Menu
Your Cart

Здрав стомах

Brand: INSTITUT ALLERGOSAN Model: ОМНИ БИОТИК 6 прах 60гр
ОМНИ БИОТИК 6 прах 60грхранителна добавкаДостатъчното количество чревни бактерии е важно за подпомагане отстраняването на токсини и гнилостни микроби от храносмилателната система. Особено важна е ролята на лактобацилите, бифидобактериите и ентерококите, съдържащи се в Омни Биотик 6С всяка лъжица Омни Биотик 6 вие приемате 2 милиарда активни, живи бактерии, чиято цел е освобождаването на чревните власинки от загниващи и ферментиращи остатъци, абсорбцията на витамини и минерали от храната, както и стимулиране производството на ензими, аминокиселини и есенциални мастни киселини.Омни Биотик 6 е научно изпитана идеална комбинация от 6 различни бактериални щама, които могат да се „заселят" както в тънкото черво, така и в дебелото.Омни Биотик 6 съдържа и разтворимите фибри FOS, естествена субстанция от корен на цикория, която не се усвоява в червата и служи изключително за хранителна среда на бифидо- и лакто - бактериите, подпомагаща по този начин тяхното размножаване.Начин на приготвяне:Разб..
60.99лв.
без ДДС:60.99лв.
Brand: INSTITUT ALLERGOSAN Model: ОМНИ БИОТИК 10 сашета 5гр х10
ОМНИ БИОТИК 10 сашета 5гр х10 Какво е пробиотик?"Жива микробна добавка, която благоприятно повлиява гостоприемника чрез подобряване на чревния микробен баланс” - R. Fuller.Влияние на пробиотиците върху бариерната функция на чревния епителРазрушаване на епителната бариера:Повишеният пермеабилитет се свързва с различни заболявания:            -Възпалителни състояния на червата;            -Синдром на раздразненото черво;             -Хронични възпаления (аутизъм, мигрена, метаболитен синдром);Пробиотичните бактерии имат способността да подобряват бариерната функция;Ефектите са специфични за всеки щам.История на пробиотиците1-ва генерация пробиотици от 1930 год.:Използван е един бактериален щам, за който се е предполагало, че може да съществува във всички части на червата. 2-ра генерация пробиотици от 1990 год.:По-задълбочено и комплексно изучаване на червата. Науката прави опит да кат..
35.99лв.
без ДДС:35.99лв.
Brand: WALMARK Model: БИОПРОН АЙ БИ СИМБИО + ДРОЖДИ капсули х30 ВАЛМАРК
БИОПРОН АЙ БИ СИМБИО + ДРОЖДИ капсули х30 ВАЛМАРКЧувствителността на чревната лигавица може да се повиши в резултат на стрес, хормонални промени, неправилно хранене и прекомерна консумация на кофеин, какао, алкохол, пържени храни, както и при прием на антибиотици. Това състояние често се съпровожда от нарушено равновесие между „добрите" и „лошите" бактерии в храносмилателната система. Наличието на някои от тези фактори може да бъде причина за проблеми с храносмилането като запек, диария, подуване и тежест в корема.Съвременната продуктова серия Biopron IB-Symbio помага при нарушена чревна функция, като допринася за създаване на устойчива чревна микрофлора. Biopron IB-Symbio има регулиращо действие, благодарение на специално подбран комплекс от полезни живи бактерии, с добавени гъбична култура Saccharomyces boulardii, храносмилателни ензими и фибри.Характеристики:Biopron IB-Symbio + Дрожди е комплексен продукт, съдържащ 2 щама полезни живи бактерии, фруктоолигозахариди (пребиотици) и дро..
19.39лв.
без ДДС:19.39лв.
Brand: Dr. Wolz Model: ДАРМФЛОРА ПЛЮС капсули х20
ДАРМФЛОРА ПЛЮС капсули х20 Хранителна добавка на базата на естествени и натурални продукти, допринасящи за нормалната дейност на стомашно-чревният тракт. Допринася за регулиране на чревната флора и нормалната дейност на имунната система.Състав: Киселинно устойчива целулозна капсула - живи млечнокисели бактерии 52% /Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus Plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium Lactis, Bifidobacterium breve, Streptococcus Thermophilus/ Витамин В6, В2, В1, В12, фолиева киселина, биотин.Препоръчителна дневна доза: 4 капсули по време на хранене приети с течности. При продължителна употреба, дневната доза трябва да бъде намалена до 2 капсули. Деца между 2-10 години трябва да приемат половината от препоръчителната дневна доза (по 2 капсули) с течности по време на хранене.За да могат червата да свикнат с пробиотика, се препоръчва да се започне с една капсула на ден и дозата постепенно да се увеличава.Препоръчител..
22.59лв.
без ДДС:22.59лв.
