Menu
Your Cart

Техника

Brand: F.HOFFMAN-LA ROCHE Model: Accu-Chek Instant х 50 test strips
Accu-Chek Instant х 50 тест лентиAccu-Chek Instant х 50 test stripsAccu-Chek Instant 50 test strips са тест ленти за глюкомерите Accu-Chek Instant на Roche. Удобни за използване, те позволяват бързо и лесно накапване на кръвта и са подходящи при самостоятелното следене нивата на кръвна захар. Тест-лентите позволяват апаратът да провери срока им на годност и да подаде предупреждение ако е изтекъл. Всяка от лентите има систем за под-дозова детекция, което означава че регистрира кога е поставена по-малко от необходимото количество кръв за теста. Начин на употреба: Накапването на кръвта може да се извършни върху тест-лентата както докато е в апарата, така и когато е извън глюкомера. Възможността за двоен визуален контрол е възможност за допълнителна сигурност относно точността на получените резултати. За целта е нужно да се сравни цвета на използваната лента с цветната диаграма в кутията с тест ленти. Последващо тестване на кръвна проба е възможно след 15 секунди.Производител: F.HOFFM..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Brand: UniComs Model: Presto Early Pregnancy Test х 2 tests
Presto Тест за ранна бременност х 2 тестаPresto Early Pregnancy Test х 2 testsТест Престо е идеален за установяване на ранна бременност. Работи като отчита нивото на HCG (хорион гонадотропин), хормон който се отделя в урината, веднага след зачеване. В опаковката се съдържат 2 касети - първата се използва 7 дни след половия акт, а втората на първия ден след закъснението на цикъла, за да потвърди резултатите от първия тест.Забележка: Приемът на някои лекарства, като Humegon, Pregnil, Profasi, A.P.L. може да окажее влияние на точността на резултата и да се наблюдава фалшиво (+) резултат. Уптребата на Престо в рамките на 8 седмици след раждане или аборт може да покаже положителен резултат поради наличието на HCG хормона в организма.Начин на употреба: Извадете единия тест от опаковката непосредствено преди употреба. С помощта на пипета капнете 3-4 капки урина в малкия кръгъл отвор. В началото на реакцията може да забележите придвижване на оцветена в слабо червено течност в С и Т про..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: UniComs Model: Oview Ovulation Test х 5 strips
Oview Тест за овулация х 5 лентиOview Ovulation Test х 5 stripsOview Тест за овулацияs представлява надежден и лесен за използване тест за определяне на най-подходящите дни за зачеване – когато е най-вероятно да настъпи Вашата овулация. Тестът за овулация Овю предвижда периода на овулация, като регистрира нивата на специфичен хормон в урината - Лутеинизиращ хормон (ЛХ). Овю е лесен за употреба, даващ надежден резултат тест. Отчитането на позитивен резултат на теста е знак, че следващите 2 дни са най-благоприятни за зачеване. Производител: UniComsЗабележка: Само за еднократна външна употреба. Тест лентата не трябва да се използва след датата, отбелязана върху опаковката.Начин на употреба: Вземете чист и сух съд и го напълнете с урина. Извадете от опаковката една от лентичките. Потопете лентичката в съда за урина със сочеща на долу стрелка. Не потапяйте лентичката по-дълбоко от указаната "Mark" (максимална) линия. Извадете лентичката след 5 секунди и я оставете на равна, суха и ..
11.99лв.
без ДДС:11.99лв.
