Menu
Your Cart

Възпалено гърло

Brand: Chemax Pharma Model: Flurbimed mint x 20 lozenges
Активното вещество в състава на лекарствения продукт Флурбимед минт е флурбипрофен. Принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарства (НСПВС), които намаляват възпалението, облекчават болката и симптомите, характерни при зачервено и болезнено възпалено гърло.Флурбимед минт се прилага за краткосрочно облекчаване на симптомите на възпалено гърло при възрастни и деца над 12-годишна възраст.Ако след 3 дни не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Не прилагайте Флурбимед минт, ако:имате свръхчувствителност (алергия) към флурбипрофен или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);имате (или сте имали два или повече епизода) на язва на стомаха или червата;имали сте затруднено дишане, алергична хрема, подуване на лицето или сърбящ обрив при прием на ацетилсалицилова киселина (аспирин) или други нестероидни противовъзпалителни лекарства;имате или сте имали кървене в стомашно-чревния тракт или перфо..
10.19лв.
без ДДС:10.19лв.
Brand: SANDOZ Model: Angal spray lemon x 30 ml
Ангал Лимон е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси. Ангал Ментол се препоръчва при:лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти;в случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.Съставки: Активните вещества са: хлорхексидинов диглюконат 2 mg/ml и лидокаинов хидрохлорид 0,5 mg/ml. Другите съставки са: лимонена киселина, монохидрат, сукралоза, етанол 96 %, аромат на лимон CRA1585L, пропиленгликол, глицерол, пречистена вода.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 3 до 5 впръсквания, 6 до 10 пъти днев..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: SANDOZ Model: Algal honey x 24 lozenges
Ангал Мед е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси. Ангал Ментол се препоръчва при:лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти;в случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици. Съставки: Активните вещества са: хлорхексидинов хидрохлорид 5 mg и лидокаинов хидрохлорид 1 mg. Другите съставки са: безводна лимонена киселина, сорбитол, магнезиев стеарат, стевия, аромат на мед S-169336.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 6 до 10 таблетен дневно. Оставете таблетката да се разтопи бавно в устата Ви. ..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: SANDOZ Model: Angal strawberry x 24 lozenges
Ангал Ягода за деца е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години.Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси.Ангал Ягода за деца се препоръчва при:лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти;в случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.Състав: Активните вещества са: хлорхексидинов хидрохлорид 5 mg и лидокаинов хидрохлорид 1 mg. Другите съставки са: левоментол, безводна лимонена киселина, сорбитол, магнезиев стеарат, сукралоза, аромат на ягода 502301 TP 0551.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 6 до 10 таблетки дневно. Оставете таблетката да с..
11.59лв.
без ДДС:11.59лв.
Brand: Berlin Chemie Model: Grip Vis Throat Spray х 20 ml
ГрипВис спрей за гърло може да се използва за предпазване и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката. ГрипВис спрей за гърло образува овлажняващо защитно покритие върху лигавицата на устата и гърлото, което осигурява продължително овлажняване на лигавицата и подкрепя естествените защитни сили на организма. ГрипВис спрей за гърло може да се използва от възрастни и деца над 1 година. ГрипВис спрей за гърло не съдържа консерванти. Стерилен филтър гарантира стерилността на разтвора дори след многократна употреба.Състав (в 1 ml): 1,2 mg йота-карагенан (Carragelose®), натриев хлорид, ксилитол, аромат череша, етилендиамин тетраоцетна киселина (EDTA), динатриев хидрогенфосфат, лимонена киселина и пречистена вода.Начин на употреба: Преди първото приложение натиснете помпичката няколко пъти, ако е необходимо, до появата на еднородна мъгла. Дръжте флакона изправен, докато впръсквате, така че всмукващата тръбичка да достига до разтвора. З..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: Berlin Chemie Model: Grip Vis х 20 lozenges
ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за подпомагане на профилактиката и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката. ГрипВис таблетки за смучене образуват защитна бариера срещу вирусите на настинката. ГрипВис таблетки за смучене съдържат Carragelose®, което стабилизира овлажняващото покритие върху лигавицата на устата и гърлото, образувано по време на смучене. В резултат овлажняващото покритие се задържа и образува механична бариера срещу външни въздействия. ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват от възрастни и деца над 6 години.Състав (в 1 таблетка): 10 mg йота-карагенан (Carragelose®), изомалт, жълт оцветител и аромати (мед, ментол, лимонова мента).Начин на употреба: Приемайте таблетките за смучене няколко пъти дневно, обикновено 3-6 пъти на ден според индивидуалните нужди. Общото дневно количество не трябва да надвишава шест таблетки, тъй като е възможно да се прояви слабителен ефект. ГрипВис таблетки з..
9.49лв.
без ДДС:9.49лв.
Brand: STADA Model: Orofar Kids х 8 броя lollipops
Орофар Кидс Близалки за здраво гърло от Стада действат благоприятно на гърлото, ларинкса и гласните струни. Те овлажняват и омекчават лигавиците, подкрепят защитната им функция и спомагат за комфорта при преглъщане и говорене. Съдържат два билкови екстракта - исландски лишей и медицинска ружа и са с приятен вкус на малина. Без захар, с натурални подсладители - изомалт и стевия. Подходящи за деца над 3 г. Предлага се в опаковка от 8 броя близалки. Активни съставки:Исландски лишей - притежава покривно, защитно, смекчаващо и омекотяващо действие върху лигавицата на дихателните пътища, дължащо се на богатото съдържание на слузни вещества. Те покриват лигавицата на гърлото и горните дихателни пътища със защитен филм, предпазвайки от сух и замърсен въздух;Медицинска ружа - повлиява благоприятно лигавицата на устната кухина и гърло, успокоява локално дразнене и сухота, поради високото съдържание на слузни вещества. Медицинската ружа оказва изразено омекчаващо действие, а слузта от корените ѝ..