Brand: TEAMPRO Model: ФЛОТЕН капсули х20
ФЛОТЕН капсули х20Хранителна добавкаFloten е мощна пробиотична формула, която се състои от 10 различни микробиологични култури. Това е предпоставка за многостранното действие на продукта, което допринася за нормализиране дейността на стомашно-чревния тракт. Floten съдържа 12,5 милиарда жизнени клетки на грам вещество. Заради специалната технология на добиване на суровината, пробиотичният комплекс е устойчив на стомашните киселини и жлъчните соли.Floten осигурява високо потентен и балансиран спектър от здравословни бактерии, които съществуват в стомашно-чревния тракт.Действие на Floten:    • благоприятства нормалното състояние на стомашно-чревния тракт;    • стимулира нормалната перисталтика на червата;    • допринася за нормалното разграждане и усвояване на макро и микронутриентите;    • подпомага имунната система;    • подходящ за употреба по време и след антибиотично лечение;Състав:Съдържание            &..
25.69лв.
без ДДС:25.69лв.
Brand: Capsugel Model: ПРОКОМБО ПРОБИОТИК + ПРЕБИОТИК капсули х10
ПРОКОМБО ПРОБИОТИК + ПРЕБИОТИК капсули х10 СИНБИОТИК – ЗА БАЛАНСА НА ЧРЕВНАТА ФЛОРАХранителна добавкаПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:ПроКомбо осигурява ефективно поддържане на равновесието на нормалната чревна флора. Той доставя достатъчно количество живи пробиотични култури Lactobacillus acidophilus La-14 (200 млрд. CFU/g) плюс необходимите за техния растеж и развитие в човешкия стомашно-чревен тракт (СЧТ) пребиотични фруктоолигозахариди. Има висока ефективност и съдейства за поддържане функциите на стомашно-чревния тракт и съотношението на полезните микроорганизми в него.Проявява добри резултати в следните посоки:Регулиране на чревната перисталтика: пробиотиците подкрепят дейността на червата като създават условия за нормална дефекация;Добро храносмилане: Осигурява ефективното обработване на храната, усвояването на полезните вещества от нея и регулярното изхвърляне на остатъчните отпадъци след обработването;Подкрепя функциите на стомашно-чревния тракт след прием на антибиотици: Подпомага поддърж..
15.99лв.
без ДДС:15.99лв.
Brand: WALMARK Model: ДЕГАЗИН 2GO таблетки за смучене * 20 ВАЛМАРК
ДЕГАЗИН 2GO таблетки за смучене * 20 ВАЛМАРКМедицинско изделиеМоля, прочетете инструкциите за употреба внимателно, тъй като те съдържат важна за Вас информация, с която трябва да сте запознати преди използването на медицинското изделие.Състав:Всяка таблетка за смучене съдържа: симетикон 125 mg.Други съставки: малтитол разтвор, сорбитол разтвор, пречистена вода, гума арабика, ацесулфам К, ментово масло, титаниев диоксид, растително масло, пчелен восък.Без глутен. Без лактоза.Съдържание и фармацевтична форма:Опаковката съдържа 20 таблетки за смучене (пастили).Формата на таблетката може леко да варира в зависимост от условията на производство.Кога е подходящо да приемате Degasin 2Go?Degasin 2Go може да се прилага при:повишено образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт;функционални нарушения в стомашно-чревния тракт като подуване, преждевременно усещане за пълен стомах, флатуленция, оригване, метеоризъм (къркорене на червата, изпускане на газове).Подходящи за възрастни и де..
13.39лв.
без ДДС:13.39лв.
ДЕГАЗИН капсули * 32 ВАЛМАРК
Hot
Brand: WALMARK Model: ДЕГАЗИН капсули * 32 ВАЛМАРК
ДЕГАЗИН капсули * 32 ВАЛМАРК• Подобрява чревния и коремен комфорт като предотвратява или намалява повишеното образуване на газове.Симетиконът е с научно доказан ефект за намаляване на повърхностното напрежение на въздушните мехурчета, намиращи се в стомашно-чревния тракт:• Намалява газовете, подуването и флатуленцията (антипянообразуващ ефект);• Намалява газовите сенки в червата.• Дегазин може също така да се използва за подготовка преди диагностични изследвания в коремната кухина (ендоскопия, радиография, ултразвук).Състав:Симетикон: 275,5 мг*Капсулна обвивка: желатин, глицерол, диметикон, титаниев диоксид (оцветител, В 171), калиев сорбат, сънсет йелоу (оцветител, Е 110), азорубин (оцветител, Е 122).* Средно количествоДозировка и прием:При стомашно-чревни проблеми: 1 до 2 капсули след всяко основно хранене, приети с голяма чаша вода.Подготовка за диагностично изследване: Следвайте препоръките на Вашия лекар.Предупреждение:Само за възрастни. Приемайте през устата.Не е подходящ за хора..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: WALMARK Model: БИОПРОН ПРОРЕГУЛ капсули * 10 ВАЛМАРК
БИОПРОН ПРОРЕГУЛ капсули * 10 ВАЛМАРКДействие:Хранителна добавка без глутен.Подпомага нормалната перисталтика и физиологичния ритъм на червата.Поддържа естествения баланс на чревната микробиота.Подходяща по време на и след антибиотично лечение.Може да се използва от възрастни и деца над 3 години.Пробиотичната формула влияе благоприятно върху здравето на храносмилателната система. Съдържа пробиотични дрожди Saccharomyces Boulardii и два мощни пробиотични щама, допълнени с пребиотици и екстракт от кора на канела, който нормализира честотата на изхождания.Активни съставки:Пробиотици - живи микроорганизми, които приемани в адекватни количества подкрепят доброто здраве (FAО/WHО, 2002).Пребиотици - селективно ферментирали съставки с благоприятно влияние върху растежа и дейността на здравословните микроби в червата.Saccharomyces Boulardii - пробиотични дрожди с много добра поносимост.Канела - допринася за храносмилателен комфорт и правилен физиологичен ритъм на червата.Състав:Съдържание: в 2 ..
