Menu
Your Cart

Орална хигиена

Brand: Eludril Model: Eludril Sensitive Daily Mouthwash х 500 ml Promo
Водата за уста Eludril Sensitive предпазва зъбите от чувствителност и допълва ползите от миенето с четка и паста. Зъбите стават 4 пъти по-малко чувствителни след 4 седмици ежедневна употреба. Тя спомага за ежедневното укрепване и защита на емайла и ограничава чувството на дискомфорт (свързано с чувствителност към топло и студено). Без алкохол, готова за употреба, водата за уста Eludril Sensitive осигурява приятна вкусова комбинация от ментол и ванилия за свежест и защита. Подходяща е за възрастни и деца на възраст над 12 години. Бутилката от PET пластмаса е рециклируема и е произведена от 100% рециклирана пластмаса.Състав: Water (Aqua). Glycerin. Potassium Nitrate. Propylene Glycol. Xylitol. Flavor (Aroma). Green 3 (Ci 42053). Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Sodium Benzoate. Sodium Hydroxide. Sodium Saccharin. Yellow 5 (Ci 19140).Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за уста Eludril Sensiti..
12.49лв.
без ДДС:12.49лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Ortho Mouth wash x 500 ml promo
Със своето антиплаково и реминерализиращо действие, Eludril Ortho улеснява хигиена на хора с ортодонтски апарат и освежава дъха. Спомага за поддържането на здрави зъби и венци, допълва миенето и предпазва от дискомфорта, свързан с натрупването на плака. Ежедневна вода за уста с деликатен аромат на мента, и готова за употреба, съдържа Fluorinol®, който спомага да се предотврати образуването на кариеси, като се бори срещу киселинните атаки. Eludril Ortho също спомага да се ограничи образуването на бели петна около скобите. Не оцветява подвижните алайнери. Подходящ е за възрастни и деца от 10 години.Антибактериален ефект за поддържане на здрави зъби и венци и за предпазване от дискомфорт от натрупване на плака.Реминализиращо действие за укрепване на емайла и предотвратяване на кариеси и бели петна.Не оцветява ортодонтски апарати.Състав: WATER (AQUA). GLYCERIN. PROPANEDIOL. XYLITOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. FLAVOR (AROMA). HYDROXYACETOPHENONE. LIMONENE. NICOTINYL ALCOHOL HF. O-..
12.48лв.
без ДДС:12.48лв.
Brand: Eludril Model: Elgydium Antiplaque Toothpaste and Elgidium Classic mouth wash
Elgydium Antiplaque Анти-плакова паста за зъби х 50 mlElgydium Анти-плакова паста за зъби гарантира 93% по-малко зъбна плака за по-малко от 3 седмици употреба. Нейната формула с двойно действие и 98% натурални съставки съдържа хлорхексидин с почистващи свойства и калциев карбонат с полиращ ефект, който спомага за реминерализиране на емайла и балансира рН на устната кухина. Осигурява приятно усещане за свежест при всяко миене на зъбите. Подходяща за възрастни и деца над 12 години. С етикет Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Calcium Carbonate. Glycerin. Hydrated Silica. Flavor (Aroma). Carrageenan. Lauryl Glucoside. Sodium Methyl Cocoyl Taurate. Cellulose Gum. Chlorhexidine Digluconate. Limonene. Sodium Propionate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Препоръчва се миене на зъбите след всяко хранене, 2-3 пъти дневно в продължение на 2 минути с подходяща четка, като например с Elgydium Antiplaque четка за зъби.Eludril Classic Вода за уста ..
18.59лв.
без ДДС:18.59лв.
Brand: Eludril Model: Elgydium Antiplaque Toothpaste х 75 ml Promo
Elgydium Анти-плакова паста за зъби гарантира 93% по-малко зъбна плака за по-малко от 3 седмици употреба. Нейната формула с двойно действие и 98% натурални съставки съдържа хлорхексидин с почистващи свойства и калциев карбонат с полиращ ефект, който спомага за реминерализиране на емайла и балансира рН на устната кухина. Осигурява приятно усещане за свежест при всяко миене на зъбите. Подходяща за възрастни и деца над 12 години. С етикет Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Calcium Carbonate. Glycerin. Hydrated Silica. Flavor (Aroma). Carrageenan. Lauryl Glucoside. Sodium Methyl Cocoyl Taurate. Cellulose Gum. Chlorhexidine Digluconate. Limonene. Sodium Propionate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Препоръчва се миене на зъбите след всяко хранене, 2-3 пъти дневно в продължение на 2 минути с подходяща четка, като например с Elgydium Antiplaque четка за зъби.Производител: Pierre Fabre, Франция...