Brand: UniComs Model: Surecheck Streamer Pregnancy Test
Surecheck Streamer Тест за бременностSurecheck Streamer Pregnancy TestSureCheck Streamer Тест за бременност писалка е иновативен тест за бременност, който осигурява гарантиран резултат с точност над 99 %. Тестът е разработен на базата на технологията от ново поколение Ultra Gold.Ултра Голд технологията позволява отчитане на точен резултат дори при нива на киселинност на урината под Ph 6. Абсорбиращият накрайник на теста дава възможност за преминаване на нужното количество урина за отчитане на валиден резултат и гарантира хигиеничност при тестването. По-различното при новия тест за бременност SureCheck Streamer е, че при използването на теста не са необходими пипета и съд за урина, което позволява тестване по всяко време и навсякъде. SureCheck Streamer гарантира валиден и ясен резултат до 30 мин. след тестването. Тестът може да се запази за спомен, благодарение на червената капачка за накрайника и белият предпазител за прозорчето с резултата.Съдържание: SureCheck Streamer Тест ..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: UniComs Model: Surecheck Cassette Pregnancy Test
Surecheck Cassette Тест за бременностSurecheck Cassette Pregnancy TestSureCheck Тест за бременност касета работи по всяко време на денонощието, още на първия ден от закъснението на месечния цикъл. В теста за бременност SureCheck cassette е използван Gold Gel Reagent за постигане на максимално точен резултат. SureCheck е специално разработен, за да установи наличието на бременност и да бъде:Точен - Surecheck е разработен по нова технология с Gold Gel Reagent за постигане над 99% точност;Сигурен - Наличието на Контролна линия (С) показва, че теста работи; Удобен - Работи по ВСЯКО време на денонощието, още на първия ден от закъснението на цикъла Ви. Съдържание: SureCheck Тест за бременност касета съдържа: фолио, инструкция; фолиото съдържа: ЧХГ уринален тест за бременност касета и пипета (да не се яде).Начин на употреба: Капнете 3-4 капки урина в малкото прозорче на тест за бременност SureCheck с помощта на пипетата. Резултатът може да отчетете след 5 минути и не по- късно от 10-тат..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: SENDO Model: Zedd Easy Digital Blood Pressure Monitor
Zedd Easy Електронен апарат за измерване на кръвно наляганеZedd Easy Digital Blood Pressure MonitorХарактеристики:Предназначен за бицепс;Засича аритмичен пулс;Голям дисплей с големи цифри;Памет - запаметява до 90 измервания с час и дата;Изчислява средна стойност от последните 3 измервания;Класификация на кръвното налягане. Производител: Sendo..
59.99лв.
без ДДС:59.99лв.
Brand: SENDO Model: Sendo Advance 2 Automatic Blood Pressure Monitor
Sendo Advance 2 Автоматичен апарат за измерване на кръвноSendo Advance 2 Automatic Blood Pressure MonitorSendo Advance 2 е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане.Характеристики:Отчита и анализира нарушения на сърдечния ритъм;Клинично утвърден от ESH;Лесен за използване – само с един бутон;Памет до 60 измервания;Подарък адаптер;5 години гаранция.Апаратът отчита нарушения сърдечен ритъм и предсърдно мъждене. Ако имате аритмия, ще получите сигнал от Вашия апарат за кръвно SENDO. Резултатите от измерването се показват спрямо стандартите на Световната здравна организация. В лявата част на дисплея има скала, отбелязваща какво е вашето кръвно налягане – ниско, нормално или високо.Производител: Sendo..
129.99лв.
без ДДС:129.99лв.
Brand: LUMISCOPE Model: Quiko Era Contactless Thermometer
Quiko Era Безконтактен термометърQuiko Era Contactless ThermometerQuiko Era e нова серия безконтактен инфрачервен термометър с уникална технология ERA, за бързо и точно измерване на телесната температура. Термометърът е изключително лесен за използване като насочващите светлини ориентират за правилното разстояние при отчитане на температурата върху челото. Той прави поредица от 125 измервания за една десета от секундата при всяко измерване, отчитайки влиянето на въздуха и стайната температура за максимална точност. Куико Ера измерва безшумно, без да обезпокоява детето, което го прави предпочитан от много родители. Запаметява последните девет отчитания и тъй като не влиза в контакт с тялото може да бъде особено подходящ за бебета и малки деца. Безконтактният инфрачервен термометър Quiko Era се предлага с компактна безопасна защитна кутия, което улеснява пренасянето му навсякъде.Опаковката на Quiko Era безконтактен инфрачервен термометър включва:Дигитален термометър;Защитно калъфче; ..
