Menu
Your Cart

Тисилин Клийнс Билкова програма

Тисилин Клийнс Билкова програма
Тисилин Клийнс Билкова програма
Безплатната доставка за поръчки над 50лв.

Тисилин® КЛИЙНС с билкова храносмилателна мазилка

/билкова пречистваща програма в 3 фази/


Thisilyn CLEANSE with Herbal Digestive Sweep™ 


Хранителна добавка, пълна програма от 3 фази, комплект от

    ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ х 30 веган капсули,

    СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ х 90 веган капсули,

    ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С БИЛКИ х 30 веган капсули


За най-добри резултати, започнете приема на трите формули в един и същи ден. Пийте много вода по време на цялата програма. Програмата Тислин КЛИЙНС продължава само 15 дни.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, захар, дрожди, пшеница, соя, млечни продукти. 


Подходящо за вегани/вегетарианци.


Балансирана 15-дневна програма за цялостна детоксикация на организма, разделена на три фази, прилагането на които е паралелно, със синергично действие на компонентите в тях. Подходяща е за профилактика както на здрави хора, така и с различни стомашно-чревни, чернодробни и обменни заболявания. Съставът е изцяло натурален и нетоксичен. Отделните фази на Thisilyn Herbal имат следните състав и свойства:


ФАЗА I – Цялостна детоксикация, 30 капсули по 685 мг, прием – 1 - сутрин и 1 - вечер (15 дни)


Активира естествените механизми на детоксикация на всички вътрешни органи. Има три основни компонента – за отделителната система; за кожата, лимфата и кръвоносната система; за стомашночревния тракт, черния дроб и жлъчката. Извежда токсичните натрупвания от вътрешните органи и ги насочва към бъбреците за елиминиране, или към червата, където те се неутрализират от фибрите във фаза II. 

Билкова смес за уринарния тракт (173 мг) съчетава лечебните свойства на червената боровинка (90% концентрат от плодовете) и магданоза (листата) за засилване дейността на бъбреците и пикочните пътища, съчетано с предпазването им от инфекции и отделящите се през тях токсични вещества. 

Билкова смес за кожата, лимфната и кръвоносната система (130 мг) съчетава свойствата на корените от репей, цветовете от червена детелина, стръковете от лепка и корените от орегонско грозде.

Билкова комбинация за стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчния мехур (315мг). Включва екстракт от семената на млечния бодил (стандартизиран на 80% силимарин), екстракт от листата на артишока (стандартизиран на 6% кафеоил хининови киселини), екстракт от корена на куркума (стандартизиран на 95% куркуминоиди) и корен от глухарче. Комбинацията има хепатопротективно, противовъзпалително, холеретично, холагогно и антиоксидантно действие.


Фаза 1: ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ, 30 капсули


Съставки:                                                                                (в 1 капс.)           дн.доза

Съставки, действащи на пикочополовия тракт: Патентована смес от: Магданоз (лист), Червена боровинка (плод) 100% концентрат  173 mg               346 mg

Съставки действащи на кръвоносната система, лимфа и кожа: Патентована смес от: Репей (корен), Червена детелина (цвят, лист, стебло), Лепка (надземни части), Орегонско грозде (корен и стъбло)                                                 130 mg    260 mg

Тисилин ® Бял трън                                                                125 mg               250 mg

Екстракт от семена стандартизиран до 80 % силимарин (100 mg)

Артишок  Екстракт (лист) стандартизиран до 6 % кафеоилхинова киселина  (4.5 mg)    75 mg                 150 mg

Куркума Екстракт (корен) стандартизиран до 95 % куркуминоиди (71 mg)               75 mg                  150 mg

Глухарче (корен)                                                                        40 mg                    80 mg

Растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.


Приложение: Перфектно балансирана формула с Тисилин® Млечен  бодил, Артишок, Куркума, Глухарче и балансирана смес от билки, която допринася за достигане на нормалните нива  на токсините и замърсяванията в кръвообращението, жлъчката, черния дроб, лимфната система, кожата, пикочния тракт и транспортирането им към червата, където те биват „уловени” от фаза 2. 


Забележка: Да не се използва при кърмене бременност или вероятност от такава, лица страдащи от алергия към растения от сем. Кръстоцветни, ако страдате от запушени жлъчни канали и камъни в жлъчката. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


Дозировка и приложение: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/ вода, в продължение на 15 дни.


ФАЗА II – Смес от шест вида фибри (1860 мг), 90 капсули, дневен прием – по 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша вода (250 мл), за 15 дни. Регулира моториката на червата и обема на изпражненията. Улавя токсините, отделени в червата под действието на фаза I, задържа ги адсорбирани и ги предоставя на фаза III за ускорено извеждане от организма. 


Шестте различни вида фибри,абсорбиращи токсините, имат противовъзпалително и антимикробно действие върху мембраните на храносмилателния тракт. Комплексът включва патентована смес от псилиум (хуск), гуарова гума (гуаран), фибри от ленено семе (богати на лигнани), пектин от грейпфрут, фруктоолигозахариди (FOS) и акациева (арабска) гума. 


