Menu
Your Cart

Техника

Brand: Medel Model: Medel Crystal Цифрова везна за претегляне
Medel Crystal Цифрова везна за претеглянеMedel Crystal Digital weighing scaleMedel CRYSTAL е дигитална везна за претегляне. Точността е гарантирана от системата „4 високочувствителни сензора“, гарантираща максимална прецизност, независимо от позицията на стъпалата. Основата от закалено стъкло придава на Medel CRYSTAL приятен дизайн, подходящ за всeки стил. Medel CRYSTAL също е оборудван с лесен за разчитане и удобен LCD дисплей и система за автоматично изключване. С включени батерии.Начин на употреба:Забележка:              Преди използване на везната, премахнете пластмасовото фолио, за да активирате литиевата батерия, в противен случай везната няма да работи. Везната трябва да бъдат поставена върху твърда плоска повърхност. Никога не докосвайте друг предмет     Разположете си краката равномерно върху стъклената повърхност, без да се движите и изчакайте Вашето измерване.  Ако останете да стоите на везната след като В..
38.99лв.
без ДДС:38.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Mebby Nose Clean Електрически назален аспиратор
Medel Mebby Nose Clean Електрически назален аспираторMedel Mebby Nose Clean Electric nasal aspiratorMebby NOSE CLEAN е електрически назален аспиратор, който е полезен за деликатното и ефективно премахване на прекомерния секрет от носа на бебето. Аспираторът е оборудван с мек силиконов накрайник, подлежащ на измиване, за мак симална хигиена и безопас ност.Mebby NOSE CLEAN е компактен и лесен за употреба, с вътрешен филтър за повишена безопасност и надеждност. Той работи чрез батерии и има тих компресор. Възможност за избор и пускане до 12 мелодии, които да забавляват бебето ви по време на почистването. Аспираторът също така има контейнер за събиране на с екрета, който подлежи на пълно измиване. Разполага с допълнителен предпазен филтър срещу чужди агенти.Начин на употреба:Уверете се, че сте поставили силиконовия накрайник по правилен начин, така че да излиза напълно от аспиратора.Натиснете и задръжте бутона за захранване, за да управлявате устройството и да аспириратеДръжте детето в хор..
74.59лв.
без ДДС:74.59лв.
Brand: Medel Model: Medel Flexo Цифров дигитален термометър с мек накрайник
Medel Flexo Цифров дигитален термометър с мек накрайникMedel Flexo Digital thermometer with soft tipMedel FLEXO е дигитален термометър с мек и гъвкав накрайник за максимален комфорт, идеален за бебета. Medel FLEXO е в състояние да измери телесната температура за 10 секунди. Когато измерването приключи, прозвучава звуков сигнал. Запаметява последната измерена стойност. За орално, ректално и аксиларно измерване. Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба:По време на измерване температурата се показва непрекъснато на дисплея и символът "C" (или "F") мига. Температурата се счита за постоянна, когато увеличението на температурата е по-малко от 0,1°C за 4 секунди. Веднага щом температурата бъде достигната, звуковият сигнал ще прозвучи 4 пъти, символът “C" (или F) ще спре да мига и температурата ще се появи на монитора.За да издържи батерията по-дълго, изключете термометъра след употреба, като натиснете за кратко бутона ON/OFF. Термометърът се изключва автоматично след около 10 минути..
11.99лв.
