Menu
Your Cart

Витамини и минерали

Brand: Magnalabs Model: Vitamin A 5000 IU x 20 capsules
Ползи на Витамин A:Допринася за нормалната дейност на очите.Подпомага нормалната зрителна острота и адаптацията на очите.Подпомага възстановяването на лигавиците в устната и носната кухина.Подпомага растежа на ноктите и косата и поддържа еластичността на кожата.Състав в 1 капсулла: Vitamin A 5000 IU/Витамин А 5000 IU – 1000 µg REПрепоръчителна дневна доза: 1 капсула дневно след хранене.Производител: Magnalabs...
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: Vitaslim Innove Model: Live vitamins x 30 capsules
Live Vitamins е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който съдейства за укрепване на здравето и допринася за нормалната функция на имунната система. Благоприятства нормалните функции на щитовидната жлеза и на мозъка. Подкрепя доброто зрение и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин. Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Спомага за нормалния метаболизъм на хранителните вещества в организма, което осигурява висок тонус и енергия и подкрепя нормалния растеж при децата. Съдейства за поддържане здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.Действие: Комплексното действие на съставките в Live Vitamins допринася за:Нормалната функция на имунната система с комплекса от желязо, мед, селен, витамин А, витамин D, витамин В6, витамин В12 и витамин С. Допринася за поддържане на нормалната функ..
16.89лв.
без ДДС:16.89лв.
Brand: Mattisson healthstyle Model: Mattisson Liposomaal Vitamin C 1000 mg x 250 ml
Липозомният витамин С е подобрена форма на добре познатия витамин, която се усвоява няколко пъти по-ефективно от организма. Витамин С или аскорбиновата киселина, е водоразтворим витамин, който може да се намери в плодове (особено цитрусови) и зеленчуци. Аскорбиновата киселина има много и различни функции в тялото. Тя е антиоксидант с положителен ефект върху имунната система и за поддържане нивата на енергия. Витамин С помага при умора, допринася за нормалната психологическа функция, поддържа костите и е важен за кръвоносните съдове, кожата и зъбите. Дефицитът на витамин С може да доведе до забавено заздравяване на рани, понижаване на имунния отговор и навлизане на патогени в организма.Съставки:           (в 5 ml.)       дн. дозаВитамин С           1000 mg       1000 mgВода, лецитин, аскорбинова киселина, натриев аскорбат.Начин на употреба: За възрастни над 18 г.: По 5 ml (1 ч.л.) веднъж дневно, директн..
70.29лв.
без ДДС:70.29лв.
Brand: Nordaid Model: B-complex oral spray x 30 ml
Допринася за поддържане на енергийния метаболизъм и нормалната функция на нервната система.Nordaid орален спрей витамин В-комплекс е отлична добавка за повишаване на енергийните нива, подобряване на настроението и мотивацията. Една опаковка осигурява 200 впръсквания. Спреят има естествен ментов вкус. Не съдържа захар, глутен, лактоза. Подходящ е за вегани.Благоприятства производството на червени кръвни клетки;Балансира метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини;Поддържа оптимални енергийни нива;Намалява умората и отпадналостта;Подпомага храносмилането;Подобрява мозъчната функция и психичното здраве.Съставки:             (в 1 впръскване)                дн.доза         NRV*%Витамин В1                   1.66 mg                            3.32 mg      ..
40.19лв.
без ДДС:40.19лв.
Brand: Mattisson healthstyle Model: Mattisson Vitamin C x 350 g
Absolute Vitamine C poeder - Витамин C на прах е хранителна добавка, която подкрепя имунната система. Предимството на Витамин C на прах пред други форми е, че прахът се приема лесно и се усвоява бързо от организма. Това го прави подходящ за прием от хора, които имат затруднения с преглъщането на таблетки и капсули. Тази хранителна добавка доставя оптимални дози витамин C на организма - 1 чаена лъжица от продукта доставя 1000 mg витамин C. Той е от изключителна важност за правилното функциониране на много процеси в тялото. Има антиоксидантно действие, защитава клетките от оксидативен стрес и подкрепя имунната система. Особено полезен е в сезона на настинките и гриповете. Освен това подобрява жизнеността и енергизира тялото, помага при умора и допринася за нормалната психологическа функция. Поддържа здравето на костите и е важен за кръвоносните съдове, кожата, ноктите и зъбите.Ефекти от приема на Витамин C на прах:хранителна добавка от естествени източници;приема се лесно и се усвоява бъ..
