Menu
Your Cart

Орална хигиена

Brand: Anaftin Model: Anaftin Mouthwash х 120 ml
Анафтин® вода за уста помага за облекчение на болка, причинена от ранички в устата, напр. такива, дължащи се на афтозен стоматит, афтозни язви, както и ранички от брекети и неудобни зъбни протези. Използва се също и за дифузни афтозни язви. Анафтин® вода за уста съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен филм, който прилепва към устната кухина, осигурявайки механична бариера на засегнатите зони, като по този начин облекчава болката, причинена от оголените нервни окончания. Хиалуроновата киселина и Aloe vera в състава помагат за естественото заздравяване на увредените тъкани.Съставки: Вода, поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, пропиленгликол, Aloe barbadensis, хидроксиетилцелулоза, калиев сорбат, натриев бензоат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, динатриев ЕДТА, бензалкониев хлорид, натриев хиалуронат, аромат, захарин натрий, дикалиев глициризат.Указания за употреба: Напълнете мерителната капачка до индикаторния знак 10 ml. Изплакнете устата ..
13.59лв.
без ДДС:13.59лв.
Brand: TePe Model: TePe Denture Care™ Prostheses Toothbrush
TePe Denture Care™ с изключително дълги и силни нишки предлага оптимален начин за почистване на подвижната протеза, без да причинява никаква повреда на сменяемата протеза. Влакната на четката за протези са дълги и здрави, за да се осигурят добър достъп и ефикасно почистване, четката е проектирана така, че да наподобява на конвенционалната четка за зъби. Дръжката може да се извие назад, за по-добро захващане.Характеристики:Ефективно и безопасно почистване на подвижни протези;Главата на четката може да бъде огъната назад за подобрено сцепление и достъпност;Проектирана да прилича на обикновена четка за зъби.Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката и започнете да миете протезите с нежни кръгообразни движения. След това изплакнете обилно с вода.Производител: TePe, Швеция. ..
6.39лв.
без ДДС:6.39лв.
Brand: TePe Model: TePe Special Care™ Regular Ultra Soft Toothbrush
TePe Special Care™ е ултра мека четка за зъби, препоръчвана за пациенти след орална хирургия и за пациенти с възпалени или деликатни тъкани. Със своите 12 000 изключително меки влакна TePe Special Care™ се препоръчва за употреба след хирургични намеси с устната кухина, както при пациенти с изключително възпалени и деликатни меки тъкани. Два размера на главата на четката. Шията на четката може да бъде огъната под ъгъл след поставяне под гореща вода.Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката и започнете да миете с нежни кръгообразни движения. След това изплакнете обилно с вода. Не поглъщайте!Производител: TePe, Швеция. ..
7.69лв.
без ДДС:7.69лв.
Brand: TePe Model: TePe Interspace™ Soft Angled Brush with Pointed Tip
TePe Interspace™ Soft е ангулирана четка със заострен сноп влакна и сменяеми накрайници на четката. Ангулиранара глава и заостреният връх подобряват достъпа до труднодостъпни места, като фуркации и пространството зад последния зъб. TePe Interspace™ Soft почиства:Ортодонтски апарати;Фуркации;Дисталната повърхност на последния зъб;Единичен имплант.Подвижният накрайник на четката може да бъде прикрепен към всяка страна на шията, за да промени ъгъла на главата на четката, което дава оптимален достъп до труднодостъпни места. Две цветово кодирани варианта на мекота; жълт: мек, син: средно мек.Характеристики:Почистване зад последния зъб, фуркации, импланти или фиксирани брекетиВърхът на четката може да бъде прикрепен към всяка страна на шията за различни ъглиПредлага се с 12 накрайника на четкатаНачин на употреба: Използвайте четката като поставите накрайника на една от двете страни и вкарвайте внимателно между зъбите. Пъхнете четчицата между зъбите на ..
14.49лв.
без ДДС:14.49лв.
