Menu
Your Cart

За спортисти

Brand: Omni Biotic Model: Omni Biotic Power 4 g x 28 sachets
Omni Biotic Power е хранителна добавка, която съдържа 10 милиарда бактерии в саше от 6 подбрани бактериални щама. Омни Биотик Пауър е подходящо да се приема при силното натоварване в ежедневието - на работа или по време на спорт, което може да натовари червата и енергийния баланс. Omni Biotic Power е обогатен с лесно усвоим от организма, магнезий (магнезиев цитрат), който е полезен при физическа активност и допринася за нормалната мускулна функция, намалявайки умората и изтощението. Продуктът не съдържа животински белтък, глутен, мая и лактоза и е подходящ за прием от хора с алергия към мляко.Състав: Enterococcus faecium W54, Lactococcus lactis W58, Lactobacillus acidophilus W22, Bifidobacterium bifidum W23, Lactobacillus brevis W63, Bifidobacterium lactis W51.Начин на употреба: Няколко дни преди пътуването разбъркайте по 1 саше дневно в около 100 ml вода, кисело мляко, прясно мляко или чай (до макс. 40 °C), изчакайте 1 минута, за да се активират бактериите, разбъркайте ..
90.99лв.
без ДДС:90.99лв.
Brand: Weightworld Model: CLA Conjugated Linoleic Acid х 180 softgels
CLA (Свързана линолова киселина) помага да постигнете желаните килограми и да поддържате постигнатото тегло, без „йо-йо“ ефект. CLA на WeightWorld е с изцяло естествен произход (добита от шафраново масло), което е предпоставка за пълноценното й усвояване от организма. Стимулира скоростта на изгаряне на мазнини и предотвратява тяхното повторно натрупване, снабдява мускулите с повече енергия и увеличава чистата мускулна маса. Шафрановото масло е естествен растителен екстракт, който се състои от конюгирана линолова киселина. То съдържа повече от съединенията, за които е доказано, че влияят върху загубата на мазнини и подпомагат отслабването. Богато на омега-6 мастни киселини, шафрановото масло поддържа здравословен баланса на холестерола и здравето на сърцето. Капсулите CLA на WeightWorld са с малък размер, което ги прави лесни за поглъщане. Здравословни ползи от приема на CLA на WeightWorld:Намаляване на телесните мазнини (особено коремни мазнини);Увеличава чистата мускулн..
56.39лв.
без ДДС:56.39лв.
Brand: FORTEX Model: Magnecardin 500 mg х 60 tablets
Хранителна добавка, 60 таблеткиМагнезият в Магнекардин допринася за:нормално протичане на метаболизма и производството на енергия;възстановяване на електролитния баланс;нормален синтез на белтъчини;намаляване на чувството на отпадналост и умора;нормална функция на мускулите;нормално функциониране на нервната система;поддържане на нормалната психична функция;поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите;оптимално фукциониране на имунната система.Източникът на магнезий в Магнекардин е магнезиев таурат, който се счита за най-добра форма на магнезий за поддържане на нормална и ритмична сърдечна дейност, нормално функциониране на кръвоносните съдове и нормално усвояване на кръвната захар.Състав                            (в 2 табл.) (в 3 табл.) (в 6 табл.)Магнезиев таурат, от който 1000 mg 1500 mg     3000 mgМагнезий                         &nb..
25.79лв.
без ДДС:25.79лв.
Brand: FORTEX Model: L-Carnitine liquid 1500 х 20 liquid sachets
Хранителна добавка, 20 течни сашетаУскорява енергийния метаболизъм и изгарянето на калории.Повишава мускулната сила и издръжливост.Подпомага сърцето и сърдечносъдовата система.L-карнитинът е аминокиселина, която се образува в тялото от есенциалните аминокиселини лизин и метионин. Участва в енергийния метаболизъм на клетките, като осигурява превръщането на мазнините в енергия. Тази енергия е необходима за нормална сърдечна и мозъчна функция, както и за работата на мускулите. Приемът на L-карнитин, съчетан с физическа активност, повишава енергийния метаболизъм и изгарянето на калории, и подпомага постигането на здравословно тегло. По-високите нива на метаболитна активност и засиленото кръвообращение се отразяват благоприятно на сърдечносъдовата система и на нивата на глюкоза в кръвта. L-карнитинът съдейства за намаляване на чувството на отпадналост и умора при физическо натоварване и спорт, като подпомага кръвоснабдяването и възстановяването на мускулите. Повишава енергията, мускулната с..
