Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

Зрение и слух

Brand: Nature's Way Model: ЛЕНЕНО МАСЛО 1000 mg 57% Х 100
ЛЕНЕНО МАСЛО 1000 mg 57% АЛКFlax Oil 57% ALAХранителна добавка, 100 софтгел капсули   Съставки:                                        (в 3 капс.)                 дн.доза Студено пресовано нерафинирано, без Хексан, Органик  Масло от ленено семе Органик        3 g                         9 g      в което се съдържат:     Омега-3 Мастни киселини            1.7 g               &nb..
31.19лв.
без ДДС:31.19лв.
Brand: FORTEX Model: Рибено масло 150мг х 60 фортекс
 Рибено масло за деца  Рибено масло за деца е естествен източник на омега 3 и витамини А и D.-        Подпомага имунната система. -        Повлиява благоприятно функциите на костната, сърдечно-съдовата и нервната система. Подпомага зрението и мозъчната функция. Рибено масло за деца допълва хранителния режим на подрастващите в период, когато се формира системата на опорно-двигателния апарат и се развиват мозъкът и всички органи. Витамините А и D, и омега-3 киселините в Рибено масло за деца са естествени, лесно усвояеми и допринасят за:-          развитие на детския организъм-          добър апетит-          нормална функция на имунната система-          нормална зрителна функция-      ..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: FORTEX Model: ОТИРЕЛАКС 4g/100g + lg/100 g капки за уши
ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ ОТИРЕЛАКС 4g/100g + lg/100 g капки за уши, разтвор Феназон+Лидокаинов хидрохлорид (Phenazone+Lidocaine hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. -                 Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.-                 Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. -                 Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се по..
6.79лв.
без ДДС:6.79лв.
Brand: FORTEX Model: ЛЕНЕНО МАСЛО 1000мг Фортекс
ЛЕНЕНО МАСЛО Фортекс Масло от ленено семе 1000mgОмега-3Омега-6Омега-9  Допринася за поддържането на нормалната дейност и състояние на:-          сърдечно-съдова система-          нервна система-          зрителни органи-          кости и стави-          коса, кожа и тъкани Съставки (в 1 капс.): Масло от ленено семе 100% студено-пресовано1000mg, съдържащо Омега-3 алфа-линоленова киселина 500mg, Омега-9 олеинова киселина 230mg, Омега-6  линолова киселина 175mg Начин на употреба: 1-3 капсули на ден по време на хранене.  ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД  ..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Brand: FORTEX Model: Витамикс За очи X 30 капс
Vitamix За очи X 30 капсули Допринася за поддържане на нормално зрение.Подпомага нормална функция на зрителната острота и структурата на зрителния орган.Защитава клетките от оксидативен стрес. Съставки (в 1 капсула):  Лутеин (Extr. Tagetes erectra L. 20%) 30mg, Витамин Е (d-алфа-токоферол ацетат) 5mg α-ТЕ, β-каротeн 1,5mg, Зеаксантин 1mg, Астаксантин 1mg Начин на употреба: 1 капсула дневно, след хранене. Опаковка: 30 капсули  ФОРТЕКС Нутрасютикалс ..
9.59лв.
без ДДС:9.59лв.
Model: АРТЕЛАК РЕБАЛАНС капки 10 мл.
АРТЕЛАК РЕБАЛАНС капки 10 мл.Артелак Ребаланс съдържа основни компоненти, които физиологично се намират в окото и сълзите, включително натриев хиалуронат - ефикасен овлажнител, който свързва вода, хранителни вещества и пречистващи йони (като например калий, магнезий, натрий и калций) към очната повърхност за постигане на максимална хидратация и облекчаване.Артелак Ребаланс съдържа и витамин B12 (цианкобаламин), известен антиоксидант, спомагащ за осигуряване на допълнителна защита на очната повърхност. Витамин B12 също така придава на Артелак Ребаланс розов цвят, който бързо се разнася при премигване. Той не оцветява дрехи или контактни лещи.Артелак Ребаланс е разработен с две вещества (натриев хиалуронат и PEG 8000) за удължаване продължителността на облекчението.Артелак Ребаланс е хипотоничен и успокоява окото, като помага за възстановяване на физиологичния осмотичен баланс на слъзния филм и очната повърхност.Артелак Ребаланс съдържа иновативен консервант (наречен Oxyd), който при кон..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: Dr. Theiss Naturwaren GmbH Model: ВЕДИКСИН МАКС таблетки * 30
ВЕДИКСИН МАКС таблетки * 30Ведиксин Макс е хранителна добавка с благоприятно влияние върху здравето на очите и по-специално - лещата и макулата. Подобрява нощното зрение. Подходящ е при Синдром на уморените очи и работа с компютър.Активни съставки:Лутеин - каротеноид с благоприятно влияние върху ретината. Натрупва се основно в лещата и макулата. Ефективно неутрализира свободните радикали (антиоксидант).Витамин А - необходим за зрението при ограничена светлина. Заедно с витамин B2 поддържа здравето на очите.Витамин E и цинк - предпазват клетъчните структури на лещата и ретината от вредното влияние на свободните радикали. Цинкът помага на организма да усвои и преобразува витамин А, предпазва от макулна дегенерация и нощна слепота.Състав: пълнител: микрокристална целулоза; екстракт от цветове на турта (Tagetes erecta) с 20% лутеин; витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат); цинков цитрат; обвивка на капсулата: сгъстители: хидроксипропил метил целулоза, хидроксипропил целулоза, микрокристална ц..
15.99лв.
без ДДС:15.99лв.
Brand: Dr. Theiss Naturwaren GmbH Model: ДОЛОРГИТМЕД капки за уши 10 мл.