Brand: TePe Model: TePe Interspace™ Medium Angled Brush with Pointed Tip
TePe Interspace™ Medium е ангулирана четка със заострен сноп влакна и сменяеми накрайници на четката. Ангулиранара глава и заостреният връх подобряват достъпа до труднодостъпни места, като фуркации и пространството зад последния зъб. TePe Interspace™ Medium почиства:Ортодонтски апарати;Фуркации;Дисталната повърхност на последния зъб;Единичен имплант.Подвижният накрайник на четката може да бъде прикрепен към всяка страна на шията, за да промени ъгъла на главата на четката, което дава оптимален достъп до труднодостъпни места.Характеристики:Почистване зад последния зъб, фуркации, импланти или фиксирани брекетиВърхът на четката може да бъде прикрепен към всяка страна на шията за различни ъглиПредлага се с 12 накрайника на четкатаНачин на употреба: Използвайте четката като поставите накрайника на една от двете страни и вкарвайте внимателно между зъбите. Пъхнете четчицата между зъбите на нивото на венеца и движете  назад и напред. Много важно е винаги ..
14.49лв.
без ДДС:14.49лв.
Brand: TePe Model: TePe Compact Tuft™
TePe Compact Tuft™ е четка с малка, извита глава, с гъст заоблен сноп влакна. Идеална за почистване на зони, нуждаещи се от специално внимание, както и за прецизно почистване на труднодостъпни места, като импланти, фиксирани брекети или по протежението на линията на венеца. Стабилната дръжка и плътният сноп на TePe Compact Tuft™ правят тази четка идеална за прецизно почистване на труднодостъпни места. TePe Compact Tuft™ е идеална и за четкане на детски никнещи кътници.Характеристики:Оптимално за прецизно почистване;Заоблен сноп с къси нишки;Идеален за появяващи се зъби или засегнати мъдреци.Начин на употреба: Поставете четката под ъгъл 45 спрямо зъбите и четкайте с кратки движения и слаб натиск. Влакната на четчицата трябва да обхващат цялото междузъбно пространство, но не и да се придвижват трудно.Производител: TePe, Швеция. ..
7.09лв.
без ДДС:7.09лв.
Brand: TePe Model: TePe Bridge & Implant Floss™
TePe Bridge & Implant Floss™ е конец от гъбесто влакно, предназначен за лесно и ефикасно почистване на импланти, мостове и ортодонтски апарати. Снабден е с твърди пластмасови краища за по-лесна употреба. Използвайте за ежедневно почистване на импланти, мостове и брекети. Подходящ е и за пародонтална грижа. Препоръчително е да се употребява от един човек.Характеристики:Широка и гъбеста нишка за ефективно почистване;Твърдите пластмасови краища правят нишката лесна за захващане и поставяне;Ежедневната употреба допринася за здрави венци.Начин на употреба: Използвайте твърдата нишка, за да вмъкнете конеца в междузъбното пространство. С гъбестата част почистете. Движете напред-назад.Производител: TePe, Швеция. ..
20.39лв.
без ДДС:20.39лв.
Brand: TePe Model: TePe Implant Orthodontic Brush™
TePe Implant Ortodontic Brush™ е специална четка за зъби, предназначена за почистване на протежението на импланти и фиксирани брекети. Дългата тънка шия и изключително тънката глава, правят тази четка идеална за почистване на букалните страни на имплантите и ортодонтските уреди. Ортодонтската четка TePe Implant™ има меки нишки на два реда, допълнително тясната глава на четката и дългата тънка шийка, улесняват достъпа и почистването близо до имплантите и ортодонтските проводници. Шията на TePe Implant Ortodontic Brush™ може да бъде огъната под ъгъл след като се постави под гореща вода.Характеристики:Изключително тънка глава за четка за по-добро достигане в тесни области;Оптимално за почистване по протежение на импланти и брекети;Дълъг и тънък врат за по-добър достъп.Начин на употреба: Използвайте четката за зъби като загреете с гореща вода предната част, огънете до желания ъгъл и охладете със студена вода. Пъхнете четката между зъбите на нивото на..
