Menu
Your Cart

Valentis

Brand: Valentis Model: SmartHit Polifen х 150 ml
Водоразтворима форма на куркумин и ресвератрол, разработена от патентована Miosol технология за ефективна абсорбция. Висока бионаличност, по този начин полифенолите се пренасят по-ефективно в клетките. Много проучвания доказват мощните противовъзпалителни и антиоксидантни свойства на тези полифеноли. Курмумин от Куркума и Ресвератрол от Японска Фалопия допринасят за нормалната фукция на сърдечно-съдовата система.Състав:                                                                            (в 5 ml)Екстракт от корен на куркума, съдържащ:            200 mgКуркуминоиди, от коит..
45.29лв.
без ДДС:45.29лв.
Brand: Valentis Model: SmartHit Curcumin х 150 ml
Ползите на куркумина са подкрепени от над 8000 проучвания. Данните доказват силни противовъзпалителни, детоксикиращи, подобряващи храносмилането, редуциращи холестерола и противоракови/анти-канцерогенни свойства. Микрокапсулирания куркумин има следните свойства: Антиоксидант (неутрализира свободните радикали), противовъзпалителни, антиинфекциозни, антимутагенни, aнтиканцерогенни, подпомага заздравяването на (кожни, хронични) рани и редуцира холестерола. Технологията за ефикасна абсорбция MIOSOL осигурява висока абсорбция на хранителни вещества. Научни данни показват 6 пъти по-висока абсорбция на куркумин, капсулиран в липозоми, отколкото при куркумин на прах.Състав:                       (на 5 ml)Сух екстракт от корен на куркума 170 mg, включващ:Куркумин                       121 mgДеметоксикуркумин     ..
41.69лв.
без ДДС:41.69лв.
Brand: Valentis Model: SmartHit Ferrum Liquid х 150 ml
SmartHit Ferrum е ново поколение формула на желязо с три пъти по-висока скорост на абсорбция, която не оставя железен послевкус, типичен за подобни продукти и няма нежелани странични ефекти (като стомашно дразнене или гадене). Подходящ за бременни.Състав (на 5 ml):Железен пирофосфат (течна форма) със страхотен вкус  14 mg Начин на употреба: деца на възраст от 3 до 4 години: по 2.5 мл, от 5 до 10 години: 3.5 мл, от 11 до 18 години и възрастни: 5 мл дневно преди хранене директно в устата или смесени в чаша вода или сок.  Производител: Valentis AG, Швейцария..
31.79лв.
без ДДС:31.79лв.
Brand: Valentis Model: SmartHit vitamin B12 х 30 ml
Технологията на ефикасна абсорбция осигурява абсорбцията на В12 от тялото, независимо от киселинността на вътрешния фактор на Кесъл или промени в стомашната киселинност. Предлага бърз и ефективен начин на предоставяне на витамин B12. Хидроксокобаламин е най-широко разпространената и най-добре усвояемата от организма форма на витамин B12 в храната. Проучвания показват, че липозомалната форма на витамин В12 е ефикасна колкото интравенозни инжекции.Състав:           (в 1 ml)Витамин В12  1000 μg  Препоръчителен прием: Възрастни и деца над 12 години: 1 ml на ден преди хранене, директно или смесено с чаша вода или сок. Разклатете преди употреба.Производител: Valentis AG, Швейцария..
29.19лв.
без ДДС:29.19лв.
Brand: Valentis Model: Gastroval х 15 capsules
Гастровал® е оригинален продукт от естествени ензими и растителни продукти, който съдържа активни вещества с комплексно въздействие върху храносмилането. Гастровал® е доказано ефективен поради балансирания съсав на активните си съставки. Гастровал® съдържа широк спектър от храносмилатени ензими, които ефективно разграждат протеини, мазнини, въглехидрати, влакна. Те са ефективни при телесна температура и запазват своята активност в различните отдели на стомашо-чревния тракт. Гастровал® съдържа балансирана смес от билкови екстракти, които подобряват храносмилането, стимулиратотделянето на стомашен сок и жлъчната секреция и предпазват клетките на черния дроб от вредни хепатотоксични фактори. Гастровал® подпомага правилното функциониране на цялата храносмилателна система. Гастровал® може да Ви бъде сигурен помощник в борбата с различни проблеми с храносмилането. Ензимен комплекс NATENZYM D - изцяло натурални съставки, извлечени от гъбичката Aspergylus oryzae, чрез специален метод за пречис..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: Valentis Model: Oilesen vitamin D3 х 90 softgels
Витамин Д3 е много важен за воденето на здравословен начин на живот. Помага за естественото развитие и растеж на костите. Нужен е и за усвояването на калция и фосфора. Поддържа концентрацията на калций в кръвта. От голямо значение е за здравината и доброто състояние на костите и зъбите. Допринася за оптималното функциониране на мускулите и имунната система. Модулира противовъзпалителните реакции в организма.Състав:                                         (в 1 капсула)Витамин D3 (холекалциферол)                400 UIНачин на употреба: Деца над 3-годишна възраст и възрастни: препоръчва се прием на 1 капсула дневно заедно с храна. Хора с проблеми с преглъщането може да сдъвкват капсулата или да изсипват съдържанието й в храна, напитка или директно в устата.Производител: Valentis AG, Швейцария..
12.79лв.
без ДДС:12.79лв.
