Menu
Your Cart

Възпалено гърло

Салвигол спрей х 30 ml
Изчерпан
Brand: Aboca Model: Салвигол спрей х 30 ml
Салвигол спрей 30 млSalvigol Салвигол спрей е специфичен адювант за лечение на раздразнено гърло, който образува защитен мукоадхезивен слой с бариерен ефект. По този начин ограничава контакта с външни агенти, като оказва рехидратиращо и успокояващо действие върху орофарингеалната лигавица, облекчавайки дискомфорта от дразненето, като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане. С тези свои характеристики Salvigol облекчава болката в гърлото - един симптом на раздразнено гърло, който винаги присъства при фарингити и тонзилити. Комбинираното действие на съдържащите се в Salvidol 2-LMF растителни полизахариди и гела от алое вера, в съчетание със смолите от смирна, води до образуване на защитен слой по третираните участъци и създава бариерен ефект. Етеричните масла, присъстващи във формите спрей и таблетки (с вкус на мента/канела), осигуряват незабавен охлаждащ ефект. Салвигол спрей, благодарение на своето защитно действие, освен това се препоръчва за хора, изложени на въздействието на ..
13.59лв.
без ДДС:13.59лв.
Brand: Aboca Model: Голамир 2АКТ спрей за гърло х 30 ml
Голамир 2АКТ спрей за гърло 30 млGolamir 2ACT Спреят Голамир 2АКТ e иновативен продукт за цялото семейство. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 6 години. Облекчава ефективно симптомите на настинка и възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, вследствие наличието на бактерии, вируси и алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти (дим, смог, прах и полени). Може да се използва и при настинка, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, причиняват дразнене. Успокоява ефективно болката. Защитава лигавицата на устата и гърлото посредством своето нефармокологично механично противовъзпалително действие, като допълнително създава неблагоприятна среда за развитието на бактерии.100% натурален продукт.Съдържа етерични масла от евкалипт и мента с освежаващо действие, които облекчават неприятните усещания в гърлото.Таниновите и смолисти фракции създават неблагоприятна среда за развитието на бактерии.Без глутен.С изключително приятен вкус. Спреят Golamir 2Act при..
13.69лв.
без ДДС:13.69лв.
Brand: Aboca Model: Голамир 2АКТ спрей за гърло без алкохол х 30 ml
Голамир 2АКТ спрей за гърло без алкохол 30 млGolamir 2ACT Спреят Голамир 2АКТ без алкохол e иновативен продукт за цялото семейство. Не съдържа алкохол, за разлика от останалите аналогични продукти на пазара. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 1 година, включително бременни и кърмещи жени. Облекчава ефективно симптомите на настинка и възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, вследствие наличието на бактерии, вируси и алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти (дим, смог, прах и полени). Може да се използва и при настинка, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, причиняват дразнене. Успокоява ефективно болката. Защитава лигавицата на устата и гърлото посредством своето нефармокологично механично противовъзпалително действие, като допълнително създава неблагоприятна среда за развитието на бактерии.100% натурален продукт.Таниновите и смолисти фракции създават неблагоприятна среда за развитието на бактерии.Без глутен.С изключително приятен вкус ..
13.69лв.
без ДДС:13.69лв.
