Menu
Your Cart

Webber Naturals

Brand: Webber Naturals Model: Lutein + Zeaxanthin x 175 softgels
Лутеин 25 mg + зеаксантин 5 mg на Webber Naturals е висококачествен продукт предпазващ очите от излъчваната синя светлина от електроните устройства. Основни ползи:Поддържа остротата на зрението и допринася за забавяне прогресията на катаракта и макуларната дегенерация.Защитава очите от излъчваната синя светлина от електронните устройства.Намаляват риска от нарушения на централното зрение.Подобряват светлинната адаптация на очите и редуцира зрителната умора. Осигурява защита срещу свободните радикали, които ускоряват преждевременното стареене.Компютри, телевизия, мобилни телефони, шофиране през нощта, четене и писане на изкуствена светлина, и др. -  фактори, които все по-често влошават здравето на нашето зрение. Лутеин 25 mg + зеаксантин 5 mg на Webber Naturals е отлична, натурална  формула, включваща в състава си лутеин и зеаксантин извлечени от цвят на невен /Tagetes erecta/ - мощна комбинация от антиоксидантни за общото здраве на очите. Лутеин и зеаксантин са каро..
66.79лв.
без ДДС:66.79лв.
Brand: Webber Naturals Model: Quercetin 500 mg x 140 vegetable capsules
Кверцетин на канадската компания Webber Naturals е висококачествен, естествен продукт спомагащ за нормалното функциониране на имунната система и за защита на клетките от оксидативен стрес. Основни ползи:Играе ключова роля за имунитета. Спомага за прекратяване на възпалителните процеси.Допринася за намаляване на симптоматиката при различни видове алергии.Подпомага нормалното функциониране на cъpдeчнo-cъдoвaтa cиcтeмa.Оказва благоприятно влияние върху нивата на глюкозата в кръвта.Съдейства за предпазване LDL-холестерола от окисление.Съставки:                                        (в 1 капс.)     дн.дозаКверцетин (биофлавоноиди)                500 mg         1000 mgРастителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), микрокристална целулоза, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев ст..
74.59лв.
без ДДС:74.59лв.
Brand: Webber Naturals Model: Vitamin D3 400 IU Drops x 15 ml
Витамин D на Webber Naturals е в своята естествена форма- витамин D и осигурява нужната доза за деца само в една капка. Сигурен, висококачествен източник на витамин „слънце” за здравословно изграждане и поддържане на здрави кости и зъби. Подпомага усвояването на калций и фосфор. Продуктът е сертифициран от Kosher и Halal за чистота и ефективност. Допълнително тестван чрез масспектрометрия, за да бъде гарантиран златния стандарт за най-висока чистота на вложения витамин D. Всяка капка (0.03 mL) съдържа 400 IU витамин D3. Качеството е тествано за максимална чистота и ефикасност.Съставки:                                    В 1 капкa/0.03 ml                Дн. дозаВитамин D3 (холекалциферол)           400 IU/ 10 µg        400 IU/ 10 µgСредноверижни триглицериди, ленено масло орг..
12.49лв.
без ДДС:12.49лв.
Brand: Webber Naturals Model: Ashwagandha 3600 mg x 120 vegetarian capsules
Ашваганда на Webber Naturals е естествен продукт допринасящ за нормалното състояние на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система. Основни ползи: Допринася за нормалното функциониране на организма при стресови състояния и психическо напрежение.Подпомага концентрацията и редуцира слабата работоспособност и липсата на мотивация за действия. Оказва положително влияние върху паметта. Спомага за възстановяване на жизнените сили.Насърчава бързото заспиване и продължителния и спокоен сън.Поддържа нормалното състояние на имунната система.Ашвагандата, известна още като „Индийски женшен“, се използва от стотици години в традиционната индийска медицина. Научно доказано е, че екстрактът от корен на ашваганда окозва положително влияние върху облекчаване на стреса и играе важна роля в подобряване качеството и продължителността на съня. Също така поддържа в здравословни граници нивата на кръвната захар и липидните профили. Екстрактът от корен на ашваганда в продукта на Webber ..
77.69лв.
без ДДС:77.69лв.
