Menu
Your Cart

Възпалено гърло

Brand: Aboca Model: ImmunoMix Protection Throat Spray х 30 ml
Имуномикс защита спрей за уста х 30 mlImmunoMix Protection Throat Spray х 30 mlImmunoMix Защита за устата е медицинско изделие, което подпомага системите за защита на устната кухина. На практика оказва бариерно действие, което защитава устната лигавица от потенциално вредни външни агенти като вируси и бактерии. Освен това подпомага запазването на целостта на епителната бариера, като оказва омекотяващо, овлажняващо и успокояващо действие. ImmunoMix Защита за устата е подходящ за подпомагане защитата на устната лигавица от външни агенти като вируси и бактерии, които може да са причина за инфекция на горните дихателни пътища. Може да е полезен и в случай на възпаление на устната кухина, дължащо се, например на излагане на агресивни и дразнещи фактори като прах, дим, смог и сух въздух. Продуктът е подходящ за деца над 2 години. Продуктът действа чрез нефармакологичен механизъм на действие и може да се използва често, тъй като не дразни и не изсушава лигавицата.Състав: Танинова фракция (от ..
28.19лв.
без ДДС:28.19лв.
Brand: STADA Model: Viru Protect х 20 ml
Виру Протект х 20 mlViru Protect х 20 mlСпрей за гърло при висок риск от вирусна инфекция и първи симптоми на настинка:ViruProtect улавя и eфективно неутрализира вирусите, причиняващи настинка; Използван в начален стадий на инфекцията, ViruProtect може да намали продължителността на настинката с до 3 дни;Може да намали количеството на вирусите с повече от 90%; Ефективен при рискова ситуация за зараза с вирусна инфекция – болен член на семейство, колега, пътуване в градски транспорт, събирания. Допълнителни послания:Не съдържа захар, подсладители, алкохол, консерванти, глутен, лактоза, овкусители, синтетични антибиотици или дезинфектиращи агенти;Научно доказано е, че ViruProtect неутрализира много вируси на настинката;В изпитване проведено през 2017г., ViruProtect бе тестван срещу няколко респираторни вирусa. Това in-vitro наблюдение показа, че ViruProtect влияе на всички видове вируси причиняващи симптоми на настинка, като риновирус, инфлуенца вирус тип-А, човешки корона вирус, RSV (р..
33.99лв.
без ДДС:33.99лв.
Brand: STADA Model: Orofar Herba х 10 lozenges
Орофар Херба х 10 таблетки за смученеOrofar Herba х 10 lozengesОрофар Херба:5 фитоекстракта и витамин С за здраво гърло; Омекчава, овлажнява и подпомага; Има благоприятен ефект върху устата и гърлото;Хранителна добавка за възрастни и децата от 4г. Подходящ при: Пресипнало гърло; Дрезгав глас; Температурни промени в околната среда; Смяна на сезоните;Климатизация – сух въздух;Тютюнопушене;Излагане на дразнещи вещества.Съставки:Лайката подпомага нормалната функция на дихателните пътища. За комфорт в гърлото и гърдите; Салвията е благоприятна за гърлото и гласните струни. При пресипнало гърло и дрезгав глас;Мащерката спомага за нормалното отделяне на слуз в горните дихателни пътища. За нормално отхрачване;Медицинската ружа има омекчаващи свойства за дихателните пътища. За комфорт в гърлото и фаринкса; Лютивата мента има успокояващи свойства. За свеж дъх;Витамин C защитава организма, като допринася за нормалната функция на имунната система. Осигурява антиоксидантна защита целогодишно. На..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Aromaforce throat spray х 15 ml
Pranarom Aromaforce Спрей за гърло х 15 mlPranarom Aromaforce throat spray х 15 mlПранаром Аромафорс Спрей за гърло е био продукт, обогатен с прополис и касис, който подпомага възпаленото и зачервено гърло, като облекчава и успокоява болката и притежава освежаващ ефект. Съдържа етерични масла с изяснен хемотип 100% чисти, 100% натурални, 100% пълноценни, подбрани заради лечебните им свойства. Не съдържа консерванти и оцветители. Подходящ за деца над З годишна възраст.Състав: Вода, сироп от смокиня*, сироп от ориз*, глицерин, nрополис*, Пъпка от касис*, Етерични масла (2,0%): Лимон*,  Мента*, Лимонена трева*, Евкалипт*, Бял Бор*, Риган*,Китайска Канела* *съставки от био земеделие (контрол от Certisys BE-BIО-01).Дозировка: Прилага се от З до 8 пъти на ден.Възрастни и юноши (> 12 години) : до З впръсквания при всяко приложение.Деца от 6 до 12 години: 1 до 2 впръсквания при всяко приложение.Деца от З до 6 години: 1 впръскване при всяко приложение.Производител: Pranarom..
