Menu
Your Cart

Апарати за кръвно налягане

Brand: Medel Model: Medel Soft Апарат за кръвно налягане за китка
Medel Soft Апарат за кръвно налягане за киткаMedel Soft Wrist Blood Pressure MonitorНовият апарат за китка Medel SOFT се предлага с иновативна измервателна технология, способна да извършва измерване по време на напомпване, за по-удобни и точни измервания. Цифровата скала позволява да се идентифицират измерените стойности, показващи възможна хипертония (позициониране на ниво 1-3). Medel SOFT е оборудван с голям дисплей, за по-ясно отчитане на стойностите; с индикатор за аритмия, открита по време на измерване; със сензор за движение, който открива всяко движение, което може да повлияе на резултата и предупреждава потребителя чрез индикация на дисплея. Можете също да видите средната стойност на последните 3 направени измервания, за по-прецизен контрол на кръвното Ви налягане. Медицинско изделие от клас lla.Medel Soft е дигитален уред за измерване, предназначен за измерване на кръвно налягане и сърдечен ритъм с обиколка на китката, варираща от 13,5 см до 21,5 см (около 5½˝-8½˝). Той е пред..
89.99лв.
без ДДС:89.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Control Автоматичен апарат за кръвно налягане
Medel Control Автоматичен апарат за кръвно налягане с индикатор за правилно поставяне на маншетаMedel Control Automatic blood pressure monitor with indicator for correct cuff placementMedel CONTROL е апарат за бързо и лесно измерване на кръвното Ви налягане, запазване на измерените стойности и показване на средната стойност от измерените стойности. Също така предупреждава за евентуална съществуваща сърдечна аритмия. Символът за контрол на положението на маншета се показва на LCD дисплея за правилното позициониране и точното измерване. Медицинско изделие от клас IIa.Начин на употреба:Поставете маншета, и приемете позицията, в която искате да извършите измерването.Стартирайте апарата за кръвно налягане с бутона START/STOP. След показването на цял екран се извеждат съответните алармени символи, ако е задействана аларма.Маншетът се надува автоматично. Налягането на въздуха в маншета се освобождава бавно. Ако вече има тенденция към високо кръвно налягане, трябва да напомпате маншета и да ув..
84.99лв.
без ДДС:84.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Elite Автоматичен апарат за кръвно налягане
Medel Elite Автоматичен апарат за кръвно налягане с технология soft inflate и сензор за движениеMedel Elite Automatic blood pressure monitor with soft inflate technology and motion sensorMedel ELITE е напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане, оборудван с иновативната Soft Inflate технология, способна да извършва измерването по време на напомпване. Благодарение на тази технология, напомпването е меко и удобно и измерването се извършва за по-кратко време, с гаранция за максимална точност. Medel ELITE е оборудван с функцията T3, която позволява автоматично да се изчисли средната стойност от последните 3 измервания, направени за 15 минути. С голям дис плей за по-ясно и лесно разчитане на стойностите. Медицинско изделие от клас IIa.Начин на употреба:Натиснете O/I бутона. Всички символи на дисплея се появяват за 1 секунда. Ако мониторът е съхранил резултати, на LCD дисплея за момент ще се покаже най-новият резултат. Ако не е съхранен никакъв резултат, всички цифри показват ..
124.99лв.
без ДДС:124.99лв.
Brand: Medel Model: Medel Sense Автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане
Medel Sense Автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане с индикатор за покой и адаптер за използване без батерииMedel Sense Automatic blood pressure monitor with rest indicator and adapter for use without batteriesMedel SENSE е с иновативна технология, способна да открива състоянието на покой и релаксация по време на измерването, което е от съществено значение за получаване на по-надеждни и точни стойности. Символ на дисплея потвърждава дали измерването е извършено в оптимално състояние на покой или не. Ако има външни условия (напр. стрес, възбуда, измерване в движение), които могат да повлияят на правилното измерване, икона на дисплея ще предупреди потребителя. Medel SENSE също е оборудван с индикатор, който информира потребителя за правилното позициониране на маншета, за да гарантира точни измервания. Предлага се и с адаптер за използване без батерии. Клас IIa Медицинско изделие.Начин на употреба: Поставете маншета, и приемете позицията, в която искате да извършите изме..
108.99лв.
без ДДС:108.99лв.
Brand: Dr. Frei Model: Автоматичен апарат за измерване на кръвно Dr. Frei M-200A
Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката Dr. Frei M-200AЕлектронно устройство за следене на кръвното налягане и пулса у дома.Апаратът Dr. Frei M-200A е оборудван с:IHB технология - откриване на сърдечни аритмии при измерване на кръвното наляганеИндикатор за нивото на артериалното наляганеФункция за запаметяване на 30 измервания за 2-ма потребителяИздръжлив и удобен маншет за рамо. Размерът на маншета е универсален: 22-42 смАдаптер включен в комплектКалъф за съхранениеКомплектоване:В комплекта влизат: автоматичен апарат за измерване на артериално налягане модел М-200А, маншет размер М (22-42 см), 4 батерии тип АА, мрежов адаптер, инструкция за експлоатация, гаранционна карта, опаковка.Важна информация:1. Използвайте уреда САМО по предназначение, както е описано в тази инструкция.2. НЕ използвайте аксесоари, непосочени от производителя.3. НЕ използвайте уреда, ако той работи неточно или е повреден.4. НЕ използвайте уреда на места, където има ..
95.99лв.
без ДДС:95.99лв.