6.39лв.
без ДДС:6.39лв.
Brand: TePe Model: TePe Universal Care™ Dental Care Brush for prosthetic structures
TePe Universal Care Dental Care Brush представлява четка за зъбни импланти, която разполага с иновативен дизайн, за да достигне дори и до най-трудните области на устната кухина. Влакната ѝ имат специален дизайн: те са изключително дълги и със заоблени, меки краища, за да осигурят нежно и деликатно почистване на имплантите. Малката елипсовидна глава с уникален ъгъл гарантира цялостно почистване и на най-тесните зони. Четката надеждно почиства брекети, задните повърхности на зъбите и също толкова трудни области, които се нуждаят от оптимална хигиена.Характеристики:Улеснява почистването в тесни и труднодостъпни зони;Заоблени нишки, осигуряващи безопасно и нежно почистване;Идеална за почистване на вътрешната повърхност на зъбите;Начин на употреба: Използвайте четката като я поставете под ъгъл 45º спрямо протезата и четкайте нежно с малки кръгови движения. Влакната на четчицата трябва да обхващат цялото пространство, но не и да се придвижват трудно. Не натискайте прекомерно.Производите..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: TePe Model: TePe PlaqSearch™ Plaque Revealing Tablets х 10 pieces
TePe PlaqSearch™ са двутонови таблетки за визуализация на плака, които оцветяват новата плака в червено и старата плака в синьо. Използването на разкриваща таблетка, която оцветява плаката, е бърз и лесен метод за самопроверка. Голямото предимство на TePe PlaqSearch™ е двутонният ефект, който разграничава новата и старата плака. Два различни цветни индикатора: новата плака е оцветена в червено, а плаката по-стара от 12 часа е оцветена в синьо.Състав: Hydrated Dextrates, Magnesium Stearate, Sodium Glycolate, Aroma, CI 42090, CI 45410.Начин на употреба: Сдъвчете таблетката PlaqSearch след като измиете зъбите си и почистите междузъбното пространство с интердентална четка. Изплакнете устата си с вода. Определете местата, които са оцветени в червено и/или синьо. Измийте отново зъбите си.Производител: TePe, Швеция...
7.79лв.
без ДДС:7.79лв.
Brand: TePe Model: TePe EasyPick­­™ Silicone Toothpicks Size M/L х 60 pieces
TePe Easypick са силиконови междузъбни четки, за лесно премахване на плаката и остатъците от храна между зъбите, оставяйки свежо усещане след почистване. Грижи се за вашата добра устна хигиена, като допълнение към ежедневната грижа за зъбите и венците. Начин на употреба: Използвайте интерденталните четки за зъби като ги вкарвате внимателно между зъбите. Пъхнете четчицата между зъбите на нивото на венеца и движете назад и напред. Много важно е винаги да изберете подходящият размер на междузъбната четчица. Влакната на четчицата трябва да обхващат цялото междузъбно пространство, но не и да се придвижват трудно.Производител: TePe, Швеция...
15.49лв.
без ДДС:15.49лв.
Brand: TePe Model: TePe EasyPick­­™ Silicone Toothpicks Size M/L х 12 pieces
TePe Easypick са силиконови междузъбни четки, за лесно премахване на плаката и остатъците от храна между зъбите, оставяйки свежо усещане след почистване. Грижи се за вашата добра устна хигиена, като допълнение към ежедневната грижа за зъбите и венците. Начин на употреба: Използвайте интерденталните четки за зъби като ги вкарвате внимателно между зъбите. Пъхнете четчицата между зъбите на нивото на венеца и движете назад и напред. Много важно е винаги да изберете подходящият размер на междузъбната четчица. Влакната на четчицата трябва да обхващат цялото междузъбно пространство, но не и да се придвижват трудно.Производител: TePe, Швеция...
6.19лв.
без ДДС:6.19лв.
Показва 1 до 12 от 276 (23 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.