair х 75 ml
Sebomax HR Хранителна добавка за коса х 75 mlSebomax HR Food supplement for hair х 75 mlНамалява косопада Подобрява растежа и здравия вид на косата Възстановява и укрепва космения фоликул Подхранва скалпа и косъма Допълва локалната терапевтична грижа. Укрепва коса, кожа и нокти.Съставки: L-цистин, Пантотенова киселина, Селен, Цинк, Витамин В6, Фолиева киселина.Начин на употреба: Приемайте по една капсула на ден.Производител: Biotrade..
15.99лв. 19.99лв.
без ДДС:15.99лв.
Sebomax HR Шампоан против косопад х 200 ml
-20 %
Brand: Biotrade Model: Sebomax HR Anti-hair loss shampoo х 200 ml
Sebomax HR Шампоан против косопад х 200 mlSebomax HR Anti-hair loss shampoo х 200 mlНежно почиства и балансира скалпа;Намалява косопада;Подобрява плътността, здравината и блясъка;Подготвя скалпа за нанасянето на активно-третиращи продукти;Подобрява проникването и ефикасността на прилагания активен продукт.Активни съставки: Baicapil™ (Scutellaria baicalensis + соеви и пшенични зародиши), Кофеин, Глицеринов екстракт от розмарин, Инозитол, Витамин В6, Пшеничен протеин.Съставки: Aqua, Cocamydopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Panthenol, Pyridoxine Hcl, Caffeine, Phenoxyethanol, Parfum, Glycerin, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Propanediol, Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Extract, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Calcium Gluconate, Linalool.Начин на употреба: Използвайте 2-3 пъти седмично.Производител: Biotrade..
16.31лв. 20.39лв.
без ДДС:16.31лв.
Sebomax Sensitive шампоан за чувствителен скалп х 200 ml
-20 %
Brand: Biotrade Model: Sebomax Sensitive Shampoo for sensitive scalp х 200 ml
Sebomax Sensitive шампоан за чувствителен скалп х 200 mlSebomax SensitiveУспокояващ шампоан за чувствителна, сърбяща и лющеща се кожа на главата. Специалната му дерматологична формула не съдържа дразнещи и алергизиращи съставки, което я прави подходяща за хора със свръхчувствителен скалп. Съдържа ментол и декспантенол с успокояващ ефект и витамин Е със силно изразено антиоксидантно действие. Ефективно измива натрупания себум и замърсявания и облекчава неприятния сърбеж на скалпа. Подходящ за честа употреба от цялото семейство.Подходящ при:чувствителен скалп;всеки тип коса;раздразнена, сърбяща и лющеща се кожа на главата.Действие:Облекчава сърбежа;Премахва излишния себум от скалпа;Успокоява скалпа;Не предизвиква алергии.Активни съставки: Menthol / ментол – успокояващо и охлаждащо действие.Panthenol / пантенол – стимулира клетъчната регенерация, има успокояващо и противовъзпалително действие.VItamin E / витамин Е – има антиоксидантно и противовъзпалително действие, повишава защитната фу..
13.59лв. 16.99лв.
без ДДС:13.59лв.
Показва 1 до 12 от 82 (7 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.