14.69лв.
без ДДС:14.69лв.
Brand: Engelhard Arzneimittel GmbH & Co. KG Model: Isla Mint Sugar-Free х 30 pastilles
Съставките в Исла-Минт образуват защитен слой върху лигавицата на дихателните пътища. По този начин възпалената лигавица е предпазена и се възстановява по-бързо. Благоприятният ефект на пастилите се наблюдава особено при оплаквания, свързани с гърлото и причинени от: суха кашлица и дрезгав глас; преумора на гласните връзки (певци, говорители); сух въздух (нагревателни уреди или климатици); сухота в устата; ограничено дишане през носа. Исла-Минт съдържа специален екстракт от Исландски лишей, който устоява на суровия климат на далечния север. Сухият екстракт съдържа повече от 80% муцини. При смучене на пастилите, този концентриран екстракт се разтваря и покрива лигавицата на устата и гърлото като балсам, където оказва своето благотворно действие. Исла-Минт може да се използва и като профилактика, за предпазване на чувствителните гласни връзки от преумора. При спортуване Исла-Минт може да бъде особено полезен, защото предпазва лигавицата по естествен начин от пресъхване. Исла-Минт е с отл..
12.99лв.
без ДДС:12.99лв.
Brand: Vedra International Model: OralMed Mouth Spray for Inflamed Throat х 20 ml
Спреят образува защитен филм, който облекчава възпаленото гърло и намалява дразненето в устната кухина - неприятни симптоми, често пъти признаци на настинка от различен произход (вирусни инфекции, грип и др).Състав: Вода, алкохол, екстракт от прополис, масло от мента, глицерин.Начин на употреба: Пръскайте спрея в устата и гърлото 2-3 пъти на ден. Така се образува защитен слой от прополисовия екстракт и глицерола.Забележка: Лица, които са алергични към прополис, да не използват продукта. Може да се появи леко усещане за парене заради съдържанието на алкохол като разтворител.Производител: APIPHARMA d.o.o., Jeronima Kavanjina 26, 10090 Zagreb, Хърватия, ЕС.Дистрибутор: Ведра Интернешънъл АД, София 1407, бул. Джеймс Баучър 71...
13.99лв.
без ДДС:13.99лв.
Brand: Apipharma Model: Apipro Aqua Mango flavoured Mouth Spray х 20 ml
Апипро аква + манго спрей за уста успокоява възпаленото гърло и намалява раздразнението в устната кухина, които често са симптоми на настинка от различен произход (грип, вирусна инфекция).Състав: Вода, екстракт от прополис, глицерин.Помощни вещества: Екстракт от листа на градински чай (Salvia officinalis), екстракт от листа на лютива мента (Mentha Piperita) калиев сорбат, сукралоза, ксантанова гума, вкус: манго.Начин на употреба: Впръскайте 2-3 пъти на ден Апипро аква + манго спрей за уста в лигавицата на гърлото.Внимание: Не използвайте този продукт, ако сте алергични към прополис.Производител: APIPHARMA d.o.o., Jeronima Kavanjina 26, 10090 Zagreb, Хърватия...
12.19лв.
без ДДС:12.19лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppelhertz active Throat spray with sea buckthorn x 30 ml
Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха е ефективно медицинско изделие, което съдържа специално разработен MUCOTANNIL® комплекс за лечение на раздразнения в гърлото и често срещаните свързани симптоми като болка, дискомфорт при преглъщане, парене и сухота. Практичният пулверизатор на Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха осигурява насочено локално дозиране, което прави продуктът лесен и удобен за приложение. Благодарение на своята адхезивност, полизахаридите, съдържащи се в Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха, образуват мукоадхезивен гел, който прилепва към лигавицата, осигурявайки защитен и бариерен ефект и предпазвайки я от раздразнения. Полизахаридите в спрея за гърло са способни също да задържат вода и по този начин осигуряват хидратация на раздразнените тъкани. Освен това, танините, съдържащи се в Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха, утаяват слюнчените и слузните протеини, образувайки бариера, която допълнително предотвратява адхезията (полепването) на външни..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: KLOSTERFRAU Model: Octeangin 2,6 mg х 20 lozenges
Октеангин таблетки за смучене съдържа активното вещество октенидин дихидрохлорид. Това е антисептично средство, което е ефективно срещу патогени, като разрушава клетъчната им функция. Октеангин таблетки за смучене се използва за краткосрочно допълнително лечение при възпаление на лигавицата на устата и гърлото с типични симптоми като болка, зачервяване и подуване. Октеангин таблетки за смучене е показан при възрастни и юноши на възраст 12 години и по-големи.Активно вещество: октенидин дихидрохлорид. Една таблетка за смучене съдържа 2,6 mg октенидин дихидрохлорид.Помощни вещества: изомалт (Е 953), винена киселина, овкусител за маскиране на горчив вкус (съдържащ пропиленгликол, екстракт от кафе и 4-(2,2,3-триметилциклопентил)бутанова киселина), масло от звездовиден анасон, ментово масло и сукралоза (Е 955).Начин на употреба: Препоръчителната доза е: aко не е предписано друго, възрастни и юноши на възраст 12 години и по-големи трябва да оставят една таблетка за смучене да се разтвори бавн..
12.99лв.
без ДДС:12.99лв.
Показва 1 до 12 от 69 (6 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.