15.19лв.
без ДДС:15.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Rhodiola Energy 250 mg х 60 vegan capsules
Златният корен е адаптоген, който произхожда от арктическите райони и увеличава енергията, физическата издръжливост и благосъстояние. Екстрактът от златен корен на Nature's Way е стандартизиран до 3% розавини и 1% салидрозид, които дават най-високи резултати при клинични изследвания. Златният корен е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество.Съставки:            (в 1 капс.)        дн.дозаЗлатен корен          250 mg            500 mgЕкстракт от корен /Rhodiola Rosea/ стандартизиран до 3% росавини  (7.5 mg) и 1% салидросид (2.5 mg).Растителна капсула, силициев диоксид, магнезиев стеарат.Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане преди хранене. За най-добри резул..
69.99лв.
без ДДС:69.99лв.
Brand: Medochemie Model: Dias Collagen Quattro Complex х 30 dissolving sachets
Хранителна добавка, 30 разтворими сашетаДиас колаген е хранителна добавка за подпомагане поддържането естествената структура на хрущялите, костите, връзките и сухожилията в тялото като способства за увеличаване на подвижността и гъвкавостта на ставите. Съдържа комбинацията Quattro complex с балансирано съотношение на колаген тип I, II, III и естествен колаген. Диас колаген е подходящ, както за спортисти и хора с повишено натоварване на ставите, така и за пациенти в напреднала възраст. Състав (в 1 саше): Колаген хидролизат I, III  10 000 mgКолаген хидролизат II             30 mgНатурален колаген II               20 μgВитамин С (125% от препоръчителната дневна доза) 100 mgL-левцин                                   50 mgБромелаин 1200 GDU/g          10 mgВитамин Е (а-ТЕ) (50% от препоръч..
60.19лв.
без ДДС:60.19лв.
Brand: Aro Life Model: Aro Life Levseya х 30 tablets
Екстрактът от билката Левзея допринася за нормалното поддържане на организма при умора, физическо и умствено напрежение, стрес. Продуктът Левзея притежава имуномодулиращи свойства и е подходящ за хора с отслабена имунна система. Екстрактът от Левзея подпомага усвояването на белтъчините и е подходящ за хора, занимаващи се активно със спорт като увеличава издръжливостта и физическата работоспособност, и стимулира ръста и развитието нa костно-мускулните тъкани.Състав:                                                                                 (в 1 таблетка)Стандартизиран екстракт от Левз..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: Aro Life Model: Aro Life Natural Sea Magnesium 583 mg х 30 capsules
Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага нормалното функциониране на нервната система, подобрява функцията на мускулите и правилния синтез на белтъчини. Магнезият допринася за поддържането на нормалната психична функция, на нормалното състояние на костите и зъбите, участва в процеса на делене на клетките. Тиаминът (витамин В1) допринася за нормалната сърдечна функция. Рибофлавинът допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за нормалното функциониране на нервната система, за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Витамин В6 допринася за нормалния синтез на цистеин, подпомага нормалния метаболизъм на хомоцистеина и нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена. Допринася за регулирането на хормоналната дейност. Витамин В12 допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца, норм..
8.39лв.