13.19лв.
без ДДС:13.19лв.
Brand: ACTAVIS Model: ЛАКТАКЕЪР ПЛЮС капсули 230 мг * 15 АКТАВИС
ЛАКТАКЕЪР ПЛЮС капсули 230 мг * 15 АКТАВИСМлечнокиселите бактерии, приети в достатъчно количество, имат благоприятно влияние върху човешкия организъм. Те населяват стомашно-чревния тракт.Лактакеър Плюс съдържа 4 специално разработени, био подсилени и резистентни на стомашни киселини пробиотични щама, /които достигат живи стомашно-чревния тракт, където се размножават/, както и Витамин В2.Предназначение:Лактакеър Плюс действа благоприятно на стомашно-чревния тракт при прием на антибиотици.Лактакеър Плюс помага за поддържане на здрава чревна микрофлора по времена антибиотично /и химио/ лечение и след него.Витамин В2 допринася за нормалното функциониране на мембраната на лигавиците и за намаляване на изтощението и умората.Начин на употреба и дозировка:Приема се през устата с чаша вода.При възрастни: 1 капсула дневно по време на лечението с антибиотик и 5 дни след приключване на лечението.Приемайте Лактакеър Плюс капсули 3 - 4 часа след приема на антибиотика.Не превишавайте препоръчаната дн..
11.29лв.
без ДДС:11.29лв.
Brand: ACTAVIS Model: ЛАКТАКЕЪР СТОП саше 1000 мг * 6 АКТАВИС
ЛАКТАКЕЪР СТОП саше 1000 мг * 6 АКТАВИСТиндализираните бактерии са топлинно обработени млечнокисели бактерии, от които се получават бактериоцини. Използват се много ефективно за поддържане на нормална чревна перисталтика. Бактериоцините се закрепват към стената на тънките черва много бързо след прием и по този начин повлияват добре нормалната чревна флора. Saccharomyces Boulardii са дрожди със силно изразени пробиотични свойства. Те са устойчиви на стомашните киселини и създават благоприятна среда за балансиране на чревната флора.Лактакеър Стоп съдържа 4 милиарда 3 специално подбрани, термично обработени млечнокисели бактерии и 2,5 милиарда лиофилизирани дрожди Saccharomyces Cerevisiae var. Boulardii.Предназначение: Лактакеър Стоп се препоръчва за поддържане на физиологичния ритъм на червата. Действа благоприятно за нормална консистенция на изпражненията и подобрява функционирането на храносмилателната система. Магнезият допринася за поддържане на електролитния баланс и намалява уморат..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: ACTAVIS Model: ЛАКТАКЕЪР ДЕЙЛИ капсули 380 мг * 30 АКТАВИС
ЛАКТАКЕЪР ДЕЙЛИ капсули 380 мг * 30 АКТАВИСХранителна добавка (Синбиотик) от млечнокисели бактерии и пребиотик за балансиране на чревната микрофлора, с добавен цинк за подсилване на имунитета (3 в 1).Млечнокиселите (пробиотични) бактерии, приети в достатъчно количество, имат благоприятно влияние върху човешкия организъм. Те населяват стомашно-чревния тракт.Лактакеър Дейли съдържа 4 специално разработени, био подсилени и резистентни на стомашни киселини млечнокисели бактерии (които достигат ЖИВИ стомашно-чревния тракт, където се размножават), както и цинк.Предназначение:Лактакеър Дейли се препоръчва за поддържане на физиологичния баланс на чревната микрофлора.Лактакеър Дейли поддържа физиологичния ритъм на дебелото черво и допринася за нормалното протичане на метаболизма в червата.Цинкът участва в метаболизма на въглехидратите и други хранителни вещества и проявява имуностимулиращо действие.Състав:Съдържание 1 капсулаLactobacillus acidophilus 2,4 милиардаBifidobacterium lactis 2,4 милиа..
22.49лв.
без ДДС:22.49лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.