Фаза 2: СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ, 90 капсули


Съставки:                                    (в 3 капс.)                 дн.доза 

Смес от 6 вида фибри Псилиум (люспи), Гума гуар (Рожково дърво), Лигнамакс® Богати на лигнан фибри от ленено семе, Пектин от грейпфрут, Фруктоолигозахариди (FOS), Акациева смола                     1.3 g                    3.6 g

Диетични фибри                                 <  1 g                  <  3 g

Въглехидрати                                           1 g                      3 g

Целулоза ,растителна капсула, силициев двуокис.


Приложение: Шест натурални диетични фибри (включително Ligna Max- ленена пудра с високо съдържание на лигнин), обединени в една лесна за усвояване формула, която допринася за достигане на нормалните нива на  токсините и другите замърсявания в червата. Фруктоолигозахаридите като пробиотици, допринасят за поддържането на нормална чревна микрофлора.


Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


Дозировка и приложение: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/ вода, в продължение на 15 дни. 


Фаза III – Пречистване на храносмилателния тракт с билки (1610 мг), 30 капсули. Дозировка – 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода, не повече от 10 дни.


Третата фаза на детоксикация с програмата, т. нар. „билкова метла”, има важната задача да изведе бързо от организма уловените през втората фаза токсични натрупвания, така че да не се задържат в червата и да предизвикат нежелани ефекти. В нейният състав влизат очистителна съставка - американски зърнастец (каскара саграда), успокояваща червата бленда от мента, копър, джинджифил и ружа; трипхала – тройна билкова аюрведическа комбинация  с противовъзпалително, детоксикационно и лаксативно действие; и отново Thisilyn® стандартизиран екстракт от бял трън – неговата роля е да подпомогне черния дроб да разгради окончателно остатъците от първите две фази и вредните продукти, които биха се реабсорбирали в дебелото черво.


Фаза 3: ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ  С БИЛКИ, 30 капс.  


Съставки:                                              (в 3 капс.)                дн. доза

Успокояваща патентована смес от                         300 mg                      300 mg

Лютива мента (лист), Копър (семена), Джинджифил (корен), Градинска ружа (корен)

Зърнастец (кора)                                         270 mg                     270mg  

Трипхала патентован екстракт                             270 mg                     270mg   

От плодове (Амла (Phyllanthus emblica), Тропически бадем (Terminalia chebula), 

Белерика миробалан (Terminalia belerica) стандартизирани до 45% танини (121 mg)

Тисилин ® бял трън                                       190 mg                    190 mg

екстракт от семена, стандартизиран до 55% силимарин (104 mg)

Растителна капсула (целулоза).


Приложение: Уникално храносмилателно пречистване с Американски зърнастец, Трипхала и Тисилин® Млечен бодил, които допринасят за достигане на нормалните нива на замърсяванията и токсините в червата, включително и тези уловени от фибрите във фаза 2. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.


Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Този продукт съдържа американски зърнастец. Да не се използва ако имате или развиете диария, разстройство или стомашна болка, тъй като зърнастецът може да влоши тези състояния и да увреди здравето ви. Консултирайте се с лекар при честа констипация (запек) или диария, ако приемате други медикаменти или имате друго заболяване.


Дозировка и приложение: За възрастни и деца над 12 годишна възраст: По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода /250 мл/, не повече от 10 дни.


Производител: Nature’s Way, Inc, USA


Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул.„Източен” 48

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Доставка


Онлайн аптека „Прополис“ предоставя на своите клиенти възможност за избор на куриерска услуга от два куриера Спиди и Еконт.

Съответно може да се избере един от следните начини за доставка на поръчаните стоки:

  • До адрес, посочен от клиента.
  • До офис на избрана куриерска фирма или автомат.


Срок на доставка:


Доставките се изпълняват както следва:

  • Поръчки направени до 15:00 ч. в работни дни се изпълняват и доставят в рамките на следващия работен ден.
  • Поръчки направени след 15:00ч. в работни дни изпълняват и доставят в рамките на до 2 работни дни.
  • Поръчки направени в неработни дни се изпълняват в рамките на първия работен ден и се доставят в рамките на 1 до 2 работни дни.

 

Забележка:


  1. За пратки до  малки населени места се спазва съответният график за разнос на избрания куриер.
  2. Срокът за доставка може да бъде удължен в случаите на:

         временна липса на продукт,

         обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка,

         лоши метеорологични условия,

         технически проблеми,

         други фактори.


Във всеки един случаи, ние ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.Горещо препоръчваме да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която изпращаме по имейл.

 

 

При възникнали въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч.:

Email: aptekapropolis1@gmail.com

Телефон: +359 889 147 240

93.69лв.
без ДДС: 93.69лв.
  • Наличност: 1000
  • Model: Тисилин Клийнс Билкова програма
  • SKU: 25869
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.