17.69лв.
без ДДС:17.69лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Aromaforce throat lozenges х 21 tablets
Pranarom Aromaforce Пастили за гърло х 21 таблеткиPranarom Aromaforce throat lozenges х 21 tabletsПранаром Аромафорс с етерични масла облекчава и успокоява зачервеното и възпалено гърло. Не съдържа консерванти и оцветители.Състав: Етерични масла (З5 мг/пастил): Лимон, Лимонена трева, Мента, Равинтсара, Чубрица, Китайска Канела, Карамфил.Дозировка: 2 до 5 пастили на ден, за максимален период от 5 дни.Производител: Pranarom..
13.39лв.
без ДДС:13.39лв.
Brand: Aboca Model: Golamir 2ACT Spray x 30 ml
Голамир 2АКТ спрей за гърло х 30 mlGolamir 2ACT Spray x 30 mlСпреят Голамир 2АКТ e иновативен продукт за цялото семейство. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 6 години. Облекчава ефективно симптомите на настинка и възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, вследствие наличието на бактерии, вируси и алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти (дим, смог, прах и полени). Може да се използва и при настинка, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, причиняват дразнене. Успокоява ефективно болката. Защитава лигавицата на устата и гърлото посредством своето нефармокологично механично противовъзпалително действие, като допълнително създава неблагоприятна среда за развитието на бактерии.100% натурален продукт.Съдържа етерични масла от евкалипт и мента с освежаващо действие, които облекчават неприятните усещания в гърлото.Таниновите и смолисти фракции създават неблагоприятна среда за развитието на бактерии.Без глутен.С изключително приятен вкус.Спреят Gola..
15.89лв.
без ДДС:15.89лв.
Brand: Aboca Model: Golamir 2ACT No Alcohol Spray x 30 ml
Голамир 2АКТ спрей за гърло без алкохол х 30 mlGolamir 2ACT No Alcohol Spray x 30 mlСпреят Голамир 2АКТ без алкохол e иновативен продукт за цялото семейство. Не съдържа алкохол, за разлика от останалите аналогични продукти на пазара. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 1 година, включително бременни и кърмещи жени. Облекчава ефективно симптомите на настинка и възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, вследствие наличието на бактерии, вируси и алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти (дим, смог, прах и полени). Може да се използва и при настинка, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, причиняват дразнене. Успокоява ефективно болката. Защитава лигавицата на устата и гърлото посредством своето нефармокологично механично противовъзпалително действие, като допълнително създава неблагоприятна среда за развитието на бактерии.100% натурален продукт.Таниновите и смолисти фракции създават неблагоприятна среда за развитието на бактерии.Без глутен.С изк..
15.89лв.
без ДДС:15.89лв.
Brand: Viva Farma Model: Pharenzyme x 20 lozenges
ФАРЕНЗИМ таблетки за смучене x20 Фарензим е ензимно-активен продукт, подходящ при симптоми на остри и хронични възпаления на устната кухина и гърлото. Влияе благоприятно при болка, затруднено и болезнено преглъщане и кървене от язви в устната кухина. Понижава риска от инфекции след оперативни интервенции като екстракция на зъб, тонзилектомия и др. Притежава муколитичен ефект. Улеснява втечняването на бронхиалния секрет и благоприятства отделянето му при инфекции на долните дихателни пътища.Подходящ е при:Фарингит - вирусно или бактериално възпаление на гърлото;Тонзилит - възпаление на небните сливици;Дисфагия и одинофагия - затруднено и болезнено преглъщане;Глосит и гингивит - възпаление на езика и венците;Малки до средни язви (рани) в устната кухина;Профилактиране появата на инфекции в устната кухина и гърлото след оперативни интервенции;Втечнява бронхиалния секрет и улеснява експекторацията (отхрачването) при инфекции на долните дихателни пътища.Съставки в 1 таблетка:Лизозим - 3..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: ABOPharma Model: SilverTuss Flu x 10 Sachets
Силвъртус флу х 10 сашетаSilverTuss Flu x 10 SachetsСилвъртус флу е медицинско изделие, чиято формула подпомага симптоматичното лечение на възпаление на гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз. Той съдържа NAC (N-ацетил цистеин), който благоприятства експекторацията и позволява физиологичното отстраняване на секрета. N-ацетил цистеинът има противовирусно действие и укрепва имунната система.Екстрактите от Лечебна Ружа и Пчелник - богати на растителен клей - благоприятстват образуването на филм, който предпазва лигавицата на устната кухина от външни дразнители, като по този начин намалява кашлицата, като същевременно се насърчава хидратацията и смазване на лигавицата.Прополисът и Колоидното сребро предпазват препарата/микстурата като противодействат на външните микробни агресии.Съставки: NAC (N-ацетилцистеин), хидродиспергируем сух екстракт от прополис. титр. до 12% галангин, сух екстракт от Лечебна Ружа, сух екстракт от Пчелник, колоидно сребро, малтодекстрини, натриев карбонат..
