Menu
Your Cart

Техника

Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Compact Plus BP Monitor + AC/DC Adapter
Апаратът за измерване на кръвно налягане за ръката над лакътя от Хартман Веровал Плюс осигурява бързо и лесно автоматично измерване. Апаратът разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии) и открива предсърдно мъждене благодарение на Afib инфикатора. Снабден с технологията Comfort Air за напомпване без излишно притискане и универсален маншон 22-42 см. Има функция за автоматично тройно измерване - възможност за автоматично измерване 3 пъти последователно и показване на средна стойност. Разполага с опцията за прехвърляне чрез Bluetooth на измерените стойности в приложението Veroval medi.connect. Има индикатори за слаби батерии и грешка, опция за автоматично изключване и лесен за разчитане дисплей. Предлага се с калъф за съхранение, 4 броя 1,5V AA батерии и адаптер.Производител: Hartmann..
112.99лв.
без ДДС:112.99лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Blood Pressure Monitor Cuff M-L 22-42 cm
Универсален маншет (маншон) Хартман, съвместим с апарат за кръвно налягане Veroval за ръката над лакътя. Изработен с технология Comort Air, която позволява употреба спрамо индивидуалното налягане, без излишно притискане. Предназначен за потребители с обиколка на бицепса 22-42 см.Забележка: Преди да изберете маншет, измерете обиколката на ръката си, на 3 см над лакътя. Неправилен размер на маншета може да доведе до неточни резултати от измерването.Производител: Hartmann..
21.39лв.
без ДДС:21.39лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Duo Control M Blood Pressure Monitor Cuff
Маншонът за ръката над лакътя Хартман Веровал Дуо контрол, размер М е съвместим с апарат за кръвно налягане Veroval Duo Control. За обиколка на бицепса 22-32 см. С безболезнено надуване на маншета, благодарение на технологията Comfort Air, която позволява напомпване според индивидуалното налягане, без излишно притискане. Забележка: Преди да изберете маншет, измерете обиколката на ръката си, на 3 см над лакътя. Неправилен размер на маншета може да доведе до неточни резултати от измерването.Производител: Hartmann..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Duo Control L Blood Pressure Monitor Cuff
Маншонът за ръката над лакътя Хартман Веровал Дуо контрол, размер Л е съвместим с апарат за кръвно налягане Veroval Duo Control. За обиколка на бицепса 32-42 см. С безболезнено надуване на маншета, благодарение на технологията Comfort Air, която позволява напомпване според индивидуалното налягане, без излишно притискане. Забележка: Преди да изберете маншет, измерете обиколката на ръката си, на 3 см над лакътя. Неправилен размер на маншета може да доведе до неточни резултати от измерването.Производител: Hartmann..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Algal honey x 24 lozenges
Ангал Мед е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси. Ангал Ментол се препоръчва при:лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти;в случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици. Съставки: Активните вещества са: хлорхексидинов хидрохлорид 5 mg и лидокаинов хидрохлорид 1 mg. Другите съставки са: безводна лимонена киселина, сорбитол, магнезиев стеарат, стевия, аромат на мед S-169336.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 6 до 10 таблетен дневно. Оставете таблетката да се разтопи бавно в устата Ви. ..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Blood Pressure Monitor Adaptor
AC/DC адаптер Veroval е съвместим със следните устройства: Veroval duo control апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя;Veroval апарат за кръвно налягане за ръката над лакътя.Технически характеристики:Вход: 100 - 240V AC, 50/60Hz;Изход: 6V DC, 600mA.Производител: Hartmann..
17.19лв.
без ДДС:17.19лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval 2in1 Infrared Thermometer for forehead and ear
Hartmann Veroval 2in1 представлява инфрачервен термометър за лесно и бързо измерване на температурата на челото и в ухото. Веровал е подходящ за семейства с деца, измерва температурата в ухото само за 1 секунди, а на челото за 3 секунди. При измерване на челото на екрана се показва най-високата стойност уловена от сензора по време на сканирането. Най-точни стойности се получават при сканиране на цялата зона, започвайки от средата на челото до слепоочията. Независимо в кое ухо правите измерването, термометърът измерва излъчваните от тъпанчето и от канала на ухото инфрачервени лъчи. При отичтане на висока стойност на телесната температура, той подава оптична аларма. Уредът е клинично валидиран и разполага с памет за последните 10 измерени стойности. Термометърът подава звуков сигнал при започване и приключване на измерването, като тази опция може да бъде изключена и той да работи в безшумен режим. Към този надежден инфрачервен термометър има и 10 броя еднократни предпазни капачета за изм..
70.99лв.