Brand: Webber Naturals Model: Magnesium Citrate High Absorption 150 mg x 300 capsules
Магнезий цитрат е естествен продукт, източник на магнезий с максимална степен на усвояване на канадската компания Webber Naturals. Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините. Основни ползи:Поддържа здравината на костите и зъбите.Съдейства за намаляването на мускулните болки и крампи. Подпомага метаболизма на въглехидрати, мазнините и протеините.Насърчава усвояването на други минерали като калций, фосфор, натрий и калий.Спомага за регулиране на кръвното налягане.Подпомага дейността на невротрансмитерите, които изпращат съобщения до мозъка и нервната система, и успокоява ума и тялото.Допринася за предотвратяване проблемите с трудното заспиване и чести събуждания през нощта.Магнезият е жизненоважен минерал със съществено значение за здравето. Тъй като участва в стотици биохимични реакции, осъществяващи се в клетките, наличието или отсъствието му се отразява пряко на мозъка, мускулите, сърцето, кръвоносните с..
68.29лв.
без ДДС:68.29лв.
Brand: Webber Naturals Model: Lowers Cholesterol Omega-3 + Coenzyme Q10 x 200 softgels
Omega-3 & CoQ10 с растителни стероли от Webber Naturals спомага за поддържане на здравословни нива на холестерол. Иновативната канадаска  формула съчетава омега-3 мастни киселини (EPA и DHA) от висококачествени рибни масла за поддържане на добро сърдечно-съдово здраве, в комбинация с CoQ10 и растителни стероли за безопасен и естествен начин за понижаване на общия холестерол, LDL холестерола и триглицеридите.Lower Cholesterol е висококачествен продукт, който може да бъде от полза за всеки възрастен, който се стреми да поддържа здравословен липиден профил или желае да вземе превантивни мерки за поддържане на холестерола в здравословни граници. Резултати от изследвания в областта на сърдечно-съдовото здраве сочат, че растителните стероли притежават свойство да спомагат за понижаване на общия, LDL холестерол и триглицердите. Омега-3 мастните киселини редуцират риска от сърдечно-съдови заболявания, понижават нивата на триглицеридите, поддържат кръвообращението и повишават абсорбция..
126.69лв.
без ДДС:126.69лв.
Brand: Webber Naturals Model: Super Cod liver oil x 180 softgels
Черен дроб на Треска масло на канадската компания Webber Naturals е натурален продукт спомагащ за нормалното функциониране на костната, зрителната, репродуктивната, имунната и сърдечно-съдовата система.Основни ползи:Притежава силно противовъзпалително действие.Съдейства за оптималното функциониране на имунната система.Благоприятства за нормализиране нивата на холестерола.Спомага за еластичността, гладкостта и свежестта на кожата.Допринася за по-доброто зрение и нощното виждане.Влияе положително за поддържането на здрави кости и зъби.Помага за предотвратяване дефицита на витамин D.Черен дроб на треска масло е естествен източник на мастноразтворимите витамини A и D и Омега-3 полиненаситени мастни киселини необходими за поддържането на доброто здраве. Витамин А оказва положително влияние върху косата, кожата и ноктите. Той е от съществено значение за доброто зрение. Недостигът му може да доведе до така наречената „кокоша слепота” – влошаване на зрението при недостатъчна осветеност. В..
37.99лв.
без ДДС:37.99лв.
Brand: Webber Naturals Model: Calcium Carbonate 500 mg x 250 tablets
Калциевият карбонат на Webber Naturals е отличен избор за подобряване и поддържане здравето на костите и зъбите, както и за цялостното здравословно състояние. Калцият е от съществено значение за изграждане на здрави кости и зъби, венци, поддържане на нормален сърдечен ритъм, работата на гладките мускули, както и за предаване на импулси от нервната система. Формата на калция- карбонат- е за предпочитане, тъй като абсорбцията е значителна, особено при прием в комбинация с витамин D. Подпомага поддържането на костното здраве и спомага за превенция срещу остеопороза. Калциевият карбонат съдържа най-елементарния калций-  за оптимална абсорбция от тялото.Съставки:                                                                                (в 1 табл.)     дн.дозаК..