7.98лв.
без ДДС:7.98лв.
Brand: Eludril Model: Eludril White Daily Mouthwash х 500 ml promo
Водата за уста Eludril White спомага за поддържане на естествената белота на зъбите и укрепва емайла. Допълнителният бонус: основен навик за чиста и здрава уста, тази избелваща вода за уста ограничава свързването на оцветяващите агенти върху емайла и намалява образуването на зъбна плака. Ментовият, свеж и приятен аромат я превръща в нов начин да се поддържате и грижите за себе си. Прозрачната бутилка, изработена от 100% рециклирана PET пластмаса, се вписва дори в най-елегантните декори на банята. Тя не съдържа алкохол и може да се използва от възрастни и деца над 12-годишна възраст. Сертифицирана с Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Propylene Glycol. Glycerin. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Xylitol. Tetrasodium Pyrophosphate. Flavor (Aroma). Lactic Acid. Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. O-cymen-5-ol. Pvp. Sodium Benzoate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за ус..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Protect Daily Mouthwash х 500 ml Promo
Водата за уста Eludril Protect спомага за намаляване на зъбната плака още при първата употреба, подсилва венците и укрепва емайла, благодарение на съдържанието на флуорид. Допълнителният бонус? Приятен ментов аромат, който Ви кара да искате да я използвате! Формула, без алкохол, подходяща за възрастни и деца над 12 години, бутилка от 100% рециклирана PET пластмаса, с красив ментов цвят, която се вписва в банята на всеки, който иска да се чувства добре. Сертифицирана с Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Propylene Glycol. Glycerin. Xylitol. Flavor (Aroma). Green 3 (Ci 42053). Lecithin. Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. O-cymen-5-ol. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Pvm/ma Copolymer. Sodium Benzoate. Sodium Hydroxide. Sodium Saccharin. Yellow 5 (Ci 19140).Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за уста Eludril Protect, сутрин и вечер след миене на зъбите. Изплюйте. Не изплаквайте с вода. Н..
12.48лв.
без ДДС:12.48лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Gums mouth wash x 500 ml
Водата за уста Eludril Gums успокоява и почиства чувствителните венци, като допълва ползите от четкането. Спомага в борбата с плаката, основната причина за чувствителност и дразнене на венците: венците стават два пъти по-малко чувствителни след 3 седмици употреба¹. Без алкохол и готова за употреба, вода за уста Eludril Gums осигурява 12-часова защита срещу бактериите, отговорни за зъбната плака, и ограничава дискомфорта на венците (дискомфорт, стягане и зачервяване на венците). Без алкохол и готов за употреба разтвор, вода за уста Eludril Gums е ефективнат и лесна за употреба, с приятна ментова свежест. Подходящо е за възрастни и деца над 12 години.Опаковката е PET бутилка и е изработена от 100% рециклирана пластмаса.Успокоява чувствителните венци.Ефикасно антиплаково действие за поддържане на здрави венци.Ефективен в продължение на 12 часа.Състав: WATER (AQUA). PROPYLENE GLYCOL. GLYCERIN. XYLITOL. BLUE 1 (CI 42090). CITRAL. DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE. EUGENOL. FLAVOR (AROMA). LACT..
12.48лв.
без ДДС:12.48лв.
Brand: NORDICS Model: Nordics ЕА139W Cordless Water Flosser
Безжичния зъбен душ Nordics EA139W ефективно премахва натрупванията от плака и остатъците от храна от третираната повърхност. Водната струя достига до всички междузъбни пространства, заради въртящия се на 360° накрайник. Nordics EA139W има четири режима на работа за дълбоко почистване. Изключително лесен за употреба с голям резервоар от 300 мл. Подходящ за ежедневно ползване, специално за хора с брекети, импланти и след оперативно лечение. Устройството е абсолютно водоустойчиво и има сертификат IPX7. Комплекта съдържа четири приставки за почистване (2 обикновени приставки, една приставка – четка за зъби и една приставка за почистване на езика) и кабел за USB-C зареждане.Характеристики:Премахва ефективно плаката от третираните повърности;4 степени на сила на струята;Безжичен;Резервоар 300мл;USB зареждане;Водоустойчив;Ергономичен дизайн;4 включени приставки.Начин на употреба: Използвайте преди или след четкане на зъбите, за да премахнете остатъците от храна и плака, за опт..