без ДДС:70.99лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Duo Control M Blood Pressure Monitor
Veroval Duo Control M 925504 Електронен апарат за измерване на кръвно налягане е разработен за хора, които редовно трябва да следят стойностите на кръвното си налягане и за тези, които страдат от неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Апаратът за кръвно е клинично валидиран и признат от Европейската асоциация по хипертония (ESH), Немската лига по хипертония (DHL) и Британската асоциация по хипертония (BHS). С патентована Duo Sensor технология, която позволява апаратът да измерва кръвното налягане, комбинирайки два метода - на "Коротков" (чрез вграден микрофон на стетоскоп) и осцилометричен. Това означава, че този апарат работи едновременно като механичен и електронен. За оптимално точно измерване при поставяне маншонът трябва да прилепва плътно към бицепса. Veroval Duo control е окомплектован с 1 бр. маншон с размер М (22-32 см) и USB кабел за пренос на данни.Характеристики:Клинично валидиран и признат от ESH (Европейска асоциация по хипертония), BHS (Британската асоциация по хипертони..
155.89лв.
без ДДС:155.89лв.
Brand: Hartmann Model: Veroval Duo Control M Blood Pressure Monitor and Thermometer
Комплектът съдържа: 1 брой Veroval Duo Control M Електронен апарат за измерване на кръвно налягане + 1 брой Thermoval Standart Електронен термометър.1. Veroval Duo Control M Електронен апарат за измерване на кръвно наляганеVeroval Duo Control M 925504 Електронен апарат за измерване на кръвно налягане е разработен за хора, които редовно трябва да следят стойностите на кръвното си налягане и за тези, които страдат от неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Апаратът за кръвно е клинично валидиран и признат от Европейската асоциация по хипертония (ESH), Немската лига по хипертония (DHL) и Британската асоциация по хипертония (BHS). С патентована Duo Sensor технология, която позволява апаратът да измерва кръвното налягане, комбинирайки два метода - на "Коротков" (чрез вграден микрофон на стетоскоп) и осцилометричен. Това означава, че този апарат работи едновременно като механичен и електронен. За оптимално точно измерване при поставяне маншонът трябва да прилепва плътно към бицепса. Vero..
154.59лв.
без ДДС:154.59лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Compact Wrist Blood Pressure Monitor
Hartmann Veroval Compact Wrist blood pressure monitor представлява апарат за китка, за бързо измерване на кръвното налягане и практичен маншон за китка с размери от 12,5 до 21 см. Веровал е изцяло автоматичен апарат за кръвно налягане, с компактни размери и лесен за използване. Разполага с индикатор за наличие на неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Внимателното измерване на кръвното налягане от иновативния апарат се осигурява чрез специалната технология Comfort Air. За първо измерване е зададено налягане до 190 mmHg, след което налягането в маншона се определя индивидуално въз основа на предходни стойности. За прецизни стойности е важно маншонът да бъде позициониран на височината на сърцето и да е добре стегнат. За целта апаратът разполага с интегриран контрол за провилно поставяне на моншона. Веровал разполага с голям дисплей за лесно разчитане на измерените стойности, а индикацията за резултата е съгласно класификацията на СЗО. В паметта му се съхраняват данните от 100 измервания ..
65.49лв.
без ДДС:65.49лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Compact Upper Arm Blood Pressure Monitor
Hartmann Veroval Compact Upper arm blood pressure monitor представлява апарат за бързо измерване на кръвното налягане на ръката над лакътя и е с практичен универсален маншон с размер 22-42 см. Веровал е изцяло автоматичен апарат за кръвно налягане, с компактни размери и лесен за използване. Разполага с индикатор за наличие на неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Внимателното измерване на кръвното налягане от иновативния апарат се осигурява чрез специалната технология Comfort Air. За първо измерване е зададено налягане до 190 mmHg, след което налягането в маншона се определя индивидуално въз основа на предходни стойности. Това дава възможност за по-удобно измерване на кръвното налягане на ръката над лакътя. За прецизни стойности е много важно апаратът за кръвно налягане да бъде позициониран на височината на сърцето, което той улеснява с интегрирания контрол за правилно поставяне на маншона. Веровал разполага с голям дисплей за лесно разчитане на измерените стойности, а индикацията за ..
85.69лв.
без ДДС:85.69лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Blood Pressure Monitor for upper arm
Веровал на производителя Хартман представлява автоматичен апарат за кръвно налягане, клинично валидиран за измерване на кръвно налягане и пулс. Той разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии). Основни характеристики:Функция „Памет“ с възможност за съхранение на 2 х 100 измервания със сутрешни и вечерни данни и осреднени стойности;Практичен универсален маншон (22 – 42 см) с ергономична форма;Контрол за правилно поставяне на маншона – с индикация на дисплея;Индикация за резултата от измерените стойности на кръвното налягане според класификацията на СЗО;Прехвърляне на измерените стойности в специализиран софтуер Veroval medi.connect;С включен USB кабел;5 години гаранция.Производител: Hartmann..
112.99лв.
без ДДС:112.99лв.
Показва 1 до 12 от 200 (17 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.