ДОЛОРГИТМЕД капки за уши 10 мл.Намалява оплакванията. Успокоява възпалението. Предпазва.Състав: глицерол, пантенол, цетилпиридиниев хлорид, вода.Съдържание и форма на предлагане: 10 мл разтвор.Показания: За съпътстващо лечение и облекчаване симптомите при оплаквания в ушния канал /например при отит - възпаление на външното ухо/.Забележка: Оплакванията, налагащи лечение, могат да имат различни причини. Ако след 2 дни не се чувствате по-добре, трябва да потърсите лекарства помощ.Противопоказания: Капките за уши не трябва да се прилагат при свръхчувствителност към глицерол и при травма на тъпанчето /перфорация/ или върху открита рана. Да не се прилагат едновременно с други продукти за локално приложение / например други капки за уши или мехлеми/.Взаимодействие с лекарствени средства: До този момент не са известни.Предупреждения и предпазни мерки:- При силни болки в ухото при всички случаи е необходимо да се обърнете към лекар.- Ако след 2 дни не се чувствате по-добре или състоян..
6.89лв.
без ДДС:6.89лв.
Model: ВИЗИКОД ДЕЦА сироп за очи 120 мл.
Какво е Визикод?Визикод сироп за очи е хранителна добавка в течна форма, предназначен за деца над 3 годишна възраст.Основната активна съставка е специалният комплекс lutemax®2020 - балансирана комбинация от лутеин и високи нива зеаксантин. Това са растителни каротеноиди, които се срещат в ярко оцветените плодове и зеленчуци. Лутеинът и зеаксантинът присъстват в кожата, кръвта и мозъка, но най-висока е тяхната концентрация в очната тъкан (около 1000 пъти по-голяма отколкото в кръвта) и конкретно в макулата - малка зона от ретината на окото, отговорна за зрителната острота и доброто зрение в детайли. Макулата е едновременно най-значима за зрителната ефективност, но и най-податлива на увреждане вследствие на фотооксидативния стрес.Човешкият организъм не може да синтезира лутеин и зеаксантин, затова те трябва да се набавят с помощта на подходящи хранителни източници. Важно е диетата да осигурява и двата каротеноида, тъй като тяхното действие взаимно се допълва. Лутеинът се депозира предимн..
16.59лв.
без ДДС:16.59лв.
Model: ВИЗИКОД саше * 30
Какво е Визикод?Визикод очи е хранителна добавка във формата на разтворим прах за приготвяне на напитка с приятен плодов вкус.Основната активна съставка е специалният комплекс lutemax®2020 - балансирана комбинация от лутеин и високи нива зеаксантин. Това са растителни каротеноиди, които се срещат в ярко оцветените плодове и зеленчуци. Лутеинът и зеаксантинът присъстват в кожата, кръвта и мозъка, но най-висока е тяхната концентрация в очната тъкан (около 1000 пъти по-голяма отколкото в кръвта) и конкретно в макулата - малка зона от ретината на окото, отговорна за зрителната острота и доброто зрение в детайли. Макулата е едновременно най-значима за зрителната ефективност, но и най-податлива на увреждане вследствие на фотооксидативния стрес.Човешкият организъм не може да синтезира лутеин и зеаксантин, затова те трябва да се набавят с помощта на подходящи хранителни източници. Важно е диетата да осигурява и двата каротеноида, тъй като тяхното действие взаимно се допълва. Лутеинът се депози..
18.69лв.
без ДДС:18.69лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив с хиалурон капки за очи 10 мл
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ С ХИАЛУРОН капки за очи 10 млСтерилни капки за очи, подходящи при усещане за прекомерна сухота. Двете основни активни съставки - Хиалуронова киселина и Хипромелоза успокояват и овлажняват. След прилагане на капките в очите, те създават защитен филм, който предпазва роговицата от външните фактори и освобождава вода, поддържайки очите овлажнени за дълъг период от време.Капките за очи Допелхерц® актив с Хиалурон са подходящи за хора, страдащи от синдрома "сухо око". Има редица причини, които могат да доведат до това състояние. Сред тях са прекарването на дълги часове пред телевизионен екран, компютърния монитор или в четене на книга, хормонален дисбаланс (например през периода на менопаузата), употреба на някои медикаменти, сух топъл въздух в дома или офиса, носене на контактни лещи и др. Тези фактори оказват влияние както върху количеството на произведените сълзи, така и върху техния състав.Капките на Допелхерц® намаляват чувството на дискомфорт и умора. Помагат при зачер..
11.99лв.
без ДДС:11.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц омега 3 + фолиева к-на + вит. В6 + вит. В12 капс. * 60
ДОПЕЛХЕРЦ ОМЕГА 3 + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА + ВИТАМИН B6 + ВИТАМИН B12 капс. * 60Омега-3 мастните киселини имат много важна роля за здравето на сърцето. Освен това, тези мастни киселини са необходими за оптималното функциониране на мозъка и очната ретина.Комбинацията Омега-3 мастни киселини + Фолиева киселина, Витамин B6 и Витамин B12 е определяща за здраво сърце, кръвоносни съдове и правилно функциониране на сърдечно-съдовата система. Осигурява оптимална комбинация за балансирани нива на холестерол, триглицериди и хомоцистеин.Доброто здравословно състояние и жизнен тонус могат да бъдат повлияни от начина на живот. Важни фактори за това са балансираното хранене и достатъчната двигателна активност. За здраво сърце и правилно функциониране на сърдечно-съдовата система, решаващо значение имат нивата на холестерол и балансът на триглицериди и хомоцистеин.Полезните свойства на Омега-3 мастните киселини са открити при наблюдения на ескимосите в Гренландия: тяхното хранене е небалансирано и богато н..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.