Brand: Valentis Model: Oilesen vitamin D3 (drops) х 10 ml
Витамин Д3 е много важен за воденето на здравословен начин на живот. Помага за естественото развитие и растеж на костите. Нужен е и за усвояването на калция и фосфора. Поддържа концентрацията на калций в кръвта. От голямо значение е за здравината и доброто състояние на костите и зъбите. Допринася за оптималното функциониране на мускулите и имунната система. Модулира противовъзпалителните реакции в организма. Капките OILESEN на Valentis набавят на организма витамин D3 (холекалциферол). Подходящи са за новородени, малки деца, тийнейджъри и възрастни, страдащи от дефицит на слънчевия витамин. С добавен екстра върджин зехтин. Лесно дозиране с пипета.Състав:         (в 1 капка)Витамин D3           400 IUНачин на употреба: Препоръчителната доза е една капка на ден с храна, напитка или директно в устата с приложения капкомер.Производител: Valentis AG, Швейцария..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Brand: Valentis Model: Kinon D3 х 30 tablets
Витамин К2 и витамин D3 допринасят за поддържане на нормалното състояние на костите и глюкозния метаболизъм. Витамин D3 подкрепя и потенцира действието на витамин К2 в поддържане и възстановяване на костното здраве, оптимизиране на енергийния метаболизъм и понижаване инсулиновата резистентност, гладкото функциониране на сърдечно-съдовата система и намаляване на сърдечно-съдовия риск, подкрепяне процеса на минерализация на костите и зъбите по време на детството и юношеството, поддържане на оптимално ниво на калций в кръвта, нормалната абсорбция и използването на калций и фосфор, правилното функциониране на имунитетa.Състав:                                  (в 1 капсула)Витамин К2 (МК-7)                              100 μgВитамин D3 (холекалциферол)          400 UI&n..
21.79лв.
без ДДС:21.79лв.
Brand: Valentis Model: Kinon х 30 tablets
Витамин К2 допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и сърдечно - съдовата система. Витамин К2 играе важна роля в процеса на минерализация, тъй като активира белтъка остеокалцин, освобождаван от остеобластите, който е в състояние да свързва калция и да го натрупва в костите. Ако белтъка остеокалцин не е активиран правилно, той не свързва калция и минерала остава като излишък в кръвта. Има проучвания, които показват, че недостига на витамин К2 и кациевия излишък в кръвния поток може да доведе до образуване на натрупвания от калций по стените на кръвоносните съдове, което благоприятства тяхната калцификация.Състав:                 (в 1 капсула)Витамин K2 (МК-7)             75 μgНачин на употреба: Препоръчва се възрастни да приемат 1 таблетка на ден по време на храненеПроизводител: Valentis AG, Швейцария..
16.19лв.
без ДДС:16.19лв.
Brand: Valentis Model: Kalcikinon х 60 capsules
Калцикинон™ представлява патентована комбинация от Калций (Калциев карбонат), витамин Д3 (холекалциферол) и витамин К2 (КИНОН™ – менакинон-7).  Това е допълнителна възможност и нужната добавка при лечение на остеопороза, остеопения, костни фрактури и в периодите на услиен растеж.Състав:         (в 1 капсула)Калций                       250 mgВитамин Д3                 500 UIВитамин К2             37.5 mcgНачин на употреба: Препоръчва се възрастни да приемат 1 капсула на ден по време на хранене.Производител: Valentis AG, Швейцария..
26.99лв.
без ДДС:26.99лв.
Brand: Valentis Model: NatAspin Control х 30 capsules
NatAspin Control Pro за добро кръвообращение и нормален холестерол 30 капсули Valentis е висококачествена хранителна добавка, подкрепяща здравето и функцията на кръвоносните съдове и кръвоносната система като цяло. НатАпсин Контрол Про за добро кръвообращение и нормален холестерол 30 капсули Валентис също така помага за нормализиране нивата на холестерола. Специалната формула на продукта съдържа натокиназа, монаколин К, поликозанол и полифеноли от бергамот и куркума. Натокиназата представлява ензим, добит чрез ферментация на соеви зърна. Тя влияе положително върху кръвообращението и кръвосъсирването и помага да се намали вероятността от образуване на тромб. Nattokinase е естествена алтернатива на аспирина и неговите аналози. Полифенолите нормализират нивата на холестерола в кръвта, подпомагат работата на сърдечно-съдовата система, благоприятстват чернодробните липиди. Монаколин К се добива посредством ферментация на ориз с червени дрожди, а поликозанолът от восъка н..
26.59лв.
без ДДС:26.59лв.
Brand: Valentis Model: NatAspin H х 30 capsules
Натаспин Х е хранителна добавка за благоприятстване състоянието при циркулаторни нарушения или повишен риск от тромбоза. Представлява синергична комбинация от натокиназа и хидрокситирозол. Натокиназата е протеолитичен фибирнолитичен ензим, който се синтезира от традиционното японско ястие Натто, за което има литературни данни, че се консумира редовно от японската популация от две хиляди години. Натто представлява ферментирали соеви зърна в присъствието на бактерията bacillus subtilis, а тя от своя страна произвежда натокиназа, като по този начин доставя най-концентрирания на тези субстанции хранителен продукт. Натокиназата се доближава изключително много по механизъм до плазмина, като надвишава фибринолитичните му възможности 4 пъти. Около 80% от действието се дължат на директно разрушаване (лизиране) на фибрин в цялата кръвоносна система. Останалите 20% се характеризират с повишаване на плазмените нива на TPA (тъканен плазминоген активатор) чрез блокиране на основния му инхибитор PAI-..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.