без ДДС:8.39лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz system Liquid Magnesium 250 mg х 10 flacons
Хранителна добавка, 10 флаконаМагнезият е един от най-често срещаните елементи в човешкото тяло. Той изпълнява важна роля в организма, която се свързва най-вече с правилното функциониране на мускулите и нервната система. При активно спортуващите адекватното снабдяване с магнезий е от изключително значение. Магнезият е малък йон, който лесно се отделя при прекомерно изпотяване, особено в по-топлите месеци от годината или след интензивна тренировка. От друга страна, той е определящ за мускулната функция, тъй като участва в структурата на ензимите, метаболизиращи високоенергийната храна до глюкоза (основният енергиен източник за мускулите). Отговорен е и за нормалния синтез на белтъчини. Магнезият допринася и за нормалното функциониране на нервната система и поддържането на нормалната психична функция. Недостигът на магнезий се свързва с мускулни схващания, лесна уморяемост, раздразнителност. Допелхерц систем Магнезий 250 LIQUID ви дава 250 mg магнезий под формата на цитрат с витамин В6 в..
13.29лв.
без ДДС:13.29лв.
Brand: Dragon superfoods Model: Dragon Superfoods Organic Protein Mix Powder х 200 g
Хранителна добавка, 200 gСпецифичен ядков вкус съчетан с познатия любим вкус и аромат на какао. Протеин микс е комбинация от конопен протеин, чиа протеин, тиквен протеин, като по този начин се получава широк спектър аминокиселини. Всеки от тези растителни протеини носи специфични минерали, витамини, Омега мастни киселини. Какаото, със свойството си да ободрява тялото и ума и да забързва кръвообръщението, допринася за синергичния ефект на микса и усещането за повече енергия и издържливост. Какаото още е една от храните с естествено съдържание на магнезий, важен за редица процеси в тялото, с основно значение за костите и мускулната тъкан, в това число и сърцето като такава. Произведен изцяло от био суровини Протеинов Микс на прах Dragon Superfoods е готово решение за всекидневна употреба за спортисти, активни хора, вегетарианци и вегани, не съдържа глутен, лактоза, соя. Приятният му характерен ядков вкус, перфектно завършен от интензивно какао, го прави удобен за употреба дори разтворен ..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: Dragon superfoods Model: Dragon Superfoods Organic Chia Powder Protein х 200 g
Хранителна добавка, 200 gЧиа семенцата са една от най-обичаните супер храни. Протеинът, извлечен от тях запазва в състава си всички аминокиселини, фибри, минерали, антиоксидантните свойства на малките семенца, част от Омега мастните киселини, естествено съдържими в суровината. Супер семенцата са популярни като любима храна на спортисти, изключение не прави и чиа протеина. Повлиява благоприятно издръжливостта и силата на мускулите. Лек за храносмилателната система, с неутрален вкус и аромат, чиа протеин е лесен за добавяне към различни напитки и ястия. Подходящ като алтернатива на животински протеин, лесно усвоим, пълноценен, без лактоза, без глутен. Много подходящ за спортисти, вегетарианци и вегани, хора с непоносимост и дразнение към животински белтък, лактоза, глутен.Състав: Чиа семена (Salvia hispanica) (100%). Начин на употреба: Добавете 15-20 g чиа протеин към фреш/смути или зърнена закуска.Производител: Dragon Superfoods...
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: Dragon superfoods Model: Dragon Superfoods Organic Almond Protein Powder х 200 g
Хранителна добавка, 200 gБио Бадемов Протеин Dragon Superfoods е произведен от органична суровина с най-добро качество. Изцяло растителен, натурален протеин, без глутен. Съдържа 47% протеин, подходящ за хора с непоносимост към лактоза. Лек ядков вкус и аромат. Бадемовият протеин се добива от висококачествени, органично отгледани бадемови ядки. Освен протеиновото съдържание, бадемовият протеин на прах запазва голяма част от хранителните качества на ядките. В протеина се запазват витамините и минералите на бадемите, известни като ядките на красотата. Протеинът от бадем се слави с много добра поносимост и благоприятно въздействие върху чревната система. Бадемовият протеин също се смята, че повлиява благоприятно нормалните функции на сърцето, главно заради съдържанието на витамин Е в бадемите. За разлика от ядките, бадемовият протеин е с ниско съдържание на мазнини. С приятен вкус и аромат, бадемовия протеин е отличено допълнение към шейкове и смутита, придавайки им характерна ядкова нотка..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Показва 1 до 12 от 72 (6 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.