Brand: Viva Farma Model: Фарензим x 20 таблетки за смучене
ФАРЕНЗИМ таблетки за смучене x20 Фарензим е ензимно-активен продукт, подходящ при симптоми на остри и хронични възпаления на устната кухина и гърлото. Влияе благоприятно при болка, затруднено и болезнено преглъщане и кървене от язви в устната кухина. Понижава риска от инфекции след оперативни интервенции като екстракция на зъб, тонзилектомия и др. Притежава муколитичен ефект. Улеснява втечняването на бронхиалния секрет и благоприятства отделянето му при инфекции на долните дихателни пътища.Подходящ е при:Фарингит - вирусно или бактериално възпаление на гърлото;Тонзилит - възпаление на небните сливици;Дисфагия и одинофагия - затруднено и болезнено преглъщане;Глосит и гингивит - възпаление на езика и венците;Малки до средни язви (рани) в устната кухина;Профилактиране появата на инфекции в устната кухина и гърлото след оперативни интервенции;Втечнява бронхиалния секрет и улеснява експекторацията (отхрачването) при инфекции на долните дихателни пътища.Съставки в 1 таблетка:Лизозим - 3..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: Стрепсилс интензив портокал без захар x 16 таблетки за смучене
Стрепсилс интензив портокал без захар х 16 таблетки за смученеФлубипрофен 8,75 мгStrepsils Intensive sugar free 8,75 mg lozengesFlurbiprofenСтрепсилс Интензив облекчава симптомите, характерни при зачервено и болезнено възпалено гърло. Продуктът осигурява измерим успокояващ и покриващ ефект на 2-та минута. Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаление на дразненето в гърлото. Действието продължава до 4 часа след приемането на таблетката за смучене. Активното вещество на продукта - флурбипрофен принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), които намаляват възпалението и облекчават болката.Стрепсилс Интензив се отпуска без лекарско предписание.Дозировка: Препоръчва се лекарствения продукт да се приема максимум за 3 дни.Възрастни: Една таблетка за смучене през 3-6 часа. Да не се приемат повече от 5 таблетки за 24 часа.Деца над 12 години: Дозировката е както при възрастни по-горе.Деца под 12 години: Не е..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: ABOPharma Model: Силвъртус спрей за гърло за деца х 30 ml
Силвъртус спрей за гърло за децаSILVERTUSS Throat Spray For Children Спреят за гърло за деца Силвъртус е медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа, докато екстрактът от Бяла ружа, богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агенти. Етеричното масло от лимон има освежаващ ефект, докато сухият екстракт от прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии. Съставки: Екстракт от прополис титр. до 10% галангин, екстракт от Лечебна мъдрица, екстракт от Бяла ружа, колоидно сребро, Гума арабика, етерично масло от лимон. Помощни вещества: калиев сорбат, аромат, глицерин, фруктоза, вода. Начин на употреба: Деца от 2-6 години: 1 впръскване директно в устната кухина 2-3 пъти на ден; Деца над 6 години: 1-2 впръсквания директно в устната кухина 2-3 пъти на ден. Дръжте..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: SANOFI Model: Мукосолван дуо ягода и мента х 18 таблетки за смучене
Мукосолван дуо ягода и мента х 18 таблетки за смученеМукосолван дуо с Исландски лишей, алум, ягода и мента представляват истински натурален балсам за Вашето гърло с двоен ефект:Успокояват раздразнената и възпалена устна и фарингеална лигавица и възпаленото гърло;Облекчават симптомите на суха кашлица.Успокояват пристъпите на кашлица.Могат да помогнат и за прекъсване на цикъла при възпалено гърло и суха кашлица.Мукосолван дуо представлява двуслойна таблетка за смучене с натурални съставки, която има двоен ефект:помага за хидратиране и успокояване на гърлото;намалява кашлицата;предпазва гърлото от допълнително възпаление.Активни съставки:Екстрактът от Исландски лишей действа успокояващо на лигавицата на гърлото. Съдържащият се клей образува защитен филм върху възпалението, предпазвайки от допълнително дразнене или влошаване на състоянието.Вторият активен компонент е алум - естествен минерал, който чрез своя стягащ ефект действа като бариера срещу микроби и инфекции, по..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: SANOFI Model: Мукосолван дуо сироп х 100 ml
МУКОСОЛВАН ДУО сироп х 100 mlМУКОСОЛВАН ДУО е сироп - натурален балсам, който: Успокоява и облекчава сухата кашлица и възпалено гърло. Помага за прекъсване цикъла на сухата кашлица, вследствие на гъделичкащо, сърбящо гърло.Успокоява възпалената и раздразнената устна и фарингеална лигавица, както и възпаленото гърло. Мукосолван Дуо сироп е медицинско изделие за възрастни и деца над 2 години.Състав: Съдържа чист натурален пчелен мед и сух екстракт от корен на лечебна ружа (7-9:1) с екстракционен разтворител вода.Други съставки: глицерол и малтодекстрин. Не съдържа: глутен, лактоза, консерванти, изкуствени аромати и алкохол.Дозировка:Възрастни и юноши: по 5 ml до 6 пъти на ден;Деца от 6 до 12 години: по 5 ml до 3 пъти дневно;Деца от 2 до 6 години: по 2,5 ml до 3 пъти на ден.МУКОСОЛВАН ДУО е предназначен за краткосрочна употреба. Не трябва да се приема повече от 1 седмица без консултация с лекар. Потърсете медицинска помощ, ако симптомите продължават по-дълго от 7 дни, ..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: SANOFI Model: Мукосолван дуо лимон и евкалипт х 18 таблетки за смучене