38.99лв.
без ДДС:38.99лв.
Brand: Weightworld Model: Vitamin B-Complex and Vitamin C х 365 tablets
Витамин В-Комплекс + Витамин С 365 таблетки е хранителна добавка с универсално възстановяващо и регулиращо действие върху цялото тяло. Предоставящ 8 ключови витамина от група В и антиоксиданта – витамин С – продуктът прочиства организма от натрупаните свободни радикали, подсилва функциите на имунната система, нормализира метаболитните процеси и поддържа в оптимално състояние енергийния баланс. Не съдържа вредни химикали, синтетични вещества, изкуствени оцветители и подсладители. Формулата е подходяща и за вегани. Предимства от приема на Витамин В-Комплекс и Витамин С:Увеличава енергията, тонуса и физическата издръжливост;Подобрява умението за справяне със стреса;Ускорява възстановяването по време на боледуване или след тежко физическо изтощение;Намалява признаците на умора, включително и хронична;Насърчава образуването на червени кръвни телца и облекчава симптомите при анемия;Повишава устойчивостта на вирусни, бактериални и гъбични болестотворни щамове, а при вече настъпила и..
56.39лв.
без ДДС:56.39лв.
Brand: Weightworld Model: Vitamin D3 4000 IU + K2 (MK-7) х 180 tablets
Vitamin D3 4000 IU + K2 100 mcg е висококачествена добавка, представляваща богат източник на витамини D3 и K2 във високоусвоими форми, така че да се извлече максимума от тях. Всяка дневна доза осигурява мощна подкрепа за костите и зъбите, и поддържа нормалната функция на имунната система и мускулите. Естественият витамин D3 (холекалциферол) с висока концентрация осигурява перфектен алтернативен източник на витамин D, а добавеният K2 (менахинон / МК-7) увеличава абсорбцията на витамин D. Получаването на достатъчно количество от този витамин е важно за нормалното функциониране на имунната система, както и за поддържането на нормални кости. Витамин D3 може да направи много повече с витамин К2 – такова дуо по-ефективно предпазва от остеопороза, влияе върху поддържането на здрави кости и зъби и едновременно с това насърчава нормалната коагулация на кръвта и подпомага сърдечното здраве. Основни ползи за здравето от приема на добавка с комплекс D3 + K2:Повишава абсорбцията на к..
56.49лв.
без ДДС:56.49лв.
Brand: Nordaid Model: Vegan Vitamin K2 + Vitamin D3 Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlХранителна добавка под формата на спрей в подкрепа нормалното функциониране на имунната система, нормалното кръвосъсирване и поддържането здравето на костите и ставите. Веган орален спрей с витамини K2 + D3 е хранителна добавка под формата на орален спрей, която доставя бързо на организма оптимални дози Витамин K2 (менахинон) и D3 от лишей (Cladonia rangiferina). Двата витамина в този продукт работят в унисон и по този начин допринасят за подсилване на имунитета и повишаване на защитните сили на организма. Освен това спомага за поддържането на здрави кости, стави и зъби, както и за увеличаване на костната плътност и повишаване на ставната подвижност. Витамин K2 в тази хранителна добавка допринася за нормалното кръвосъсирване, спомага за синтеза и усвояването на калция в организма, грижи се за сърдечното здраве и спомага за предотвратяването на фрактури и заболявания на костната система. Благодарение на своята форма този спрей се впръсква директно в устната кухи..
27.69лв.
без ДДС:27.69лв.