17.99лв.
без ДДС:17.99лв.
Brand: ABOPharma Model: SilverTuss Throat Spray x 30 ml
Силвъртус спрей за гърло х 30 mlSilverTuss Throat Spray x 30 mlСпреят за гърло Силвъртус е медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа, докато екстрактът от Бяла ружа, богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агенти. Етеричното масло от лимон има освежаващ ефект, докато сухият екстракт от Прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии.Съставки: Екстракт от Прополис титр. до 10% галангин, екстракт от лечебна мъдрица, екстракт от Бяла ружа, колоидно сребро, Гума арабика, етерично масло от Евкалипт. Помощни вещества: калиев сорбат, аромат, глицерин, фруктоза, вода.Начин на употреба: Деца от 2-6 години: 1 впръскване директно в устната кухина 2-3 пъти на ден; Деца над 6 години: 1-2 впръсквания директно в устната кухина 2-3 пъти на ден. Дръжте бутилката във вертика..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: ABOPharma Model: SilverTuss Throat Spray For Children x 30 ml
Силвъртус спрей за гърло за деца х 30 mlSilverTuss Throat Spray For Children x 30 mlСпреят за гърло за деца Силвъртус е медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа, докато екстрактът от Бяла ружа, богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агенти. Етеричното масло от лимон има освежаващ ефект, докато сухият екстракт от прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии.Съставки: Екстракт от прополис титр. до 10% галангин, екстракт от Лечебна мъдрица, екстракт от Бяла ружа, колоидно сребро, Гума арабика, етерично масло от лимон. Помощни вещества: калиев сорбат, аромат, глицерин, фруктоза, вода.Начин на употреба: Деца от 2-6 години: 1 впръскване директно в устната кухина 2-3 пъти на ден; Деца над 6 години: 1-2 впръсквания директно в устната кухина 2-3 пъти на ден. Др..
16.99лв.
без ДДС:16.99лв.
Brand: SANOFI Model: Mucosolvan Duo Syrup x 100 ml
Мукосолван дуо сироп х 100 mlMucosolvan Duo Syrup x 100 mlМУКОСОЛВАН ДУО е сироп - натурален балсам, който: Успокоява и облекчава сухата кашлица и възпалено гърло. Помага за прекъсване цикъла на сухата кашлица, вследствие на гъделичкащо, сърбящо гърло.Успокоява възпалената и раздразнената устна и фарингеална лигавица, както и възпаленото гърло. Мукосолван Дуо сироп е медицинско изделие за възрастни и деца над 2 години.Състав: Съдържа чист натурален пчелен мед и сух екстракт от корен на лечебна ружа (7-9:1) с екстракционен разтворител вода.Други съставки: глицерол и малтодекстрин. Не съдържа: глутен, лактоза, консерванти, изкуствени аромати и алкохол.Дозировка:Възрастни и юноши: по 5 ml до 6 пъти на ден;Деца от 6 до 12 години: по 5 ml до 3 пъти дневно;Деца от 2 до 6 години: по 2,5 ml до 3 пъти на ден.МУКОСОЛВАН ДУО е предназначен за краткосрочна употреба. Не трябва да се приема повече от 1 седмица без консултация с лекар. Потърсете медицинска помощ, ако симптомите пр..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Показва 1 до 12 от 56 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.