без ДДС:11.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Thermo Цифров дигитален термометър
Medel Thermo Цифров дигитален термометърMedel Thermo Digital thermometerMedel THERMO е дигитален термометър, способен да измерва телесната температура за 60 секунди. Когато измерването приключи, прозвучава звуков сигнал. Включен е защитен калъф за съхранение. Памет на последната измерена стойност. Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба:Включете термометъра, като натиснете бутона за включване/изключване, разположен до дисплея; кратък звуков сигнал ще покаже, че инструментът е включен. Ако околната температура е по-ниска от 32°C, на дисплея ще се появи символът “Lo”; когато околната температура е по-висока от 42°C, на дисплея ще се появи символът “Hi”. Когато символът "C" мига горе вдясно, термометърът е готов за употреба.По време на измерването температурата се показва непрекъснато на дисплея, докато символът “C” мига. В края на измерването уредът ще издава поредица от звукови сигнали и символът „C“ ще спре да мига, показвайки, че е възможно да се отчете стойността на телесната т..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Brand: Medel Model: Medel No Contact Plus Безконтактен термометър
Medel No Contact Plus Безконтактен термометърMedel No Contact Plus Non-contact thermometerMedel NO CONTACT PLUS е инфрачервен термометър, който е в състояние да измери телесната температура без контакт. Автоматично открива правилното разстояние за измерване и измерва точно, както телесната температура, така и температурата на предмети и течности. Оборудван е с голям осветен дисплей, така че стойностите да могат лесно да се разчитат през деня и нощта. Измерва температурата за 1 секунда, а светлинният индикатор на бутона за включване показва нивото на температурата. Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба на челото:Поставете термометъра във Вашата ръка с Вашия палец върху бутона [за измерване]. Все още не натискайте бутона. Уверете се, че детектора е чист преди измерване. Натиснете на бутона [за измерване] и задръжте термометъра хоризонтално, докато чуете звук DIDI, и след това фоновото осветление ще светне според температурата. Измерването е завършено (прибл. 1 секунда) и тер..
91.29лв.
без ДДС:91.29лв.
Brand: Medel Model: Medel Oxygen PO01 Пулсоксиметър
Medel Oxygen PO01 ПулсоксиметърMedel Oxygen PO01 Pulse OximeterMedel OXYGEN PO01 е пулсоксиметър, способен да измерва насищането с кислород (SpO2) и сърдечния ритъм (пулс). Малък и лек, за използване както у дома, така и в движение. Оборудван с дисплей с 4 различни перспективи. Medel OXYGEN PO01 е подходящ за хора със: сърдечна недостатъчност, хронични обструктивни белодробни заболявания, бронхиална астма. Медицинско изделие от клас IIa.Начин на употреба:Поставете един пръст в отвора за пръст на пулсоксиметъра както е показано и го задръжте неподвижен. Натиснете бутона за функциониране. Пулсоксиметъра започва измерването му. Не се движете по време на измерването. Вашите стойности на измерване ще се появяват на екрана, след няколко секунди.Технически характеристики:Метод на измерване: Неинвазивно измерване на насищането с кислород на хемоглобина от артериална кръв и честотата на пулса в пръстаОбхват на измерване: SpO2 0-100%, Пулс 0-254 удара/минутаТочност: SpO2 70-100%, ±2%, ..
79.89лв.
без ДДС:79.89лв.
Brand: Medel Model: Medel Plus Kit Аксесоари за аерозолно лечение
Medel Plus Kit Аксесоари за аерозолно лечение към инхалатор Family Plus и към система за аерозолна терапия ProfessionalMedel Plus Kit Aerosol Treatment Accessories for Family Plus Inhaler and Professional Aerosol Therapy SystemЦялостният комплект от аксесоари включва: Medeljet Plus камера с две клапи, мундщук, накрайник за нос, 2 маски с мек профил: за възрастен и педиатрична, въздушна тръбичка, 5 резервни въздушни филтри.Производител: Medel..
38.99лв.
без ДДС:38.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Family Plus Инхалатор с компресор
Medel Family Plus Инхалатор с компресор с небулизираща, тиха и лесна за употреба системаMedel Family Plus Compressor inhaler with nebulizing, quiet and easy to use systemMedel FAMILY PLUS аерозолна терапевтична система с бутален компресор, с ултра компактна структура, много тиха и лесна за използване, идеална за домашна употреба. Иновативният небулизатор Medeljet Plus с двойна клапанна система гарантира по-голяма ефикасност на лечението и минимален разход на лекарството. Medel FAMILY PLUS е оборудван с практична чанта, която ви позволява да съхранявате устройството и всички аксесоари след употреба. Medel FAMILY PLUS се предлага с пълен комплект аксесоари, включващ меки профилни маски за максимален комфорт по време на лечението.Начин на употреба:Устройството трябва да се проверява преди всяка употреба, за да се открият възможни аномалии на функциониране и/или повреди, дължащи се на транспорт и/или съхранение. По време на вдишване седнете изправени и отпуснати на маса, а не в кресло, за ..
129.99лв.
