Menu
Your Cart

Зрение и слух

Brand: CapeyPharma Model: Olivocap Spray х 15 ml
Оливокап спрей за отстраняване на ушна кал х 15 mlOlivocap Spray х 15 mlКакво представлява ушната кал?Ушната кал или известна още като церумен, е секрет образуван от жлезите, разположени по външния слухов канал. Когато се натрупа прекомерно количество отлагания на ушна кал се блокира и ограничава достъпа на звуковите вълни до тъпанчето. Също така ушната кал може да причини нежелани ефекти, като болка и кашлица, дискомфорт, увреждане на слуха. Болка може да възникне и когато ушната кал компресира тъпанчето, кашлица и "гъделичкащо гърло" се наблюдава при наличие на тапа от ушна кал в ухото.Показания и действия:Иновативен продукт под формата на спрей за разтваряне и отстраняване на ушната кал. Подходящ е за употреба от бебета над 3 месечна възраст, деца и възрастни;Спреят е 100 % натурален продукт, безопасен, ефективен и лесен за употреба.Приложение:Ефективно почиства ухото от ушна кал;Премахва лесно тапите образувани от ушна кал;Подпомага процеса на самопочистване на ухото от натрупаната..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: Natur Produkt Model: ViziHelp Hydro Drops for dry and tired eyes x 10 ml
ViziHelp Hydro Капки за сухи и уморени очи х 10 mlViziHelp Hydro Drops for dry and tired eyes x 10 mlМедицинско изделие осигуряващо грижа за сухите очи. Успокоява и премахва дискомфорта, овлажнява окото. Капките съдържат 0,15 % натриев хиалуронат и 2 % декспантенол. Капките са подходящи и за хора, които носят контактни лещи. Имат добра поносимост и при продължителна употреба.Полезни действия:Овлажняват и подхранва окото;Подпомагат регенеративните процеси на роговицата;Създават защитна бариера, чрез стерилен, еластично-вискозен, прозрачен филм върху роговицата на очите;Успокояват дразненето и намаляват дискомфорта.Съставки: В 1 мл разтвор има 0.15% натриев хиалуронат, 2% декспантенол, хатриев хлорин, натриев цитрат, лимонена киселина, вода за инжекции.Не съдържа: консерванти.Забележка: Не използвайте отворената опаковка за повече от 12 месеца. След употреба затваряйте флакона с капачката.Начин на употреба: Поставяйте по 1 капка върху конюктивитния сак на окото от 3 до 5 пъти на ден.Прои..
12.89лв.
без ДДС:12.89лв.
Brand: Natur Produkt Model: ViziHelp Red Drops for irritated and red eyes x 10 ml
ViziHelp Red Капки за раздразнени и червени очи х 10 mlViziHelp Red Drops for irritated and red eyes x 10 mlМедицинско изделие, което съдейства за подобряване на овлажняването на очите, осигурява успокояваща грижа при раздразнени и зачервени очи. Капките са подходящи и за хора, които носят контактни лещи. Имат добра поносимост и при продължителна употреба.Полезни действия:Съдействат за облекчаване на зачервените очи;Успокояват дразненето;Създават защитна бариера, чрез стерилен еластично - вискозен, прозрачен филм върху роговицата на очите;Овлажняват очите.Съставки: карбомер, сорбитол, вода за инжекции, декспантенол, безводна лимонена киселина.Не съдържа: консерванти.Забележка: Не използвайте отворената опаковка за повече от 12 месеца. След употреба затваряйте флакона с капачката.Начин на употреба: Поставяйте по 1 капка върху конюктивитния сак на окото от 3 до 5 пъти на ден.Производител: Natur Produkt..
12.89лв.
без ДДС:12.89лв.
Brand: Natur Produkt Model: Acustivum Ear spray x 20 ml
Акустивум Спрей за уши х 20 mlAcustivum Ear spray x 20 mlСъставките на медицинското изделие Acustivum (Акустивум) размекват ушната кал образувана във външния слухов проход, леко овлажняват ушния канап, като по този начин улесняват отстраняването на ушната кал и на образуваните тапи ушна кал. Продуктът осигурява поддържане на подходяща хигиена на ушите и защитава ушите от инфекция, подхранва кожата на външния слухов проход. Използван профилактично, Acustivum предотвратява възникването на тапи ушна кал, като поддържа естествения процес на самопочистване на ухото от ушната кал. Спреят покрива с фин слой повърхността на външния слухов проход като създава защитна бариера, предпазваща от навлизане и задържане на вода във вътрешността на ухото при къпане или воден спорт. Слънчогледовото масло, маслата от сладък бадем, маслина и жожоба, съдържащи се в състава, подхранват често изсушената или раздразнена кожа на външния слухов проход. Медицинското изделие Acustivum е предназначено за приложени..