Brand: Nordaid Model: Chaga + Vitamin D3 Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlДопринася за поддържане на здрава имунна система. Nordaid Чага + Витамин D3 е първокласен орален спрей, специално създаден за укрепване на имунната система и преодоляване на предизвикателствата на студения сезон със силата на природата. Чага е адаптогенна гъба, която е пълна с разнообразие от витамини, минерали и хранителни вещества. Изобилието от антиоксиданти в състави ѝ съдействат за пречистване на свободните радикали в тялото и в борбата с оксидативния стрес. Бета-D-глюканите помагат за балансиране на имунната система. Витамин D от своя страна е от съществено значение за подпомагане на нормалната функция на имунната система. Ефективен е за профилактика на грип, настинки и различни други болестни състояния. Заедно Чага и Витамин D3 укрепват естествената защитна система на тялото и предпазват от патогени и заболявания. Редовното приложение на спрея, превъзходната му интраорална абсорбция и клетъчно усвояване могат да допринесат за следните полз..
30.79лв.
без ДДС:30.79лв.
Brand: Nordaid Model: Reishi + Vitamin C Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlДопринася за нормалното функциониране на имунната система. Имунната система работи в много деликатен баланс и за да бъде достатъчно силна, за да се бори с различни вируси, бактерии, патогени и инфекции, тя се нуждае от подкрепа. Осигуряването на здравословна диета и ниски нива на стрес са предпоставка за здрава имунна система. Спреят Рейши +  витамин C на Nordaid оказва имуномодулиращо влияние и съдейства за поддържане на собствените защитни сили на организма като:Укрепва имунитета и помага за регулиране и поддържане на имунната система;Повишава енергията и издръжливостта;Проявява антиоксидантно и противовъзпалително действие;Осигурява защита на клетъчната ДНК;Бори се срещу бактериални инфекции;Естествено инхибира освобождаването на хистамин;Увеличава устойчивостта на стрес.Спреят за уста на Nordaid, комбинация от екстракт от Рейши и витамин C е отлично средство за подобряване баланса и поддържане на силна имунна система. Абсорбира се бързо и се усвоя..
30.79лв.
без ДДС:30.79лв.
Brand: Nordaid Model: Liposomic Vitamin C Oral Spray-Gel х 50 ml
Хранителна добавка, 50 mlДопринася за нормалното функциониране на имунната система. Витамин С или аскорбинова киселина принадлежи към групата на водоразтворимите витамини. Това означава, че за да бъде усвоен от тялото, се разтваря във вода и така се доставя до тъканите. Не се съхранява в организма и трябва да се приема ежедневно чрез храна или добавки. Той е жизненоважен в процеса на оздравяване на тялото и за защитата на клетките срещу ефектите на свободните радикали. Също така играе роля в контролирането на инфекциите и заздравяването на рани. Необходим е и за производството на колаген. Липозомният Витамин С на Nordaid е хранителна добавка под формата на спрей-гел за уста, с капсулиран в липозоми витамин С, който се усвоява в най-висока степен от организма. Ползите от липозомния спрей-гел за уста с витамин С:Поддържа нормалния енергиен метаболизъм;Притежава силно имуномодулиращо действие;Осигурява антиоксидантна защита на клетките;Насърчава образуването на колаген и подпома..
28.19лв.
без ДДС:28.19лв.
Brand: Nordaid Model: Vitamin K2 + D3 Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlОрален спрей с витамини K2 + D3 е хранителна добавка под формата на орален спрей, която доставя бързо на организма оптимални дози Витамин K2 и D3. Двата витамина работят в сенергия и по този начин повишават имунитета на организма. Тази хранителна добавка спомага за поддържането на здрави кости, стави и зъби. Допринася за увеличаване на костната плътност и повишаване на ставната подвижност. Витамин K2 в този продукт се грижи за нормалното кръвосъсирване, спомага за синтеза и усвояването на калция в организма, грижи се за здравето на сърцето и поддържа костите и ставите здрави. Благодарение на своята форма този спрей се впръсква директно в устната кухина и се абсорбира директно в лигавицата на устата, а от там и в кръвта. Ефекти от приема на Орален спрей с витамини K2 + D3:хранителна добавка под формата на орален спрей, която доставя оптимални дози Витамин K2 и D3;абсорбира директно в лигавицата на устата, а от там и в кръвта;подсилва имунитета и повишава за..
27.69лв.
без ДДС:27.69лв.
Показва 1 до 12 от 250 (21 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.