без ДДС:129.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Professional Система за аерозолна терапия
Medel Professional Професионална система за аерозолна терапия за непрекъсната употребаMedel Professional aerosol therapy system for continuous useMedel PROFESSIONAL е професионална аерозолна терапевтична система, снабдена с иновативен компресор, който я прави подходяща за продължителна употреба. Иновативният небулизатор Medeljet Plus с двойна клапа гарантира по-голяма ефективност на лечението и минимална загуба на медикаменти. Medel PROFESSIONAL позволява да избирате между две функции: по-ефективна инхалационна терапия (режим А) или по-бърза инхалационна терапия (режим В). Оборудван с практична кутия с капак, хигиенично отделена от компресора, която служи освен за съхранение на всички аксесоари и за тяхното стерилизиране след употреба. Medel PROFESSIONAL е бърз, тих, оборудван с вградена дръжка и отделение за кабел на гърба на устройството; с меки профилни маски, които гарантират максимален комфорт. Оборудван също с назален душ Medeljet Rhino, идеален за дълбоко овлажняване на носната ..
159.99лв.
без ДДС:159.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Soft Апарат за кръвно налягане за китка
Medel Soft Апарат за кръвно налягане за киткаMedel Soft Wrist Blood Pressure MonitorНовият апарат за китка Medel SOFT се предлага с иновативна измервателна технология, способна да извършва измерване по време на напомпване, за по-удобни и точни измервания. Цифровата скала позволява да се идентифицират измерените стойности, показващи възможна хипертония (позициониране на ниво 1-3). Medel SOFT е оборудван с голям дисплей, за по-ясно отчитане на стойностите; с индикатор за аритмия, открита по време на измерване; със сензор за движение, който открива всяко движение, което може да повлияе на резултата и предупреждава потребителя чрез индикация на дисплея. Можете също да видите средната стойност на последните 3 направени измервания, за по-прецизен контрол на кръвното Ви налягане. Медицинско изделие от клас lla.Medel Soft е дигитален уред за измерване, предназначен за измерване на кръвно налягане и сърдечен ритъм с обиколка на китката, варираща от 13,5 см до 21,5 см (около 5½˝-8½˝). Той е пред..
89.99лв.
без ДДС:89.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Control Автоматичен апарат за кръвно налягане
Medel Control Автоматичен апарат за кръвно налягане с индикатор за правилно поставяне на маншетаMedel Control Automatic blood pressure monitor with indicator for correct cuff placementMedel CONTROL е апарат за бързо и лесно измерване на кръвното Ви налягане, запазване на измерените стойности и показване на средната стойност от измерените стойности. Също така предупреждава за евентуална съществуваща сърдечна аритмия. Символът за контрол на положението на маншета се показва на LCD дисплея за правилното позициониране и точното измерване. Медицинско изделие от клас IIa.Начин на употреба:Поставете маншета, и приемете позицията, в която искате да извършите измерването.Стартирайте апарата за кръвно налягане с бутона START/STOP. След показването на цял екран се извеждат съответните алармени символи, ако е задействана аларма.Маншетът се надува автоматично. Налягането на въздуха в маншета се освобождава бавно. Ако вече има тенденция към високо кръвно налягане, трябва да напомпате маншета и да ув..
84.99лв.
без ДДС:84.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Elite Автоматичен апарат за кръвно налягане
Medel Elite Автоматичен апарат за кръвно налягане с технология soft inflate и сензор за движениеMedel Elite Automatic blood pressure monitor with soft inflate technology and motion sensorMedel ELITE е напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане, оборудван с иновативната Soft Inflate технология, способна да извършва измерването по време на напомпване. Благодарение на тази технология, напомпването е меко и удобно и измерването се извършва за по-кратко време, с гаранция за максимална точност. Medel ELITE е оборудван с функцията T3, която позволява автоматично да се изчисли средната стойност от последните 3 измервания, направени за 15 минути. С голям дис плей за по-ясно и лесно разчитане на стойностите. Медицинско изделие от клас IIa.Начин на употреба:Натиснете O/I бутона. Всички символи на дисплея се появяват за 1 секунда. Ако мониторът е съхранил резултати, на LCD дисплея за момент ще се покаже най-новият резултат. Ако не е съхранен никакъв резултат, всички цифри показват ..
124.99лв.
без ДДС:124.99лв.
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.