13.79лв.
без ДДС:13.79лв.
Brand: JOHNSON&JOHNSON Model: Visine х 15 ml
Визин х 15 mlVisine х 15 mlАктивното вещество е тетрахидрозолинов хидрохлорид. Визин принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Визин се прилага за временно облекчение на симптоми като зачервяване на окото в следствие на малки дразнения и алергичен конюнктивит.Съставки: Визин капки за очи, разтвор съдържа тетрахидрозолинов хидрохлорид. Всеки ml от капките за очи съдържа 0,5 mg тетрахидрозолинов хидрохлорид. Помощни вещества: Натриев хлорид; Борна киселина; Динатриев едетат; Бензалкониев хлорид; Натриев борат; Пречистена вода.Забележка: Не използвайте Визин ако сте получавали алергична реакция към тетрахидрозолин или някоя от останалите съставки на Визин; ако имате глаукома (повишение на вътреочното налягане); да не се използва при деца под 2-годишна възраст.Начин на употреба: При възрастни и деца над 6 години се поставя една, две капки от разтвора до 4 пъти дневно.Производител: JOHNSON&JOHNSON..
12.49лв.
без ДДС:12.49лв.
Brand: Alcon Model: Systane Ultra х 10 ml
Систейн ултра х 10 mlSystane Ultra х 10 mlПоказания:Systane Ultra Овлажняващи капки за очи е медицинско изделие, предназначено за терапия за сухо око. Осигурява временно облекчение на паренето и дразненето в очите, причинени от сухота в окото;Systane Ultra Овлажняващи капки за очи също може да се използва и за ежедневно овлажняване на контактни лещи за еднократна и многократна употреба - силиконови хидрогелни и меки (хидрофилни) лещи;Systane Ultra Овлажняващи капки за очи овлажнява Вашите контактни лещи, намалява дискомфорта от носенето на контактни лещи, и помага за отстраняването на частички, които биха могли да причинят дразнене и/или дискомфорт.Съставки: Systane Ultra Овлажняващи капки за очи е стерилен разтвор, съдържащ polyethylene glycol 400 (полиетилен гликол), propylene glycol (пропилен гликол), hydroxypropyl guar (хидроксипропил гуар), sorbitol (сорбитол), aminomethylpropanol (аминометилпропанол), boric acid (борна киселина), potassium chloride (калиев хлорид), sodium chlorid..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Brand: UniComs Model: Optavid х 10 ml
Отпавид x 10 ml Optavid х 10 mlРедовната употреба на Optavid®:Спомага за облекчение при зачервявания и сухота в очите;Облекчава симптоми при синдром на сухото око и сух кератоконюнктивит;Има противовъзпалително и антиоксидантно действие. Optavid® е стерилен разтвор за овлажняване и лубрикация на очите, на основата на дестилирана вода (хидролат) от цвят метличина и дестилирана вода (хидролат) от цвят лайка, който притежава уникални противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Благодарение на OSD (ophthalmic squeeze dispenser) технологията за дозиране, Optavid® капки за очи е без консерванти и може да се използва за по-продължителен период от време, както и директно да се прилага върху контактни лещи. Технологията гарантира микробиологична стерилност и по този начин елиминира нуждата от консерванти. Комбинацията от съставки прави Optavid® капки за очи идеален за облекчение при зачервявания и сухота в очите, произтичащи от вредното въздействие на околната среда, както и честа и про..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: MM PHARMA SERVICE Model: Similasan Dry Eye eye drops x 10 ml
Симиласан драй ай капки за сухи и раздразнени очи х 10 mlSimilasan Dry Eye eye drops x 10 mlХомеопатичен лекарствен продукт без лекарско предписаниеКога да използваме Симиласан Драй Ай капки за очи 10ml.?Симиласан Драй Ай помагат, бързо да решите проблемите със сухотата в очите!Основни симптоми при сухи очи:Сухота в очитеУсещане за чуждо тяло (пясък) в очитеСълзенеЧувствителност към светлинаДискомфорт при носене на контактни лещиВъзможни причини за сухота в очите:Фактори на околната среда – сух и горещ въздухКлиматична инсталацияНедостатъчно мигане при работа с мобилни устройства или компютърХормонален дисбаланс (менопауза)След оперативни интервенции на очитеНосене на контактни лещиВъзрастови промениПредимства на Симиласан Драй Ай капки за очи 10ml.Бърз ефект при сухи и раздразнени очиХидратира, успокоява и облекчаваСамо най-добрите естествени компонентиВашето виждане винаги е ясноЛесен за използване капкомер, няма нужда от други приспособленияМоже да се използва в комбинация с ко..