Brand: PROLIFE Model: Пролайф профешънъл механичен апарат за кръвно налягане
ПРОЛАЙФ ПРОФЕШЪНЪЛ механичен апарат за кръвно наляганеМеханичен апарат за измерване на кръвно налягане.Гаранция: 2 години Производител: Prolife, Швейцария..
29.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Brand: Microlife Model: Микролайф BPA2 basic електронен апарат за кръвно налягане
МИКРОЛАЙФ BPA2 BASIC електронен апарат за измерване на кръвно наляганеОписание:Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката;Технология Gentle+ за по-точно и комфортно измерването;Универсален конусоподобен маншет за по-добро прилягане, 22-42 см;PAD технология (диагностициране на аритмия в ранен стадий);Индикация за нивото на кръвно налягане (светофар);Памет за 30 измервания с дата и час;Изчислява средната стойност на всички запаметени измервания;Индикация за правилното слагане на маншет;Индикация за движения на ръката;Индикация за изтощаване на батерията;Работи и с презареждащи се батерии;Извод за адаптер към електрическата мрежа;Клинично тестван според протоколите на BHS;Препоръчван от лекарите;Създаден по най-новите световни технологии;Гаранция - 5 години.Производител: Microlife AG, Швейцария...
123.99лв.
без ДДС:123.99лв.
Brand: Microlife Model: Микролайф BP A3L comfort електронен апарат за кръвно налягане
МИКРОЛАЙФ BP A3L COMFORT електронен апарат за измерване на кръвно налягане за предмишница Спецификации на продукта:Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане;Предупреждава за аритмия;PAD технология за точно измерване дори и при наличието на аритмия;IMT режим - апаратът измерва кръвното в момента на напомпване на маншета за по-бърза и по-комфортна процедура;MAM технология;Памет за 99 стойности с дата и час за двама ползватели;Технология "Светофар" за цветно представяне на резултатите;Индикатор за движение на ръката по време на измерване;Индикатор за неправилно поставен маншет;Предупреждение за изтощени батерии;Работи и с презареждащи се батерии;Дисплей: XL размер;Универсален конусовиден мек маншет с размер 22-42 см;Възможност за пренос на данни към PC през USB кабел и софтуер за анализ;Препоръчан от Българската Лига по Хипертония;Клинично тестван по протокол ISO.Гаранция:11 години.Производител:Microlife AG, Швейцария...
157.99лв.
без ДДС:157.99лв.
Brand: SENDO Model: Sendo Standard механичен апарат за измерване на кръвно налягане
СЕНДО СТАНДАРТ механичен апарат за измерване на кръвно наляганеМеханичният апарат Сендо Стандарт е подходящ за любителите на класическото измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на стетоскоп и помпа.Характеристики:Прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка.По-ясен звук /специална високопроводима мембрана на стетоскопа/.Удобен маншон за поставяне с една ръка.Филтър срещу твърди частици и прах.Гаранция: 2 години...
27.69лв.
без ДДС:27.69лв.
Brand: SENDO Model: Sendo Smart 2 електронен апарат за измерване на кръвно налягане
СЕНДО СМАРТ 2 електронен апарат за измерване на кръвно налягане за предмишницаЕлектронен апарат Сендо Смарт 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Моделът отговаря на високите изисквания за точност и надеждност на марката Sendo. Клинично тествана технология с висока точност доказана от Европейското дружество по хипертония.Сендо Смарт 2 е оборудван със система PROTECT, създадена да предпази фините кръвоносни съдове на китката.Показва установен и неправилен сърдечен ритъм.Подходящ за хора под 45-годишна възраст.С настъпване на възрастовите промени се променят и кръвоносните съдове. Това от своя страна може да доведе до неточности в измерването на кръвното налягане, когато се използва за измерване при китката от хора над 45 годишна възраст.За възрастова груп..
103.99лв.
без ДДС:103.99лв.
Brand: SENDO Model: Sendo Primo механичен апарат за измерване на кръвно налягане
СЕНДО ПРИМО механичен апарат за измерване на кръвно наляганеМеханичният апарат за измерване на кръвно налягане Sendo PRIMO притежава следните характеристики:Лесен за употреба;Прецизен;Голям дисплей и цифри;Прикрепени помпа и вентил за по-лесно измерване с една ръка.Гаранция: 2 години.Произведено за: UniComs GmbH, Швейцария...
38.99лв.
без ДДС:38.99лв.
Brand: SENDO Model: Sendo Economy електронен апарат за измерване на кръвно налягане
СЕНДО ЕКОНОМИ електронен апарат за измерване на кръвно налягане за предмишницаSendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Висококачествен и лесен за употреба апарат за кръвно, разработен и патентован от водещия японски производител на медицински уреди Sendo. Сендо Економи е окомплектован с удобен, стандартен маншет за измерване на кръвно над лакътя, подходящ за измерване на ръка с обиколка на бицепса в отпуснато състояние до 32 см (в случай, че имате нужда от по-голям маншет.Функции:Много лесен за работа /оперира се само с един бутон/Автоматично запаметяване на час и дата за всяко отделно измерванеИндикация при неравномерен пулс.Индикатор за аритмия с визуализиране на дисплея.Възможност за автоматично или ръчно изпускане на въздуха.Вградена памет за 30 измервания.Голям и удобен триредов дисплей.Клнично тестван и калибриран.Изключително икономичен(около 2000 измервания с една батерия).Удобен текстилен калъф за съхранение на ап..
89.99лв.
без ДДС:89.99лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.