69.99лв.
без ДДС:69.99лв.
Brand: NORDICS Model: Nordics EA139B Cordless Water Flosser
Безжичния зъбен душ Nordics EA139B ефективно премахва натрупванията от плака и остатъците от храна от третираната повърхност. Водната струя достига до всички междузъбни пространства, заради въртящия се на 360° накрайник. Nordics EA139B има четири режима на работа за дълбоко почистване. Изключително лесен за употреба с голям резервоар от 300 мл. Подходящ за ежедневно ползване, специално за хора с брекети, импланти и след оперативно лечение. Устройството е абсолютно водоустойчиво и има сертификат IPX7. Комплекта съдържа четири приставки за почистване (2 обикновени приставки, една приставка – четка за зъби и една приставка за почистване на езика) и кабел за USB-C зареждане.Характеристики:Премахва ефективно плаката от третираните повърности;4 степени на сила на струята;Безжичен;Резервоар 300мл;USB зареждане;Водоустойчив;Ергономичен дизайн;4 включени приставки.Начин на употреба: Използвайте преди или след четкане на зъбите, за да премахнете остатъците от храна и плака, за опт..
69.99лв.
без ДДС:69.99лв.
Brand: NORDICS Model: Nordics Kids Toothpaste with Probiotics and Strawberries х 50 ml
Паста за зъби с аромат на свежа ягода и протектиран пробиотик SymReboot OC. Без флуорид, подсилена с ксилитол за ежедневна употреба от всички възрасти. Активните съставки са ксилитол, който има доказани анти-кариесни свойства и калциев лактат. Тази иновативна детска паста за зъби съдържа специален протектиран пробиотик, който поддържа вродените предпазни механизми на тялото и поддържа здравословен баланс на устния микробиом. Състав: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Acacia Senegal Gum, Lactobacillus Ferment, Calcium Lactate, Eupatorium Rebaudianum Bertoni Leaf Extract, Xanthan Gum, Disodium EDTA, CI 75470.Начин на употреба: Миенето на зъбите трябва да се случва по 2 пъти на ден под надзора на възрастен. Да не се преглъща!Производител: Nordics..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: NORDICS Model: Nordics Sensitive Gums Organic Nettle + Sage Toothpaste х 75 ml
Био паста за зъби без флуор с коприва и градински чай облекчава раздразненията и възвръща яркочервения цвят на венците. Изключително ефективна паста, която почиства и подсилва зъбите. Нежната мента се бори с лошия дъх, а останалите перфектно подбрани съставки осигуряват възможно най-високо удовлетворение. Състав: HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, AQUA, HYDRATED SILICA, GLYCERIN**, XYLITOL, ZINC CITRATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, XANTHAN GUM, MENTHA PIPERITA OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, CITRUS LIMON PEEL OIL*, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT*, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT*, URTICA DIOICA EXTRACT*, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, CI 75470, LIMONENE. *съставки от биологично земеделие.Начин на употреба: Използва се 2 пъти на ден по 2 минути. За ежедневна употреба. Производител: Nordics..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Brand: NORDICS Model: Nordics Complete Pro Organic Toothpaste х 75 ml
Тази био сертифицирана паста за зъби съдържа разнообразие от био екстракти. Всички те имат силни противовъзпалителни, антисептични и успокояващи свойства. Complete PRO ще ви помогне да запазите здрава усмивка като същевременно подобрите общото състояние на зъбите и венците си. Екстрактите от алое вера и салвия успокояват раздразненията и възпалителните процеси в устата. Екстрактът от нар помага за намаляване натрупването на плака и служи като силен антиоксидант. Тази паста съдържа флуорид, за да бъде възможно най-ефикасна в борбата с развиващите се кариеси.Състав: AQUA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDRATED SILICA, GLYCERIN, XYLITOL, ZINC CITRATE, XANTHAN GUM, SODIUM LAURYL SULFATE, MENTHA PIPERITA OIL*, SODIUM FLUORIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT*, URTICA DIOICA EXTRACT*, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT*. *съставки от биологично земеделие.Начин на употреба: Използва се 2 пъти на ден по 2 минути. За еж..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Показва 1 до 12 от 310 (26 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.