22.69лв.
без ДДС:22.69лв.
Brand: ABOPharma Model: Lacrimilla eye drops 0.5 ml x 10
Лакримила капки за очи 0.5 ml х 10Lacrimilla eye drops 0.5 ml x 10Лакримила /монодози в стерилни флакони/ е специфичен адювант за предпазване и за прилагане при зачервени и уморени очи. Препоръчват се при повишена чувствителност на очите свързана с дразнене, парене, сухота в очите, попадане на чуждо тяло в окото, сълзене и напрежение в очите, причинени от външни агенти, като например: прах, вятър и слънце, смог, цветен прашец, суха топлина, климатик, продължителен престой пред видео екрани, използване на контактни лещи.Информация за съставките:Дестилираната вода от Лайка се използва заради своите хидратиращи и тонизиращи свойства.Дестилираната вода от Арника и Дива тиква имат противовъзпалително и противосърбежно действие.Дестилираната вода от Очанка има антисептични, освежаващи и рехидратиращи свойства.Съставки: Дестилирана вода от Очанка (Euphrasia Officinalis), дестилирана вода от Арника (Arnica Momtana), дестилирана вода от Дива бяла тиква (Bryonia Alba), дестилирана вода от Седефч..
18.49лв.
без ДДС:18.49лв.
Brand: FORTEX Model: Otirelax ear drops x 15 ml
Отирелакс капки за уши х 15 mlOtirelax ear drops x 15 mlТова лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Този лекарствен продукт е предназначен за локално симптоматично повлияване на болката, специално при:Остро неперфорирало възпаление на средното ухо;Вирусно възпаление на ухото при грип;Баротравма (в резултат на гмуркане или пътуване със самолет).Не използвайте Отирелакс:Ако сте алергични (свъръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки на това лекарство;Ако сте свръхчувствителни към производни на пиразолона (метамизол, изпропил-амино-феназон, пропил-феназон);Имате перфорация на тъпанчето.Начин на употреба: Ако Вие имате перфорирана тъпанчева мембрана, това лекарство може да предизвика нежелани ефекти в средното ухо. Преди лечението с Отирелакс като профилактична мярка, помолете Вашия лекар да провери дал..
8.19лв.
без ДДС:8.19лв.
Brand: Bausch + Lomb Model: Artelac Rebalance eye drops x 10 ml
Артелак ребаланс капки х 10 mlArtelac Rebalance eye drops x 10 mlКапки за очи Артелак Ребаланс на Бауш и Ломб, се използват като очен лубрикант и овлажнител за контактни лещи, за облекчаване и успокояване на упорити симптоми на сухо око, дължащи се на хронична слъзна недостатъчност, като помагат да спре каскадата от симптоми при сухо око, овлажняват окото и предпазват очната повърхност. При контакт на разтвора с очната повърхност бързо се превръща в естествени съставки на сълзите (кислород, вода и соли). Формула съдържаща основни компоненти, които физиологично се намират в окото и сълзите, включително натриев хиалуронат - ефикасен овлажнител, който свързва вода, хранителни вещества и пречистващи йони (като например калий, магнезий, натрий и калций) към очната повърхност за постигане на максимална хидратация и облекчаване, витамин B12 (цианкобаламин), известен антиоксидант, спомагащ за осигуряване на допълнителна защита на очната повърхност, като придава на разтвора ..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv Eye drops Hyaluron 0,2% x 10 ml
Допелхерц актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% х 10 mlDoppel herz aktiv Eye drops Hyaluron 0,2% x 10 mlСтерилни капки за очи, подходящи при усещане за прекомерна сухота. Двете основни активни съставки - Хиалуронова киселина и Хипромелоза успокояват и овлажняват. След прилагане на капките в очите, те създават защитен филм, който предпазва роговицата от външните фактори и освобождава вода, поддържайки очите овлажнени за дълъг период от време. Капките за очи Допелхерц® актив с Хиалурон са подходящи за хора, страдащи от синдрома "сухо око". Има редица причини, които могат да доведат до това състояние. Сред тях са прекарването на дълги часове пред телевизионен екран, компютърния монитор или в четене на книга, хормонален дисбаланс (например през периода на менопаузата), употреба на някои медикаменти, сух топъл въздух в дома или офиса, носене на контактни лещи и др. Тези фактори оказват влияние както върху количеството на произведените сълзи, така и върху техния състав. Капките на Допелхерц® на..
13.59лв.
без ДДС:13.59лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.