99.99лв.
без ДДС:99.99лв.
Brand: Microlife Model: Microlife NC 400 Infrared no contact thermometer
Микролайф NC 400 Инфрачервен безконтактен термометърMicrolife NC 400 Infrared no contact thermometerНовият безконтактен термометър Microlife NC 400, в допълнение към своята надеждност, точност и лесна работа позволява нежно и неинвазивно измерване на телесната температура, без да докосва пациента. Уникалният дизайн на делфин е специално разработен, за да направи измерването по-приятно за децата.Измерване без докосване само за 3 секунди;Многофункционален (измерва температурата на тяло, предмет и околна среда); Синя светлина за проследяване - за лесно използване дори и през нощта;Клинично тестван и препоръчан от лекари;Звуков и светлинен сигнал при температура по-висока от 37,5 °С;Голям осветен дисплей с дата и час;Памет за 30 измервания (съхранявани с дата / час);Контрол на звука - опция за безшумен режим за измервания през нощта;Чанта за съхранение.Размери: 167 x 46 x 44 mmТегло: 104гр. С батерия, 81гр. Без батерияБатерии: 2 x 1.5 V алкални батерии, размер AAAЛесен за употреба тер..
88.99лв.
без ДДС:88.99лв.
Brand: Microlife Model: Microlife NC 200 Infrared no contact thermometer
Микролайф NC 200 Инфрачервен безконтактен термометър Microlife NC 200 Infrared no contact thermometerС функция за автоматичен старт на измерването и контрол на разстояние - автоматично измерва температурата на тялото, когато датчикът отчита разтояние от 5 см до челото;Многофункционален 3 в 1 уред  – измерва температурата на челото, на водата за къпане/на млякото в шишето или на температурата на въздуха в стаята;Измерване на температурата за приблизително 3 секунди;3-секундно обратно отброяване при измерване;Измерване на температурата на тялото без контакт с кожата (режим «сканиране»);Запаметяване на 30 измервания с дата и час;Светещ дисплей;Silent Glow технология - цветова сигнализация при повишена температура;Звуков сигнал;Индикация за смяна на батерията;Комлектът включва силиконов протектор за накрайника – против надраскване и замърсяване;Клинично тестван в Европа.Лесен за употреба термометър за цялото семейство. Верен помощник за точно измерване без контакт!Гаранция: 3 год..
107.99лв.
без ДДС:107.99лв.
Brand: Microlife Model: Microlife NC 100 Infrared no contact thermometer
Микролайф NC 100 Инфрачервен безконтактен термометърMicrolife NC 100 Infrared no contact thermometerМногофункционален - измерва температурата на тялото, температурата на млякото в бутилка и/или на водата за къпане;Измерване на температурата за приблизително 3 секунди;Измерване на температурата на тялото без контакт с кожата (режим «сканиране»);Запаметяване на 30 измервания;Silent Glow технология - цветова сигнализация при повишена температура;Комлектът включва пластмасова кутия и копринена торбичка;Използва се и се препоръчва от лекари;Универсален термометър за цялото семейство. Лесен за употреба, измерва точно температурата за 3 секунди! Лесно преносим и компактен с поставка и торбичка в комплекта.Гаранция: 2 години.Производител: Microlife..
98.99лв.
без ДДС:98.99лв.
Brand: Microlife Model: Microlife MT 1622 Gold 60 seconds digital thermometer
Микролайф MT 1622 Gold 60-Секунден електронен термометър Microlife MT 1622 Gold 60 seconds digital thermometer Позлатен връх - хипоалергенен;Измерва за 60 секунди;Водоустойчив;Звуков сигнал;Памет;Автоматично изключване;Автоматично самотестване.Гаранция: 5 години.Производител: Microlife..
13.99лв.
без ДДС:13.99лв.
Показва 1 до 12 от 112 (10 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.