Мукосолван дуо лимон и евкалипт х 18 таблетки за смученеМукосолван дуо с Исландски лишей, алум, лимон и евкалипт представляват истински натурален балсам за Вашето гърло с двоен ефект:Успокояват раздразнената и възпалена устна и фарингеална лигавица и възпаленото гърло;Облекчават симптомите на суха кашлица.Успокояват пристъпите на кашлица.Могат да помогнат и за прекъсване на цикъла при възпалено гърло и суха кашлица.Мукосолван дуо представлява двуслойна таблетка за смучене с натурални съставки, която има двоен ефект:помага за хидратиране и успокояване на гърлото;намалява кашлицата;предпазва гърлото от допълнително възпаление.Активни съставки:Екстрактът от Исландски лишей действа успокояващо на лигавицата на гърлото. Съдържащият се клей образува защитен филм върху възпалението, предпазвайки от допълнително дразнене или влошаване на състоянието.Вторият активен компонент е алум - естествен минерал, който чрез своя стягащ ефект действа като бариера срещу микроби и инфекции, помагайки з..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: ABOPharma Model: Лихенсед спрей за гърло х 30 ml
Лихенсед спрей за гърлоLichensed Thoat spray Лихенсед спрей за гърло е медицинско изделие, предназначен да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Новаторската формула действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от контакт с външни дразнещи фактори. Той е обогатен с екстракт от Алое Вера, който помага да се поддържа овлажняването на лигавицата. Облекчава неприятните симптоми в случай на възпалено гърло. Съставки: Lichensed® /Cetraria islandica, Uncaria tomentosa, Propolis, Drosera rotundifolia/, Aloe barbadensis гел. Помощни вещества: вода, аромат, полисорбат 20, есенция от евкалиптово масло, стевиол гликозид(Stevia rebaudiana). Без глутен. Забележка: Внимателно прочетете инструкциите преди употреба и съхранявайте листовката заедно с продукта. Пазете далеч от деца. Начин на употреба: За възрастни 1-2 впръсквания директно в устната кухина на всеки 3-4 часа; За деца от 2-6 години: 1 впръс..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Лихенсед за деца х 10 таблетки за смучене
Изчерпан
Brand: ABOPharma Model: Лихенсед за деца х 10 таблетки за смучене
Лихенсед за децаLichensed Лихенсед за деца е медицинско изделие, предназначено за облекчаване на възпалението на гърлото при болка, парене и чувствителност по време на преглъщане. Иновативната формула действа като бариера, създавайки защитен слой, който обхваща устната кухина, предпазвайки я от контакт с външни фактори с раздразнително действие. Подсилен с екстракт от Алое Вера, който спомага за поддържане на хидратацията на лигавицата. Лихенсед таблетки за деца облекчава неприятните симптоми на възпаленото гърло. Съставки: Lichensed® патентована формула с активни съставки от Исландски лишей (Cetraria islandica), Котешки нокът (Uncaria tomentosa), Прополис (Propolis), Кръглолистна росянка (Drosera rotundifolia) и гел от Алое Вера (Aloe barbadensis). Помощни вещества: сорбитол, ксилитол, магнезиев стеарат, силициев диоксид, аромат, стевиол гликозиди (стевия Rebaudiana). Забележка: Не използвайте в случай на свръхчувствителност или алергия към една или повече от съставките. При ..
6.49лв.
без ДДС:6.49лв.
Brand: ABOPharma Model: Лихенсед за гърло х 16 таблетки за смучене
Лихенсед за гърлоLichensed Лихенсед таблетки за смучене е медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Новаторската формула действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от контакт с външни дразнещи фактори. Обогатено с екстракт от Алое Вера, който помага да се поддържа овлажняването на лигавицата. Облекчава неприятните симптоми в случай на възпалено гърло. Съставки: Lichensed® /Cetraria islandica, Unicaria tomentosa, Propolis, Drosera rotundifolia/, Aloe barbadensis гел. Помощни вещества: сорбитол, ксилитол, малтодекстрини, магнезиев стеарат, силициев диоксид, аромат, стевиол гликозид(Stevia rebaudiana). Начин на употреба: Възрастни: дръжте в устата, докато се разтвори бавно, по 1 таблетка на всеки 2-3 часа, до максимум от 8 таблетки дневно.; Деца над 6 години: дръжте в устата, докато се разтвори бавно по 1 таблетка на всеки 6-8 часа, до максимум от 4 таблет..
8.39лв.
без ДДС:8.39лв.
Показва 1 до 12 от 86 (8 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.