34.39лв.
без ДДС:34.39лв.
Brand: Webber Naturals Model: Zinc Citrate High Absorption x 180 tablets
Цинкът е много важен минерал в човешкия метаболизъм. Поддържа имунитета, здравето на кожата, хормоните и репродуктивното здраве. Той се използва широко при проблеми с простатата, необходим е за здравословно обоняние, вкусовите рецептори и зрението. Здравословните проблеми, свързани с недостигът на цинк включват: отслабена имунна система, уголемяване на простатата, мъжко безплодие, психични заболявания (включително депресия), безсъние и макулна дегенерация. Цинкът е минерал, който функционира в повече ензимни реакции от всеки друг минерал. Силният дефицит на минерала води до повишена чувствителност към инфекции, затруднено зарастване на рани, лошо усещане за вкус или мирис и кожни проблеми- акне, екзема и псориазис.Съставки:                                        (в 1 табл.)           дн. дозаЦинк (цитрат) (елементарен цинк)        &n..
17.19лв.
без ДДС:17.19лв.
Brand: Webber Naturals Model: Calcium Citrate 300 mg x 120 tablets
Калций (цитрат) на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт в подкрепа на костите и зъбите.Основни ползи:Допринася за поддържане на нормалната костна плътност и защитава от метаболитни костни заболявания.Спомага за здравето на зъбите.Съдейства за оптималното функциониране на сърдечния мускул.  Калцият е един от основните минерали, участващи в изграждането на костите и зъбите. Недостига на този толкова ценен минерал може да повиши риска от развитие на остеопороза и да предизвика проблеми със сърдечната мускулатура. Мускулните крампи и спазми са знак не само за недостига на магнезий, но и на калций. Всяка таблетка Калций (цитрат) на Webber Naturals се характеризира с висока бионаличност, лесна абсорбция и висока ефективност. Съставки:                     (в 1 табл.)     дн.дозаКалций                                ..
24.69лв.
без ДДС:24.69лв.
Brand: Webber Naturals Model: Ultra Prim Evening Primrose Oil x 180 solftgels
Маслото от Вечерна иглика на Webber Naturals е високоефективен продукт от чисто масло от семената на растението вечерна иглика (Oenothera Bennis). То е богат източник на гама-линоленова киселина и линолова киселина - омега-6 есенциални мастни киселини, чиито ефекти върху женското здраве са научно доказани.Основни ползи:Спомага за хормоналния баланс при жените - облекчава симптоми на ПМС (чувствителност в гърдите, подуване на корема, задържане на вода, депресивни състояния, главоболие) и менопауза (промени в настроението, горещи вълни, раздразнителност). Допринася за предпазване от появата на Остеопороза – води до увеличаване на костна плътност.Подпомага сърдечно-съдовото здраве – нормализира нивата холестерола и кръвното налягане.Оказва положително влияние при ревматоиден артрит – намалява болката и сковаността.Благоприятства при кожни проблеми (акне, екзема, псориазис и атопичен дерматит), като намалява възпалението.Съдейства за по-голяма еластичност и гладкост на кожата.Научно д..
54.59лв.
без ДДС:54.59лв.
Brand: Webber Naturals Model: Magnesium Citrate High Absorption 150 mg x 120 capsules
Magnesium Citrate на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт, източник на магнезий с максимална степен на усвояване! Високоефективната формула допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините. Основни ползи:Поддържа нормалното състояние на костите и зъбите.Съдейства за намаляването на мускулните болки и крампи.Подпомага метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините.Насърчава усвояването на други минерали като калций, фосфор, натрий и калий.Регулира кръвното налягане.Подпомага дейността на невротрансмитерите, които изпращат съобщения до мозъка и нервната система, и успокоява ума и тялото.Предотвратява проблемите с трудното заспиване и чести събуждания през нощта.Минералът магнезий е от важно значение за множество процеси в човешкия организъм. Регулира метаболитните процеси, включително производството на енергия от глюкоза и метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините. Допринася за оп..
32.49лв.
без ДДС:32.49лв.
Показва 1 до 12 от 104 (9 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.